maritbet girişmaritbet
Cevahir AVM’ye Hermes Creative Awards’ta ödül yağdı!

Cevahir AVM’ye Hermes Creative Awards’ta ödül yağdı!

İstanbul Cevahir AVM, Hermes Creative Awards'ta Cevahir AVM Cevherlerini Arıyor ve Hepsi Benim projeleri ile 4 Platin kazandı.

İstanbul Cevahir AVM, iletişim dünyasının en saygın uluslararası yarışması “Hermes Creative Awards”da “Cevahir AVM Cevherlerini Arıyor” ve “Hepsi Benim” projeleri ile 4 farklı kategoride yarışmanın en büyük ödülü olan 4 Platin kazandı

Her yıl pazarlama iletişimi alanında dünyanın en seçkin projelerinin seçildiği Hermes Creative Awards yarışmasında İstanbul Cevahir, “Cevahir AVM Cevherlerini Arıyor” ve “Hepsi Benim” projeleri ile yaklaşık 5 bin 600 uluslararası proje arasından seçilerek yarışmanın en büyük ödülü olan 4 Platin ödülüne layık görüldü.

Cevahir AVM, Türkiye'de bir ilk olan “Cevahir AVM Cevherlerini Arıyor” sosyal sorumluluk projesi ile genç yeteneklere kapılarını açarak; yazarlık, senaristlik ve yönetmenlik yeteneği olan gençlere usta eğitmenler tarafından eğitim imkânı sundu. Eğitim sonunda genç yetenekler tarafından Cevahir AVM'nin kitabı yazıldı ve filmi çekildi. Cevahir AVM, bu proje ile Hermes Awards yarışmasında Halkla ilişkiler ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk alanlarında 2 “Platin Ödülü” kazandı.

1995'ten bu yana gerçekleştiriliyor

İletişim dünyasının en önemli ödülleri arasında gösterilen Hermes Awards: Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneği (AMCP- Association of Marketing and Communication Professionals) tarafından dünyadaki en seçkin ve farklı projeleri seçmek amacıyla 1995 yılından beri Amerika'da düzenleniyor. Yarışmaya her yıl kurumsal pazarlama, iletişim birimleri, reklam ajansları, halkla ilişkiler şirketleri, prodüksiyon firmaları gibi pek çok kurum katılıyor.

Perakende

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Cevahir AVM’ye Hermes Creative Awards’ta ödül yağdı!
  • 08.05.2013 14:09

Cevahir AVM’ye Hermes Creative Awards’ta ödül yağdı!

İstanbul Cevahir AVM, Hermes Creative Awards'ta Cevahir AVM Cevherlerini Arıyor ...