maritbet girişmaritbet
DEPOSİTE OFİS'TE KAMPANYA

DEPOSİTE OFİS'TE KAMPANYA

Türkiye’nin ilk ve en iyi planlanmış ticaret merkezi ünvanını taşıyan Deposite İş, Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Deposite Ofis’te çok özel bir kampanyaya başladı.

Türkiye'nin ilk ve en iyi planlanmış ticaret merkezi ünvanını taşıyan Deposite İş, Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Deposite Ofis'te çok özel bir kampanyaya başladı. Benzersiz avantajlarla dolu ofislerin yer aldığı Deposite Ofis, m2'si 12 TL'den başlayan fiyatlarla ofis kiralama fırsatı sunuyor...

İş dünyasının başkenti İstanbul'da, Türkiye'nin en büyük organize sanayi bölgesinin yer aldığı İkitelli girişinde, merkezi iş ve yaşam alanlarının tam kalbinde yer alan ve Sinpaş Grubu'nun 37 yıllık tecrübesinin eseri olan Deposite, 170 bin metrekare alan içerisinde ofis, outlet alışveriş merkezi, sağlık ve spor merkezi ile özel peyzajlı yaşam alanlarından oluşuyor.

Bu kompleks içerisinde yer alan ve iş yaşamını bambaşka bir boyuta taşıyan Deposite Ofis; 100 m²'den 5.000 m²'ye varan ofisleri m²'si 12 TL'den başlayan fiyatlarla kiralıyor. Dekorasyonlu ve dekorasyonsuz ofis seçeneklerini de beraberinde sunuyor.

İş dünyasının tam merkezinde ofis kiralamak isteyen profesyoneller, Deposite Ofis'in büyük fiyat avantajının yanı sıra, 1.500 araçlık açık ve kapalı ücretsiz otopark alanı, özel peyzajlı yaşam ve dinlenme alanları, 7 gün - 24 saat güvenlik ve teknik servis hizmeti, toplantı ve konferans salonları, alışveriş merkezi, spor ve sağlık merkezi ile geniş sosyal olanaklardan da faydalanıyor.

Benzersiz lokasyonuyla birçok avantaj noktası bulunan Deposite Ofis İkitelli OSB'nin girişinde, Basın Ekspres Yolu devamında yer alıyor. TEM otoyolu ve yeni Metro İstasyonunun da hemen yanında konumlanan Deposite Ofis, Atatürk Havalimanı'na sadece 10 dk. mesafede.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sinpaş Koru Aura Basın Lansmanı
  • 24.01.2022 16:48

Sinpaş Koru Aura Basın Lansmanı

Sinpaş, Çekmeköy'de hayata geçireceği Koru Aura projesinin lansmanını gerçekleşt ...

Metro, gayrimenkul projelerini nasıl etkiliyor?
  • 18.08.2015 12:12

Metro, gayrimenkul projelerini nasıl etkiliyor?

Ulaşım yatırımları, ofis ve konut projelerinin daha hızlı satılmasını sağlıyor. ...

Sinpaş, Ankara projeleri ile şov yapıyor!
  • 11.12.2014 17:55

Sinpaş, Ankara projeleri ile şov yapıyor!

Son 5 yılda en çok konut satan firma olan Sinpaş, Ankara'da bir basın toplantısı ...

Sinpaş, 'Gönülden teşekkürlerle' videosu yayınladı!
  • 03.12.2014 10:26

Sinpaş, 'Gönülden teşekkürlerle' videosu yayınladı!

Sinpaş, 40. yılını kutladığı şu günlerde yeni bir video yayınlayarak, müşteriler ...

Gayrimekul sektörü 2012’den umutlu
  • 01.02.2012 16:35

Gayrimekul sektörü 2012’den umutlu

Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan Gayrimenkul sektörü 2012 yılından umutlu. ...