maritbet girişmaritbet
Ankara Acity AVM'nin işletmesini ECE Türkiye yapacak!

Ankara Acity AVM'nin işletmesini ECE Türkiye yapacak!

Türkiye’de büyük ölçekli alışveriş merkezi projelerinin geliştirilmesi, planlanması, gerçekleştirilmesi, kiralanması ve yönetimi alanında hizmet vererek başarılı projelere imza atan ECE Türkiye, Başkent Ankara’daki yeni projesiyle büyümeye devam ediyor

Türkiye'de büyük ölçekli alışveriş merkezi projelerinin geliştirilmesi, planlanması, gerçekleştirilmesi, kiralanması ve yönetimi alanında hizmet vererek başarılı projelere imza atan ECE Türkiye, Başkent Ankara'daki yeni projesiyle büyümeye devam ediyor. ECE Türkiye, A1 Grup ile yapılan anlaşmaya göre, Ankara'daki Acity Alışveriş Merkezi'nin konsept tasarımını, kiralamasını ve uzun dönemli yönetimini üstlendi. 2013 yılı sonunda tamamlanması planlanan genişleme projesi kapsamında, Alışveriş Merkezi'nin mevcut kiralanabilir alanı 25.000 m2'den 39.000 m2'ye çıkartılırken; mağaza sayısı ve otopark kapasitesi de artırılacak. Genişleme projesi ile birlikte Acity Alışveriş Merkezi'nin toplam yatırım hacmi, 175 milyon ABD Doları'na ulaşacak. 

ECE Türkiye Genel Müdürü Andreas Hohlmann: “Acity, ECE Türkiye tarafından yöne-tilecek olan on ikinci alışveriş merkezi. Ankara'da çok iyi tanınan ve başarılı olan Acity'yi yönetim portföyümüze katmış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Şehrin hızlı geli-şen bu bölümünün büyük bir potansiyele sahip olduğuna inanıyoruz. Biz de sektördeki deneyimimiz ile Acity'yi müşterilerimiz, kiracılarımız ve yatırımcımız A1 Grup için çok daha iyi noktalara getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

2008 yılında hizmete açılan Acity, dört kat üzerinde faaliyet göstermekte olan 140 mağaza, kafe ve restoranlar ile toplam 1.500 kişi oturma kapasiteli bir yeme-içme katı ve terastan oluşuyor. Acity Alışveriş Merkezi, açık ve kapalı olmak üzere toplam 1.700 araçlık otopark kapasitesine sahip. Acity'nin genişletilmesi ve yenilenmesine yönelik olarak devam eden proje ile alışveriş merkezinde faaliyet gösteren mağaza sayısı 170'e ulaşırken otopark kapasitesi de 2.700 araca yükselecek. 

Ankara'nın hızla gelişen bölgesi Batıkent-Yenimahalle'de yer alan Acity Alışveriş Merkezi'nin çekim alanında yaklaşık 3,4 milyon kişi yaşıyor. Acity'nin, şehrin ana ar-terlerinden İstanbul Yolu üzerindeki konumu ve toplu taşıma olanakları, ziyaretçilerin alışveriş merkezine anayoldan direkt giriş yaparak rahatlıkla ulaşabilmelerine olanak sağlıyor.      

Güçlü bir kiracı ve marka karmasına sahip olan Acity Alışveriş Merkezi'nde Bimeks, Boyner, DeFacto, Flo, Koton, LCWaikiki, Marks&Spencer, Occasion ve YKM gibi önemli ulusal ve uluslararası markalar yer alıyor. Devam eden genişleme projesi ile moda ve çocuk eğlence branşlarının güçlendirilmesi planlanıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ankara, LG mağazasına doymuyor
  • 16.11.2021 16:33

Ankara, LG mağazasına doymuyor

LG Electronics, Ankara’nın 13. LG Brandshop’unu Acity AVM’de açtı. 95 m2 büyüklü ...

ECE Türkiye, Acity’i 60 milyon dolarlık yatırımla büyütüyor
  • 29.11.2017 17:02

ECE Türkiye, Acity’i 60 milyon dolarlık yatırımla büyütüyor

ECE Türkiye ve A1 Grup, başkent Ankara’nın outlet’i ACity’i 60 milyon dolarlık ...

Acity AVM büyüyen yüzüyle kapılarını açıyor
  • 03.03.2014 12:55

Acity AVM büyüyen yüzüyle kapılarını açıyor

Türkiye’de büyük ölçekli AVM projelerine imza atan ECE Türkiye'nin yönettiği Aci ...

Ankara Acity AVM'nin işletmesini ECE Türkiye yapacak!
  • 26.07.2013 11:56

Ankara Acity AVM'nin işletmesini ECE Türkiye yapacak!

Türkiye’de büyük ölçekli alışveriş merkezi projelerinin geliştirilmesi, planlanm ...