maritbet girişmaritbet
Ankara Taurus AVM 29 Ekim’e sürpriz etkinliklerle hazırlanıyor

Ankara Taurus AVM 29 Ekim’e sürpriz etkinliklerle hazırlanıyor

Ankara - Ensari ailesi ve Taurus Investment Holdings’in proje yatırımını gerçekleştirdiği Taurus AVM, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda birbirinden ilginç etkinliklerle Ankaralılar’a “merhaba” demeye hazırlanıyor

Ankara - Ensari ailesi ve Taurus Investment Holdings'in proje yatırımını gerçekleştirdiği Taurus AVM, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda birbirinden ilginç etkinliklerle Ankaralılar'a “merhaba” demeye hazırlanıyor. Tüm dünyada milyonları peşinden sürükleyen büyük fenomenlerin kahramanları AngryBirds, Ankara'da ilk kez Taurus AVM'de hayranlarıyla buluşacak.

Dünyaca ünlü AngryBirds'ün yanı sıra, Oyuncak Bando'nun da eşlik edeceği açılışta, Ankaralılar'ı ardı ardına çok sayıda sürpriz bekliyor.

AngryBirds ile ilginç bir deneyim yaşamak, sürpriz hediyeler kazanmak ve keyifli vakit geçirmek  isteyen küçük-büyük herkes, 29 Ekim'de kapılarını ziyaretçilerine açacak Taurus AVM'de bir araya gelecek.

AngryBirds etkinliğini canlı canlı yaşamak, devasa sapanlar ve peluş kuşlarla bu oyunu oynamak, sürpriz hediyeler kazanmak ve keyifli vakit geçirmek isteyenler, açılış gününden 9 Kasım'a kadar bu ayrıcalığı yaşayabilecekler. 125 metrekarelik 3D oyun alanında dev sapanlar ve AngryBirds kuşlarıyla atış yapacak misafirler, dört atış sonunda kazandıkları başarıya göre, AngryBirds oyuncakları kazanacaklar. iPad'lerle gönüllerince AngryBirds oynayabilecek çocuklar, hem unutulmayacak bir AngryBirds deneyimi yaşayacak, hem de 'asabi' fakat bir o kadar da sevimli karakterlerle fotoğraf çektirebilme şansını yakalayacak.

3 Kasım'da keyfine doyulmaz bir seyir yaşatacak olan LedRitm Grubu da Taurus AVM'de sahne alacak. Müziğin ritmine göre yanıp sönen LED ışıklarla ziyaretçilere farklı bir atmosfer sunacak LedRitm Grubu'nun ışık oyunlarıyla renklendireceği sahne, tadına doyulmaz anlar yaşatacak. Müzik aletlerine dokunulduğu anda ve müziğin ritmine göre renk değiştiren ışık oyunları ile izleyiciler çok farklı bir deneyime sahip olacak.

Mimarisi ve teknolojik özellikleri bakımından farklılık yaratan Taurus AVM'ye sıra dışı bir açılış yapacaklarını dile getiren Taurus Ankara AVM Müdürü Meriç Kaptan, “Her An Her Şey Olabilir” diyerek bu yola adım atmıştık. Şimdi ise sözümüzü tutuyoruz ve konuklarımıza hoş sürprizler yaşatmak için açılış gününü iple çekiyoruz” dedi.

-Müşteri memnuniyet kartı-

Taurus ziyaretçilerinin danışma noktalarından çok kısa bir işlem sonucu TauraCard çıkartabileceklerini dile getiren Taurus Ankara AVM Müdürü Meriç Kaptan, bu kartlar aracılığıyla konukların hem çeşitli ayrıcalıklardan yararlanacağını hem de sürpriz hediyeler kazanacaklarını kaydetti.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vakıfbank, Ankara Taurus AVM’deki ofislerini satıyor!
  • 05.02.2021 15:27

Vakıfbank, Ankara Taurus AVM’deki ofislerini satıyor!

Taurus AVM'nin ofis bölümünde yer alan 23 adet ofisini satışa açan Vakıfbank, to ...

Taurus AVM, Sign of the City Awards finaline kaldı
  • 04.11.2014 11:44

Taurus AVM, Sign of the City Awards finaline kaldı

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmak amacıyla öncülüğünde başlatıla ...

Ankara Taurus AVM’de deniz altına yolculuk zamanı!
  • 06.06.2014 14:45

Ankara Taurus AVM’de deniz altına yolculuk zamanı!

Birbirinden eğlenceli etkinlikleriyle yaza merhaba diyen Taurus AVM Ankaralılar’ ...

Taurus AVM’de engelli vatandaşlar sosyalleşecek
  • 28.05.2014 12:03

Taurus AVM’de engelli vatandaşlar sosyalleşecek

Ankara'da örnek teşkil eden bir yaşam merkezi olarak inşa edilen Taurus AVM, eng ...

Matruşka Bebek Gökçe Ankara’yı salladı
  • 25.05.2014 12:15

Matruşka Bebek Gökçe Ankara’yı salladı

Gökçe, Taurus AVM’de ‘Matruşka’ adlı son albümünün tanıtımında gülen yüzüyle Ank ...

Taurus AVM engelleri ortadan kaldıran hizmetleri hayata geçirdi
  • 23.05.2014 15:21

Taurus AVM engelleri ortadan kaldıran hizmetleri hayata geçirdi

Taurus AVM’de engelsiz alışveriş tanıtımında, engelliler için yaşam merkezleri o ...