maritbet girişmaritbet
Capacity 2013’te ziyaretçi sayısını yüzde 15 arttıracak!

Capacity 2013’te ziyaretçi sayısını yüzde 15 arttıracak!

Bakırköy bölgesinin en gözde alışveriş merkezi Capacity, 2013 yılında toplam ziyaretçi sayısını yüzde 15 arttırmayı hedefliyor

 

Capacity'nin beş yılda yaklaşık 100 milyon kişi tarafından ziyaret edildiğini belirten Capacity Genel Müdürü Özcan Ekşib, “Türkiye nüfusunun 1,5 katı olan bu ziyaretçi sayısının gurur verici olduğunu, 2012 yılı süresince tespitlerine göre yaklaşık olarak 500.000 turisti de ağırladıklarını ifade ediyor.
 
14 Şubat Sevgililer Günü'nde Demet Akalın konseri ile ziyaretçilerine unutulmaz saatler yaşattıklarını belirten Ekşib “Yapılan aktiviteler ziyaretçi sayısını etkiliyor. Tüketiciler tercih ettikleri mekanlarda kaliteli etkinliklerle eğlenceli saatler yaşamak istiyorlar. Biz de Capacity olarak en özelini yapmaya gayret gösteriyoruz. Sevgililer Günü, sene başında yaptığımız etkinlik programı içinde yer alan özel günlerden biri. O gün için ziyaretçi sayımızı ikiye katlayıp mağaza cirolarında da en az yüzde 30 artış yaşıyoruz.
 
Ekşib ayrıca “Sevgililer gününde genellikle ya sembolik ya da belli bir rakam üzerinde ciddi alışverişler yapılıyor. Özellikle kuyumcular büyük hareket kazanıyor, bunun yanında takı, saat ve gümüşe de talep artıyor. Food-court katı çok rağbet görüyor, restoranlarda masa sayıları artış gösteriyor” açıklamasında bulundu.
 
Ekşib, marka gücünün alışverişte en belirleyici unsur olduğunu, doğru ve güçlü marka seçeneklerinin ziyaretçilerin tercihlerini etkilediğini, AVM'ye gelen ziyaretçilerin doğru işletme becerisiyle tekrar gelmeleri sağlanarak müşteri sadakati yaratılabileceğini sözlerine ekledi.
 
www.capacity.com.tr

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çetmen Mobilya'nın yeni marka yüzü Demet Akalın oldu!
  • 06.01.2022 12:42

Çetmen Mobilya'nın yeni marka yüzü Demet Akalın oldu!

Mobilya sektöründe 60. yıla girecek olan Çetmen’in yeni marka yüzü Demet Akalın ...

Çetmen Mobilya'nın Demet Akalın'lı reklam filmi!
  • 25.01.2017 12:27

Çetmen Mobilya'nın Demet Akalın'lı reklam filmi!

Çetmen Mobilya'nın reklam yüzü ünlü şarkıcı Demet Akalın oldu. ...