maritbet girişmaritbet
Akasya Acıbadem AVM, Back-up Concierge ile işbirliği yaptı

Akasya Acıbadem AVM, Back-up Concierge ile işbirliği yaptı

Akasya Acıbadem Yeni Nesil Yaşam Kompleksi, hayatı kolaylaştırmak için Back-Up Concierge ile işbirliği yaptı

Özgün konsepti ile Türkiye'nin ve dünyanın en beğenilen markalarını misafirleriyle buluşturan Akasya Acıbadem Yeni Nesil Yaşam Kompleksi, hayatı kolaylaştırmak için Back-Up Concierge ile işbirliği yaptı. Bu işbirliğinden doğan Akasya Concierge, Akasya Acıbadem Yeni Nesil Yaşam Kompleksi misafirlerinin hizmetine sunuluyor. Alışveriş sırasında eşyaların bırakılabileceği emanet bölümünden, kompleks içinde yapılmak istenen sürprizlere, moda, eğlence ve alışveriş danışmanlığından paket taşımaya kadar alışverişi kolaylaştırıp keyifli hale getirecek birçok hizmet Back-Up güvencesiyle tüm Akasya Acıbadem misafirlerine özel, ücretsiz olarak sunuluyor.  

Akasya Concierge hizmet noktaları kompleksin zemin kat güney girişi ve birinci kat kuzey girişinde yer alıyor. Back-Up'ın yaşam alanlarına yönelik kurumsal üyelik sistemi olan Back-Up Concierge, Akasya Acıbadem Yeni Nesil Yaşam Kompleksi misafirlerine organizasyonel ve personelli hizmetler, bilgilendirme ve danışmanlık hizmetleri vermeye başladı.

Akasya Acıbadem içerisinde doğum günü organizasyonundan ev ve kompleks arası transfere, ürün değişim ve tadilatından, restoran rezervasyonuna birçok hizmet Akasya Concierge'in Yaşam Kompleksi misafirlerine sunduğu organizasyonel hizmetler arasında yer alıyor.

Akasya Acıbadem misafirlerinin ulaşmak istediği her türlü hizmet biriminin isim, adres ve telefon numara bilgileri ile trafik, güzergâh, hava durumu, genel kültür, döviz kurları gibi konularda bilgilendirme hizmetini Akasya Concierge hizmet noktası ücretsiz olarak sağlıyor. Ayrıca kompleks içerisinde hangi mağazanın nerede bulunduğu, hangi ürünün nerede satıldığı, indirimdeki ürünler gibi danışılabilecek her türlü bilgi yine Akasya Concierge noktalarında yanıtlarını buluyor. 

Moda, seyahat ve eğlence danışmanlığı da Akasya Concierge hizmet noktalarının Akasya Acıbadem misafirlerine sunduğu hizmetler arasında yer alıyor. “Bu Sezon neler moda?  Neler değil? İndirimli olarak nerede, ne var? İş görüşmesinde ne giyilmeli?” vb soruları Stil ve Alışveriş Danışmanı Tülin Kermen, telefonla anında yanıtlıyor. Eğlence danışmanı kompleks içi her türlü etkinlik ve organizasyon konusunda bilgilendirme yapıyor. Seyahate çıkmayı planlayanlara tercih edilen destinasyon için konaklama ve ulaşım imkanlarının sağlanması, otobüs, uçak bileti, otel rezervasyonu gibi konularda seyahat danışmanı yardımcı oluyor. 

Emanet, vestiyer, paket taşıma vb. hizmetler ise Akasya Concierge hizmet noktalarının sunduğu personelli hizmetler arasında yer alıyor. 

Back-Up Genel Müdürü Sitare Sezgin, concierge kavramının Türkiye'de henüz yeni yerleşmeye başladığını ancak son dönemde yoğun bir tempoda yaşayan kişilerin hayatını kolaylaştırdığından şirketlerin farklılaşmak ve tercih edilmek için müşterilerine bu hizmeti vermeyi önemsediklerini belirtti. Sezgin, “Back-Up  2003 yılından bu yana uzman ekibi ve yaygın tedarikçi ağı ile tüm Türkiye'de çeşitli hizmetler sunuyor.  Back-Up Concierge ise, Back-Up'ın bilgi birikimini, residence ve site sakinlerinin, AVM ziyaretçilerinin, ofis kullanıcılarının ve otel müşterilerinin hizmetine yönlendirdiği özel bir sistem. Bugün birçok konut ve ofis projesi Back-Up Concierge' ı tercih ediyor. Hizmetler çoğunlukla yaşamın yoğun temposunda kişilerin hayatlarını kolaylaştıran ve kendilerini özel hissetmelerini sağlayan kişisel asistanlık, organizasyon, kurye, transfer, araç kiralama, seyahat ve sağlık vb hizmetleri içeriyor. Hizmet içeriklerini kurumun ihtiyaçları ve yaşayan profiline uygun olarak tasarlayabiliyoruz” dedi. 

Concierge hizmetlerinin hızla gelişen yenilikçi bir hizmet olduğunu söyleyen Sezgin, “Back-Up Concierge, sunduğu katma değeri yüksek hizmetler ile projelerin farklılaşmasını ve zenginleşmesini sağlıyor. Rekabette de avantaj kazandıran Back-Up Concierge projelere özel tasarlanan hizmetlerle müşteri memnuniyetini artırırken, müşteri sadakatini de güçlendiriyor. Profesyonel bakış açısı, teknolojik altyapısı ve müşteri ihtiyaçlarına göre yeniden tasarlanabilen esnek servisleri ile konfor ve ayrıcalığı güvenle sunuyor” dedi. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Akbatı ve Akasya Acıbadem'in enerjisi Sakarya Elektrik'ten!
  • 04.12.2021 12:29

Akbatı ve Akasya Acıbadem'in enerjisi Sakarya Elektrik'ten!

Akiş GYO, Akbatı AVM ve Akasya Acıbadem AVM'nin enerji tedariği için Sakarya Ele ...

Akasya Acıbadem AVM kiralarında kur sabitlendi
  • 01.09.2016 09:17

Akasya Acıbadem AVM kiralarında kur sabitlendi

SAF GYO, Akasya Acıbadem Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde dolar kurunu 2,75 TL'ye ...

Akasya Acıbadem AVM'yi 9 ayda 9 milyon kişi ziyaret etti
  • 18.12.2014 09:07

Akasya Acıbadem AVM'yi 9 ayda 9 milyon kişi ziyaret etti

Saf GYO Genel Müdürü Zeynep Akdilli Oral, Akasya Acıbadem AVM'yi 9 ayda 9 milyon ...

Akasya Acıbadem’in iletişim ajansı Effect Halkla İlişkiler oldu
  • 14.04.2014 13:42

Akasya Acıbadem’in iletişim ajansı Effect Halkla İlişkiler oldu

Akasya Acıbadem Yeni Nesil Yaşam Kompleksi'nin İiletişim faaliyetlerini Effect H ...

Akasya Acıbadem AVM, Back-up Concierge ile işbirliği yaptı
  • 28.03.2014 15:28

Akasya Acıbadem AVM, Back-up Concierge ile işbirliği yaptı

Akasya Acıbadem Yeni Nesil Yaşam Kompleksi, hayatı kolaylaştırmak için Back-Up C ...

Akasya Acıbadem AVM, iklimlendirme sistemlerinde FORM’u tercih etti
  • 24.03.2014 12:18

Akasya Acıbadem AVM, iklimlendirme sistemlerinde FORM’u tercih etti

Akasya Acıbadem ısıtma-soğutma ihtiyacını Form Şirketler Grubu’nun ısı pompaları ...