maritbet girişmaritbet
AVM'lerin yılbaşı hediyesi ev veya araba!

AVM'lerin yılbaşı hediyesi ev veya araba!

Türkiye genelindeki birçok alışveriş merkezi, yılbaşı hediyesi olarak ev ve araba veriyor

Yılbaşı alışveriş pastasından daha fazla pay almak için rekabet eden alışveriş merkezleri (AVM) birbirinden cazip hediyelerle müşteri çekmeye çalışıyor.  

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, yeni yıl öncesi rengarenk süslenen AVM'ler, çeşitli aktivitelerle 2016'yı karşılamaya hazırlanıyor.  

Armada Alışveriş Merkezi, müşterilerine 2 adet BMW 4.18i kazanma şansı tanıyor. Ziyaretçiler Armada'dan 26 Şubat 2016'ya kadar yapacakları her 100 liralık harcamaya karşılık bir çekiliş hakkı kazanacak. Talihli müşteriler 2 Mart 2016'da çekilişle belirlenecek.

Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi de ziyaretçilerini araç sahibi yapacak AVM'ler arasında yer alıyor. Müşteriler, Panora'dan 15 Şubat 2016'ya kadar yapacakları her 250 liralık alışveriş karşılığında Audi TT çekilişine katılabilecek. 

Taurus AVM ise müşterilerini arabanın yanı sıra ev sahibi de yapacak. 18 Şubat'a kadar yapılacak her 100 liralık alışverişe bir çekiliş hakkı kazandıracak. 24 Şubat'ta çekilişle belirlenecek talihlilerden biri 1+1 eve, diğeri Opel Insignia 1.6 Edition Elegance'a sahip olacak.

CEPA Alışveriş Merkezi de yeni yılda talihli müşterilerinin ayağını yerden kesecek. Ziyaretçiler, 31 Ocak'a kadar CEPAKART veya CEPASO kartla aynı gün içinde yapacakları 200 lira ve üzeri alışverişle 2 Mercedes Benz'den birini kazanma şansına sahip olacak.

Yeni yılda Next Level AVM de hediye tercihini otomobilden yana kullandı. Next Level Alışveriş Merkezi'nden 15 Şubat'a kadar Next Card ile toplamda 150 lira ve katlarında alışveriş yapanlar Jaguar çekilişine katılacak. 

ANKAmall Alışveriş Merkezi, 25 Şubat'a kadar her 100 liralık alışveriş için 1 çekiliş hakkı kazandıran otomobil kampanyası düzenliyor. Kampanya sonunda çekilişle AVM'nin müşterilerinden biri BMW X4 xDrive sahibi olacak.

Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nden 7 Şubat'a kadar yapılacak her 100 liralık alışverişle bir çekiliş hakkı kazanılacak. Çekiliş sonucunda bir talihi Opel Mokka sahibi olacak. 

Müşterilerine otomobil vadeden bir diğer AVM ise Kentpark. Ziyaretçilerine her 200 liralık alışverişe kampanya kapsamında bir çekiliş hakkı veren Kentpark, şanslı müşterisine BMW X4 xDrive hediye edecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

AVM'lerin yılbaşı hediyesi ev veya araba!
  • 19.12.2015 15:38

AVM'lerin yılbaşı hediyesi ev veya araba!

Türkiye genelindeki birçok alışveriş merkezi, yılbaşı hediyesi olarak ev ve arab ...