maritbet girişmaritbet
Akbatı'da yaşam için geri sayım başladı

Akbatı'da yaşam için geri sayım başladı

Akiş Gayrimenkul'un Esenyurt'ta kurduğu Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 15 Eylül'de konuklarını ağırlamaya başlıyor.

İstanbul'un iki yakasında prestijli gayrimenkul projelerini hayata geçiren Akiş Gayrimenkul Yatırımı A.Ş.'nin Esenyurt-Bahçeşehir'de kurduğu Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 15 Eylül Perşembe günü konuklarını ağırlamaya başlıyor.

4 kat üzerinde 200'e yakın mağazaya sahip Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde; 9 sinema salonunun yanı sıra dünya mutfaklarını buluşturan restoranların yer alacağı Restoranlar Meydanı, dinlenme ve buluşma adresi olacak özel tasarımlı alanlar, çocuk oyun ve eğitim alanları ile 3.000 araçlık otopark bulunuyor.

İstanbul'un en büyük alışveriş merkezlerinden biri olarak hayata geçen Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin açılışı nedeniyle bir basın toplantısı düzenleyen Akiş Gayrimenkul Yatırımı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy, “1993 yılında Akmerkez ile ülkemizde ilk alışveriş ve yaşam merkezi konseptini hayata geçiren Akkök Grubu'nun, bu konudaki bilgi birikimi ve tecrübelerini, İstanbul'a yeni bir şehir merkezi kazandırmak hedefiyle Esenyurt-Bahçeşehir bölgesine taşıdık. Akiş olarak her zaman önceliğimiz; projelerimizin, bulundukları bölgenin yaşam kalitesini yükseltecek konsept ve tasarıma sahip olmalarıdır. Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi de bu anlayışla doğdu” diye konuştu. Durusoy, Akbatı Residences ile birlikte toplam 220 milyon dolar yatırımla hayata geçen Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin bölgenin ekonomik canlılığına büyük ölçüde katkıda bulunacağını kaydetti.

Akiş Gayrimenkul Yatırımı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Alize Dinçkök Eyüboğlu da Akbatı'nın günümüz modern insanına hitap eden seçkin bir yaşamın simgesi olacağını belirterek, “Modern mimari çizgisi ile dünyaca meşhur projelerin yaratıcısı olan Development Design Group tarafından tasarlanmış olan Akbatı, iç avluları ve galerileriyle ziyaretçilerine seçkin bir yaşam kalitesi sağlamaktadır. Ayrıca Akbatı'da büyük beğeni toplayacağına inandığımız, alışveriş caddelerinin açıldığı bir meydan olan Fountain Court, çeşitli etkinliklerin düzenleneceği bir alan olarak tasarlanmıştır.

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin seçkin bir mağaza karmasına sahip olduğunu vurgulayan Alize Dinçkök Eyüboğlu, Akbatı'nın diğer alışveriş merkezlerinden en büyük farklılıklarından birinin sadece yaşattığı alışveriş keyfiyle değil etkinlikleriyle de her yaştan insanı kendine çekeceğini belirtti.

Konuşmasında projenin çevreye duyarlı bir yaklaşımla hayata geçirildiğine de dikkat çeken Alize Dinçkök Eyüboğlu “Akbatı'da kaynak yönetimi ve çevre konusunda çok hassas davranılmıştır” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Akasya ve Akbatı’nın çatı GES’lerini Akenerji kuracak
  • 03.10.2022 16:03

Akasya ve Akbatı’nın çatı GES’lerini Akenerji kuracak

Akenerji ve Akiş Gayrimenkul arasında Akasya ve Akbatı alışveriş merkezlerinin ç ...

Akbatı'nın havadan görüntüsü için tıklayın!
  • 07.03.2012 17:33

Akbatı'nın havadan görüntüsü için tıklayın!

Akbatı'nın kuşbakışı görüntüsünü sizin için hazırladık ...

Kaçırılmayacak Fırsatlar Mahall Ankara Ofis Etabında!
  • 07.06.2021 13:50

Kaçırılmayacak Fırsatlar Mahall Ankara Ofis Etabında!

Türkerler Holding, Mahall Ankara Ofis etabında ''KDV Bizden, 60 Ay Vade Yüzde 0, ...

Vadistanbul, Fashion Room Alışveriş Günleri'ne ev sahipliği yaptı
  • 07.09.2020 09:17

Vadistanbul, Fashion Room Alışveriş Günleri'ne ev sahipliği yaptı

Vadistanbul AVM'de düzenlenen Fashion Room Türkiye Alışveriş Günleri'ne Demet Şe ...

Akiş GYO, Londra'da konut projesi geliştirecek
  • 29.05.2018 15:32

Akiş GYO, Londra'da konut projesi geliştirecek

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), yurtdışına açılım stratejisi kapsamınd ...