maritbet girişmaritbet
Ataköy Plus'ı açtı hesabı cepten ödedi

Ataköy Plus'ı açtı hesabı cepten ödedi

110 milyon euroluk yatırımla gerçekleştirilen Ataköy Plus, törenle açıldı. Delta Proje'nin Başkanı Delibalta "Yılda 8 milyon ziyaretçi bekliyoruz" dedi

Kaynak: Öner Öngün / Sabah
 
 
Ataköy Plus Alışveriş ve Yaşam Merkesi İstanbul Valisi Muammer Güler, Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'in katıldığı bir açılış töreniyle İstanbullular'ın hizmetine girdi. Delta Proje Yatırım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Delibalta, arsa bedeli dahil 110 milyon euro harcama yaparak bitirdikleri alışveriş merkezinin bölgenin yeni çekim merkezi olacağını söyledi. Delibalta, ayda 650 bin, yılda 8 milyon ziyaretçi hedefledikleri Ataköy Plus'ta 2 bin kişilik istihdam sağlanacağını ve marka karmasının özenle yapıldığını anlattı. "Sosyal açıdan da kusursuz" Şirketin Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Fırat ise, sosyal ve kültürel anlamda diğer AVM'lerden farklı etkinlikleri hayata geçireceklerini, çocuklara ayrı önem vereceklerini ve ev hanımlarına yönelik faaliyetler yürüteceklerini de belirtti.
 
Dünyanın başkenti
BelediyeBaşkanı Kadir Topbaş ise "İstanbul'u fuar merkezi, turizm fuarı ve kongre merkezi yapma yolunda adım adım ilerliyoruz. Yabancı basında zaman zaman yer aldığı gibi dünya, gelecekte İstanbul'u başkent ilan edebilir" dedi. Açılışa katılanlar AVM'yi gezdikten sonra Kadir Topbaş'ın büyük oğlu Hüseyin Topbaş'ın ortağı olduğu Namlı Şarküteri'yi ziyaret etti. Burada katılımcıların tükettiği ürünlerin hesabını da Kadir Topbaş ödedi. Ödediği rakamı açıklamayan Topbaş, işyerinin bereketli olmasını temenni etti.
  • Etiketler:

Yorum Yaz