maritbet girişmaritbet
CarrefourSA Türkan Şoray'ı misafir etti!

CarrefourSA Türkan Şoray'ı misafir etti!

Bursalı hayranlarıyla Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi’ne buluşan sinemanın sultanı Türkan Şoray, gördüğü ilgi karşısında duygusal anlar yaşadı

Türkan Sultan'a sevgi seli

Bursalı hayranlarıyla Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi'ne buluşan sinemanın sultanı Türkan Şoray, gördüğü ilgi karşısında duygusal anlar yaşadı. Alışveriş merkezinin önünde saatler önce uzun kuyruk oluşturanlar Türkan Sultan'ı görebilmek ve dokunabilmek için adeta birbirleriyle yarıştılar. Türkan Şoray Fan Klüp üyeleri de ünlü sanatçıyı yalnız bırakmadı.
 
Bir saati aşkın süren söyleşide sinemada ve gerçek yaşamda anne olmakla ilgili düşüncelerini hayranlarıyla paylaşan sanatçı, anne olmanın ne demek olduğunu kendisi anne olunca anladığını söyledi.  
 
Anneler Günü vesilesiyle tüm anneleri kutlayan sanatçı, ilk kitabı “Sinema Benim Aşkım” ile ilgili bilgi de verdi. Kitabıyla ilgili yoğun bir çalışma temposu içinde olduğunu söyleyen Şoray, en büyük hayalinin uluslararası arenada film yönetmeni olarak tanınmak olduğunu söyledi. 
Hayranlarının sorularını yanıtlayan sanatçı, baskılı tshirtlerini ve fotoğraflarını imzaladı, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. İmza etkinliği sırasında zaman zaman duygusal anlar yaşandı, bazı hayranları gözyaşlarını tutamadı.
 
Türkan Sultan'a büyük ilgi
 
CarrefourSA Ümraniye Alışveriş Merkezi'nin ziyaretçilerine Anneler Günü armağanı olan Türkan Şoray buluşması büyük bir izdihamla gerçekleşti.
 
Hayranları ünlü oyuncuyu alışveriş merkezi girişinde alkışlarla karşıladı. Türkan Şoray Fan Club üyeleri de sanatçıyı yalnız bırakmadı. Anne olmanın ne demek olduğunu kendisi anne olunca anladığını söyleyen Şoray, tüm annelerin anneler gününü kutladı ve hayranlarının sorularını yanıtladı.
 
Türkan Şoray baskılı tshirtlerine, fotoğraflara imza alan hayranlarından bazıları gözyaşlarını tutamadı.
Türkan Sultan büyük bir sevgi seli ile karşılandığı CarrefourSA Ümraniye Alışveriş Merkezi'den etkinlik sona erdikten sonra da uzun süre ayrılamadı.
 
Sultan, hayranlarından birinin getirdiği al yazmayı takarak fotoğraf çektirdi.
Kendisine gösterilen büyük sevgiden duygulanan Türkan Sultan, herkesle tek tek ilgilendi, sohbet etti.
 
 
Filiz Akın ve oğlu İlker İnanoğlu gönülleri fethetti
 
Carrefour Ankara Alışveriş Merkezi Anneler Günü'nde Türk sinemasının efsane oyuncularından Filiz Akın ve oğlu İlker İnanoğlu'nu ağırladı. Kamuoyunun önüne nadiren birlikte çıkan ana-oğulu birlikte görüntülemek isteyen hayranları, onlara dokunabilmek ve  sevgilerini ifade edebilmek için adeta birbirleriyle yarıştılar. 
 
Bu anlamlı günde oğlu ile hayranlarının karşısına çıkan ünlü sanatçı okuduğu şiirle gönülleri fethetti. Kadına yönelik şiddetin son yıllarda daha da arttığına dikkat çeken İlker İnanoğlu da kadın erkek herkesin konuya duyarlı olması gerektiğini söyledi. İnanoğlu okuduğu şiiri başta annesi olmak üzere tüm annelere adadı. 
 
Hayranlarıyla tek tek ilgilenen Filiz Akın, imza dağıtıp onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. 
 
 
Ceyda Düvenci de Muhteşem Yüzyıl hayranı 
 
Anneler Günü nedeniyle Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi'nde hayranlarıyla bir araya gelen Ceyda Düvenci, “Muhteşem Yüzyılı” çok başarılı bulduğunu,  “Suskunlar” ve  “Yalan Dünya”yı beğendiğini söyledi.
 
Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi'nin düzenlediği Anneler Günü kutlamasına katılan sinema ve tiyatro dünyasının sevilen oyuncusu Ceyda Düvenci, hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı. Hayranlarının anne olmakla ilgili sorularını yanıtlayan Düvenci, “çocuğu ile iş hayatındaki yoğunluğu nedeniyle yeteri kadar vakit geçiremediği için üzüldüğünü” söyledi.
 
Çocuğunun dizilerde rol almasına sıcak bakmadığını söyleyen güzel oyuncu “ilerde anı için anne kız reklam filminde oynayabiliriz” dedi.
 
Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden birinde başrol oynayan sanatçı bu sezon son çekimlerinin 17 Haziran'da biteceğini, çekimler biter bitmez de uzun bir tatile çıkacağını belirtti.
 
Dizideki çocukları ile set dışında da görüştüklerini belirten Düvenci, birbirinden yaramaz 4 çocuğunun Anneler Günü'nde kendisine hediye aldığını söyledi.
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

M1Konya AVM'den Anneler Günü'ne özel hediye çelik termos!
  • 05.05.2022 17:32

M1Konya AVM'den Anneler Günü'ne özel hediye çelik termos!

Konya’nın yaşam merkezi M1Konya AVM, Anneler Günü için yeni bir kampanyayı hayat ...

MediaMarkt'tan Anneler Günü hediyelerine "Şimdi al 3 ay sonra öde" hizmeti
  • 05.05.2022 15:38

MediaMarkt'tan Anneler Günü hediyelerine "Şimdi al 3 ay sonra öde" hizmeti

8 Mayıs’a kadar sürecek kampanyada dikkati çeken ürünler arasında Huawei GT3 42 ...

Tepe Home'dan Anneler Günü'ne özel indirim
  • 02.05.2022 00:00

Tepe Home'dan Anneler Günü'ne özel indirim

Tepe Home, anneler gününe özel ekstra %10 indirim kampanyasıyla müşterilerini mu ...

Batı Ataşehir Gurme CarrefourSA açıldı
  • 07.01.2022 13:34

Batı Ataşehir Gurme CarrefourSA açıldı

CarrefourSA, 25 bine yakın ürün çeşidi ve 26 kişilik ekibiyle Batı Ataşehir Gurm ...

Emlak Konut'un Anneler Günü özel filmi
  • 12.05.2018 10:17

Emlak Konut'un Anneler Günü özel filmi

Emlak Konut GYO ''Geleceğimizi sevgiyle inşa eden annelerimizin “Anneler Günü” k ...