maritbet girişmaritbet
Açık hava alışveriş deneyimi Kanyon’da!

Açık hava alışveriş deneyimi Kanyon’da!

Kanyon’da açık havada alışveriş deneyimi yenilenen konseptiyle devam ediyor!

İyi yaşam günleri Kanyon'da

Kanyon'da açık havada alışveriş deneyimi yenilenen konseptiyle devam ediyor! Geçtiğimiz günlerde Back to İstanbul konseptiyle Kanyon misafirlerini buluşturan Kanyon Air, 5 - 18 Ekim tarihleri arasında da sağlıklı yaşam markalarını İyi Yaşam Günleri'nde bir araya getiriyor!

Her zaman gerçekleştirdiği etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Kanyon, yıl sonuna kadar devam edecek farklı konseptleriyle tüm misafirlerine açık havada keyifli bir alışveriş deneyimi sunuyor! Back to İstanbul'da birçok markayı bir araya getiren Kanyon, bu kez de 5 - 18 Ekim tarihleri arasında “İyi Yaşam Günleri” konseptiyle sürpriz markalara ev sahipliği yapıyor!


“İyi Yaşam Günleri” misafirlerin kendilerini ruhsal, zihinsel ve bedensel olarak bir denge ve harmoni içerisinde hissetmelerine yardımcı olacak alternatifi bol marka seçenekleriyle Kanyon misafirlerini bekliyor! Tamamen doğal, mevsimine uygun sebze, meyve ve baharatlarla aromalandırılan yeşil çayları ile Kombucha 2200, dünyanın her yerinden gelen aromatik çaylarla çay keyfinize yeni bir bakış açısı katacak Chado, organik ve doğal gıda, kişisel bakım, gıda takviyeleri ile sağlıklı ve kaliteli yaşam ürünlerinin adresi The Life Co, Bol lifli, glutensiz, laktozsuz, hücrelerinizi besleyen gurme yemekler ve sağlıklı gurme diyet yemekleri ile Habit, kokuların kişisel alanları anlamlandırdığı felsefesinden yola çıkan Jo Malone London, şeker katkısız, vegan, çiğ ve glutensiz kuruyemiş ve meyve barları ile Rawsome, süper tahıllar, glütensiz unlar, süper tozlar, ham, çiğ ve vegan besinler, organik gıda takviyeleri ve detoks ürünleri ile Wefood, ev aksesuarları, koku, mum ve vücut bakım ürünleriyle ruhunuza iyi gelen, enerjinizi yenileyen Chakra ve Immunflex, By İzzet, Gurvita, Jojo May, Fropie, Isola Bio, Trio Kuaför, Macropicks, Homemade, Renk Renk Çiçek, Saf to Go, Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri gibi birçok marka Kanyon etkinlik alanında sizleri bekliyor!

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ulubey Kanyonu FPV drone ile havadan görüntülendi!
  • 05.05.2022 11:49

Ulubey Kanyonu FPV drone ile havadan görüntülendi!

Dünyanın en büyük kanyonları arasında yer alan, yanı başındaki macera parkuruyla ...

Kanyon'da yönetim değişti! Fulya Durak, genel müdür oldu!
  • 07.01.2022 17:25

Kanyon'da yönetim değişti! Fulya Durak, genel müdür oldu!

Perakende ve alışveriş merkezleri kiralama ve yönetimi alanındaki 20 yılı aşkın ...

6. AVM Kütüphanesi Sultangazi'de açıldı
  • 01.01.2021 12:24

6. AVM Kütüphanesi Sultangazi'de açıldı

Edebiyat ve sanat içerikli etkinliklere, söyleşilere, imza günlerine, müzik perf ...

Kanyon AVM, karbon emisyonunu sıfırlayacak!
  • 16.06.2021 14:23

Kanyon AVM, karbon emisyonunu sıfırlayacak!

Kanyon Alışveriş Merkezi, CK Enerji iş birliği ile Uluslararası Yenilenebilir En ...

Türkiye'de yenilenebilir enerjide hedef 2040!
  • 23.11.2020 14:36

Türkiye'de yenilenebilir enerjide hedef 2040!

Türkiye'nin elektrik üretiminde yenilebilir ve nükleer enerjinin payının 2040'ta ...