maritbet girişmaritbet
Ankara’nın sembolü ‘Atakule’ tamamen yenileniyor

Ankara’nın sembolü ‘Atakule’ tamamen yenileniyor

Türkiye’nin ikinci, Ankara’nın ise ilk alışveriş merkezi Atakule, Atakule GYO tarafından yeniden yapılandırılıyor.

2009 yılında hisselerinin büyük bir kısmı Tarman Group tarafından satın alınan, Atakule GYO'nun yatırımcısı olduğu, Ankara'nın ilk, Türkiye'nin ikinci seyir teraslı yaşam alanı Atakule tamamen yenileniyor. Yalnızca Ankara'nın değil, tüm Türkiye'nin en önemli simgelerinden biri olan, 

Atakule; hem kolektif hafızamızın Atakule'sini, hem de başkent Ankara'nın tüm uluslararası dinamizmini daha da yukarıları taşıyacak şekilde yeniden yapılıyor.

Atakule GYO; her biri kendi alanında yetkin kadrosu ile geçmişten gelen uzmanlığını Atakule'nin değerlerini geleceğe taşıyacak, Ankara'nın ve Türkiye'nin değişen taleplerine adapte olacak bir şekilde çalışmalarını yönetiyor.

Piyasa beklentilerini doğru analiz ederek, dünya standartlarında özgün projeler hayata geçiren Atakule GYO, yenileme çalışmalarını bu önemli simgeyi bulunduğu bölgeye ve Türkiye'ye hem istihdam sağlayacak, hem gayrimenkul anlamında değer katacak, hem çağdaş ihtiyaçlara en iyi karşılığı verecek, hem de ekonomiye önemli bir ivme kazandıracak şekilde yürütüyor. Tüm bu çalışmalarını, 80 ülkede 58 binden fazla çalışanıyla, ticari gayrimenkul üzerine yönetim ve danışmanlık hizmetleri sunan sunan JLL Türkiye ile yürüten Atakule GYO'nun Atakule'nin yeniden yapılması ile ilgili yürüttüğü bu önemli süreç 2016 yılının son çeyreğinde tamamlanacak. 

Ankara'nın ve Türkiye'nin önemli simgesi Atakule, hayatlarımızda yepyeni bir sayfa açacak, ülkeye, bulunduğu bölgeye daha da değer katacak şekilde güçlenerek kapılarını açacak.

Ankara'nın kalbinde benzersiz bir konum… 

Ankara'nın merkezinde, kentin en özel parklarından biri olan Botanik Park manzaralı bir tepeye kurulan Atakule, bölgenin önde gelen galerilerine, uluslararası büyük önem taşıyan elçilik binalarına, yeşili ile doğanın güzelliklerini kente taşıyan parklara ve Ankara'nın en köklü ailelerine ev sahipliği yapan, şehrin önde gelen yerleşim bölgesi Çankaya'da yer alıyor. 

Ayrıcalıklı ve çağdaş mimarinin doğayla buluşması

A Tasarım Mimarlık'ın tasarım çalışmalarını yürüttüğü Atakule kendi alanında ayrıcalıklı ve çağdaş mimarisi ile de fark oluşturuyor. Alışveriş meydanını saran cam dış cephe göz alıcı ve modern bir tasarım anlayışı sergilerken, ziyaretçilere yaşatılan benzersiz yaşam anlayışı ve ayrıcalıklı deneyimler de tüm şeffaflığı ile hayata bağlanıyor, yaşamla bütünlük oluşturuyor. Dokusu bozulmadan, daha da zenginleştirilen Atakule'de yer alan Botanik Park çağdaş mimarinin doğayla buluşmasındaki en güzel ve en özel örnek olarak, Ankaralılara ve şehri ziyaret edenlere eşsiz bir keyif alanı sunuyor. 

Bölgenin dokusu korunarak, var olduğu alana değer katacak şekilde, incelikle detaylandırılan Atakule'nin yeni yüzü bir alışveriş merkezinden öte çağdaş mimarisi ile fark oluşturan, özel tasarım anlayışı ile hayatla bütünleşen, doğa ile iç içe ayrıcalıklı bir konsept sunan “yaşam merkezi” olacak. 

200 milyon TL.'lik bir yatırım ile yeniden yapılan Atakule, Ankara'nın ve şehri ziyaret edenlerin sosyal yaşamdan sanata, alışverişten yeme – içmeye kadar tüm ihtiyaçları özenle düşünülerek yapılandırılıyor. Kurgulanan ürün ve marka karması ile sadece Ankara'lıları değil şehri ziyaret eden herkesi ağırlamaya hazırlanan Atakule'nin, yılda 4,5 milyona yakın kişi ağırlayarak ekonomiye minimum 500 milyon TL.'lik bir ciro ile katkı sağlaması hedefleniyor. 

Tüm ihtiyaçlar özenle düşünüldü

Atakule, damak tadına özen gösterenler, farklı ve benzersiz alışveriş deneyimleri arayanlar, sevdikleriyle benzersiz ve unutulmaz anlar yaşamak isteyenler, kültür sanat dünyasını yakından takip edenler, teknolojiye önem verenler, 7'den 70'e herkesin her aradığını, her ihtiyacını tek bir adreste bulacağı şekilde yeniden yapılıyor.

Gurme lezzetlerle yeni keşifler edineceğiniz restoranlar, moda dünyasının son trendleriyle benzersiz bir alışveriş deneyimi yaşatan mağazalar ve markalar, çarpıcı şovlar, sergiler ve etkinlikler, gün ortasında ya da iş çıkışı keyifli bir mola vereceğiniz seyir terası, panoramik asansörle çıkarak gökyüzüne, şehrin manzarasına seyre dalacağınız kule, en yeni filmleri benzersiz bir deneyimle izleyeceğiniz özel sinema salonları, konusunda uzman eğitmenlerle form tutacağınız en özel spor salonu ve aradığınız her şey hatta daha da fazlası sizi Atakule'de bekliyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İşte yeni Atakule!
  • 04.01.2017 10:43

İşte yeni Atakule!

Ankara'da yeniden inşa edilen Atakule, mimarisiyle dikkat çekiyor. ...

Atakule AVM'nin yeni görselleri yayında
  • 22.10.2014 17:41

Atakule AVM'nin yeni görselleri yayında

Ankara'da yıkılıp yeniden inşa edilen Atakule AVM'nin görselleri emlaktasondakik ...

BİST uyardı, Atakule GYO olağan dışı fiyatı açıkladı!
  • 05.02.2021 17:30

BİST uyardı, Atakule GYO olağan dışı fiyatı açıkladı!

Borsa İstanbul, Atakule GYO'dan olağan dışı fiyat hareketliliği konusunda açıkla ...

Atakule GYO, kısa çalışma ödeneğine devam edecek!
  • 04.11.2020 10:46

Atakule GYO, kısa çalışma ödeneğine devam edecek!

Atakule GYO tarafından yapılan açıklamada kısa çalışma ödeneğine iki ay daha dev ...

Atakule AVM'ye TSE Covid-19 belgesi!
  • 23.10.2020 12:10

Atakule AVM'ye TSE Covid-19 belgesi!

Ankara'da yer alan Atakule AVM'ye TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi verildi. ...

Atakule, kadına şiddete karşı turuncuya büründü
  • 08.12.2018 10:26

Atakule, kadına şiddete karşı turuncuya büründü

Başkentin simgelerinden Atakule, kadına yönelik şiddetin engellenmesinde farkınd ...