maritbet girişmaritbet
Darty Zorlu AVM’de en büyük mağazasını yeni konseptiyle açtı

Darty Zorlu AVM’de en büyük mağazasını yeni konseptiyle açtı

DARTY, 1900 m2 satış alanı ile bugüne kadarki en büyük mağazasını 10 Ekim’de İstanbul ZORLU CENTER ALIŞVERİŞ MERKEZİ’nde faaliyete geçirdi. DARTY, yeni konseptli ZORLU CENTER AVM mağazasında Samsung, LG, Sony, Philips, Panasonic, Lenovo ve Silverline gibi markalara özel sunum alanları sağlıyor. 2013 yılındaki dördüncü mağazasını açan DARTY, tüketicilerin birbirinden kaliteli teknolojik ürünleri birebir kullanımına ve daha yakından tanımasına olanak tanıyor

Bugüne kadar açtığı tüm mağazalarda Bosch markasının özel sunum alanına yer veren DARTY, bu uygulama ile tüketicilere satın almadan önce ürünlerin ayrıcalıklarını görebilme avantajı sunuyor. ZORLU CENTER AVM mağazasında bulunan diğer birçok markaya özel sunum alanı sağlayan DARTY'nin hedefi; elektronik ve beyaz eşya alışverişinde marka ve ürün deneyimini en üst seviyeye taşımak.

DARTY mağazası içinde 500 m2'lik bir alana sahip olan Samsung markası, bu mağazaya özel olarak kurguladığı alanda farklı ve eğlenceli bir marka deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Ses ve görüntü sistemlerinden mobil cihazlara dijital kameralardan bilişim ürünlerine, en güncel teknolojilerini, Training Zone olarak adlandırdığı alanda müşterilerin kullanımına açacak olan Samsung, aynı alanda belirli dönemlerde teknoloji ve eğlencenin bir arada olduğu aktiviteler de yapmayı planlıyor.  

DARTY, ZORLU CENTER AVM içerisindeki mağazasında bir de modern dünya gezginlerine yönelik olarak Seyahat Teknolojisi adlı özel bir alan oluşturdu. Düzenli seyahat eden şehirlilerin elektronik ve teknoloji ihtiyaçlarına kompakt bir alan içerisinde hızlı çözüm üretmeyi amaçlayan bu alanda müşteriler, şarjlı Iphone kılıfları, yabancı ülke prizleri, yola dayanıklı notebook ve DSLR fotoğraf makinesi çantaları, GPS sistemleri gibi fonksiyonel ürünleri kolayca temin edebilecekler.  

Lüks AVM mağazacılığı konusunda uzman olan DARTY, daha önce, İstinye Park, Palladium gibi lüks alışveriş merkezlerinde mağaza açmıştı. DARTY'nin bugüne kadar açtığı mağazalar içinde kuşkusuz ZORLU CENTER AVM şimdiden çok özel bir yere sahip olacak.

DARTY Türkiye Mağazaları

Darty Profilo Mağazası, Darty Kale Outlet Center Mağazası, Darty Yenibosna Mağazası, Darty İstinye Park Mağazası,  Darty Mavişehir Koçtaş İzmir Mağazası, Darty İzmit Real Avm Mağazası, Darty Palladium Mağazası, Darty Beylikdüzü Koçtaş Mağazası, Darty Osmanbey Mağazası, Darty Marintürk Pendik Mağazası, Darty Ankara Kentpark Mağazası, Darty Antalya Lara CarrefourSA Mağazası, Darty Ataköy Plus AVM, Darty Konya Mağazası, Darty Adapazarı Mağazası, Darty İzmir Balçova Mağazası, Darty Çorlu Kipa Mağazası, Darty Mersin Marina Mağazası, Darty Ankara Atlantis Mağazası, Darty Prime Mall Antakya Mağazası, Darty Ümraniye Buyaka Mağazası, Darty Balıkesir KİPA Extra AVM Mağazası, Darty Bodrum Midtown AVM Mağazası, Darty Bursa Zeno İş Merkezi Mağazası, Darty Vialand Mağazası, Darty Aquaflorya Mağazası, Darty Gaziantep Prime Mall Mağazası

Yorum Yaz

Benzer Haberler

LG'nin yeni inovatif ürünleri CES'ten 220'den fazla ödülle döndü!
  • 18.01.2023 09:33

LG'nin yeni inovatif ürünleri CES'ten 220'den fazla ödülle döndü!

LG, dünyanın en prestijli teknoloji fuarındaki bol ödüllü geçmişine, aldığı 220' ...

LG, Signature Oled M modeli televizyonları satışa sunuyor
  • 06.01.2023 17:35

LG, Signature Oled M modeli televizyonları satışa sunuyor

Devrim niteliğindeki yeni M3 modeli, üstün görüntü ve ses kalitesinin yanı sıra ...

Samsung, yeni ekran ve monitörlerini CES 2023'te görücüye çıkaracak
  • 03.01.2023 10:47

Samsung, yeni ekran ve monitörlerini CES 2023'te görücüye çıkaracak

Samsung, ileri teknolojilere sahip Odyssey, ViewFinity ve Smart Monitör serileri ...

Samsung'dan seçili buzdolabı, çamaşır ve kurutma makinelerinde 20 yıl garanti!
  • 29.12.2022 14:23

Samsung'dan seçili buzdolabı, çamaşır ve kurutma makinelerinde 20 yıl garanti!

Samsung, seçili buzdolabı, çamaşır ve kurutma makinelerinde "20 yıl garanti" uyg ...

Silverline ile yeni yılda mutfaklar yenileniyor
  • 17.12.2022 13:02

Silverline ile yeni yılda mutfaklar yenileniyor

Silverline, ankastre grubunda yer verdiği fırın, ocak ve davlumbaz ürünleriyle y ...

LG, CES 2023'te yeni InstaView Fransız kapılı buzdolabını tanıtacak
  • 15.12.2022 15:29

LG, CES 2023'te yeni InstaView Fransız kapılı buzdolabını tanıtacak

LG Electronics (LG), yeni LG InstaView Fransız kapılı buzdolabını CES 2023'te ta ...