maritbet girişmaritbet
ArenaPark’ın başına Muhsin Erkoç geldi

ArenaPark’ın başına Muhsin Erkoç geldi

Halkalı Atakent’te inşaa edilen ve 19 Ağustos’ta açılacak olan ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin genel müdürlüğüne Muhsin Erkoç getirildi

19 Ağustos Cuma günü açılacak olan Halkalı Atakent'in ilk ve tek alışveriş merkezi ArenaPark'ın genel müdürlüğüne Muhsin Erkoç getirildi. Muhsin Erkoç perakende sektörünün yakından tanıdığı bir isim. 2007-2009 yılları arasında Sefaköy'de bulunan ArmoniPark Outlet Center'ı başarıyla yöneten Erkoç, son iki yıldır Orta Anadolu'nun ilk ve en büyük alışveriş merkezi Kayseri Park'ın genel müdürlüğünü yapıyordu. Muhsin Erkoç, bundan böyle Kayseri Park'ın genel koordinatörlüğünün yanı sıra 19 Ağustos'ta açılacak olan ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin de genel müdürlüğünü yürütecek.

1977 yılında İzmir'de doğan Muhsin Erkoç, Marmara Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. 2003 yılında ABD'nin South Carolina eyaletindeki Clemson University'den iki dalda endüstri mühendisliği ve e-ticaret master dereceleri alan Erkoç, perakende sektörüyle New York'ta tanıştı. Türkiye ile Doğu Asya'dan fonksiyonel ev mobilyaları getiren ve bunları Wall-Mart, Target gibi büyük zincir mağazalara satan bir firmada kurumsal satıştan sorumlu genel müdür yardımcılığı görevini yürüttü. 4.5 yıllık yurtdışı tecrübesinin ardından Türkiye'ye dönen Erkoç, 2007 yılı sonunda ArmoniPark Outlet Center'daki genel müdürlük görevine başladı. Aralık 2009 itibarıyla da Kayseri Park Alışveriş Merkezi'nde genel müdürlük pozisyonunu üstlendi. Muhsin Erkoç, halen Kayseri Park'ın genel koordinatörlüğünün yanı sıra 19 Ağustos'ta açılacak olan ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin de genel müdürlüğünü yapıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz