maritbet girişmaritbet
2014 Hermes Awards’dan İstanbul Cevahir AVM'ye ödül yağmuru!

2014 Hermes Awards’dan İstanbul Cevahir AVM'ye ödül yağmuru!

İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, iletişim dünyasının yarışması Hermes Creative Awards’a 8 farklı kategoride ödül aldı.

Pazarlama iletişimi alanında dünyanın en seçkin ve farklı projelerinin yarıştığı Hermes Creative Awards'da İstanbul Cevahir AVM: “TweetBox”, “Privilege Passport”, “Mutluluk İçinde”, “Bir Gülücük Ver” projeleri ile birçok kategoride binlerce uluslararası proje arasından seçilerek 2 “Platinum”, 4 “Gold”, 2 “Onur” ödülü olmak üzere toplamda 8 ödül aldı. 2014 Hermes Awards'da ödül yağmuruna tutulan Cevahir AVM, böylelikle kurumsal sosyal sorumluluk, halkla ilişkiler ve sosyal medya alanındaki başarılarına yenilerini ekledi.

TweetBox'a iki farklı ödül

Cevahir AVM, “TweetBox” etkinliği ile ziyaretçiler #hediyelercevahirde hashtag'i ile Cevahir'de alışverişi neden sevdiklerini anlattılar, TweetBox'tan sürpriz hediyeler kazandılar! Cevahir AVM, sosyal medyanın coşkusunu alışveriş merkezinin içerisine taşıdığı bu proje ile Hermes Awards yarışmasında Stratejik Program Alanı Sosyal Pazarlama Kategorisinde “Platinum” ödülü, Sosyal Medya Alanı Tüketici Katılım Kategorisinde de “Gold” ödülü kazandı.

Privilege Passport'a “Platinum” ödülü

Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nin turistlere özel olarak geliştirdiği kart programı “Privilege Passport” projesi ile Stratejik Program Alanında Özel Kategoride “Platinum” ödülünü almaya hak kazandı.

Mutluluk İçinde'ye 2 ayrı dalda 3 ödül

Cevahir AVM'nin hayata geçirdiği dijital projesi “Mutluluk İçinde”, Sosyal Medya Alanı Çok Yönlü Proje Geliştirme Kategorisinde “Gold”,  Tüketici Katılım Kategorisinde “Onur” ödülü aldı Aynı proje ile Stratejik Program Alanında Dijital Pazarlama Kampanyası Kategorisinde yine “Onur” ödülüne layık görüldü.

Bir Gülücük Ver'e 2 adet “Gold” Ödülü

İstanbul Cevahir'in, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ile işbirliği çerçevesinde düzenlediği projesi ile ziyaretçilerinin yaptığı her 100 TL alışveriş için “Anadolu'da Bir Kızım Var Öğretmen Olacak” projesine 5 TL bağışta bulundular. İstanbul Cevahir'in “Bir Gülücük Ver” isimli sosyal sorumluluk projesi ile Stratejik Program Alanında Kurumsal Sosyal Sorumluluk ve Özel Kategorilerinde 2 adet “Gold” ödülü aldı.          

İletişim devlerinin ödülü Hermes Awards:

İletişim dünyasının en önemli ödülleri arasında gösterilen Hermes Awards: Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneği (AMCP- Association of Marketing and Communication Professionals) tarafından dünyadaki en seçkin ve farklı projeleri seçmek amacıyla 1995 yılından beri Amerika'da düzenleniyor. Yarışmaya her yıl kurumsal pazarlama, iletişim birimleri, reklam ajansları, halkla ilişkiler şirketleri, prodüksiyon firmaları gibi pek çok kurum katılıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

2014 Hermes Awards’dan İstanbul Cevahir AVM'ye ödül yağmuru!
  • 06.05.2014 09:07

2014 Hermes Awards’dan İstanbul Cevahir AVM'ye ödül yağmuru!

İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, iletişim dünyasının yarışması Her ...

Akbatı AVYM’ye Hermes Creative Awards’tan yine iki ödül birden!
  • 02.05.2014 15:28

Akbatı AVYM’ye Hermes Creative Awards’tan yine iki ödül birden!

Akbatı AVYM, ziyaretçilerine yönelik hazırladığı renkli projeleri ve kampanyala ...