maritbet girişmaritbet
Çetinkaya, ilk AVM mağazasını Neomarin'de açtı

Çetinkaya, ilk AVM mağazasını Neomarin'de açtı

Çetinkaya Şirketler Grubu'nun ilk AVM mağazası Neomarin AVM'de büyük bir törenle hizmete girdi


 

Türkiye'nin perakende alanında önemli markalarından biri olan Çetinkaya Şirketler Grubu, bugüne kadar yatırımlarını kendi öz kaynakları ile gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Çetinkaya, "Efektif bir büyüme sağlayabilmek için alışveriş merkezlerini bir fırsat olarak görüyoruz" dedi.
 
Çetinkaya Şirketler Grubu'nun ilk AVM mağazası Neomarin AVM'de büyük bir törenle hizmete girdi. Pendik Neomarin alışveriş merkezinde bin 560 metrekare alana sahip mağaza ile tüketicileri ile buluşan Çetinkaya, ilk kez bir AVM'de mağaza açtı. Türkiye'nin mağazacılık konusunda en önemli markalarından biri olan Çetinkaya'nın açılış töreni Çetinkaya Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Çetinkaya ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Açılış törenine; Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, Devlet Bakanı Mehmet Aydın, Elazığ Milletvekili ve Başbakan Danışmanı Necati Çetinkaya, yerel belediye başkanları, kamu ve özel sektör temsilcileri, Neomarin'in sahibi Krea Grup'un Başkanı Hakan Kodal ve İcra Kurulu Üyesi Maxence Liagre ile AVM sektör temsilcileri katıldı. Türkiye'nin perakende alanında ilk ve en önemli markalarından biri olan ve bugüne kadar tüm yatırımlarını kendi öz kaynakları ile gerçekleştiren Çetinkaya Şirketler Grubu, Pendik Neomarin Alışveriş Merkezi'nde tüm reyonlarını tek kat üzerinde topladı.
 
AVM'ler Avantaj Katacak
Neomarin AVM'deki mağazasının ardından yakın bir zamanda Bağcılar'da da 4.000 metrekare alana sahip yeni bir mağaza açmaya hazırlandıklarını ifade eden Çetinkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Çetinkaya, "Türkiye' de ana caddelere baktığınızda ticari olarak bizi tatmin edecek yerler belirli sayıdadır. Ama alışveriş merkezleri yeni bir trend ve bu lokasyonları gerçekten de müşteri trafiği açısından son derece doğru yerlerde.
 
Çetinkaya'nın efektif bir büyüme sağlayabilmesi için alışveriş merkezlerini bir fırsat olarak görüyoruz" dedi. Şimdiye kadar hep çok katlı mağazacılık yaptıklarını ve önce arsayı satın alarak, öz kaynakları ile sıfırdan mağaza kurduklarını aktaran Fehmi Çetinkaya, "Bu açıdan bakıldığında ise AVM'lerin bize finansal avantajlar katacağı açıktır. Bunlardan da yararlanacağız" diye konuştu.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz