maritbet girişmaritbet
200 milyon dolarlık Torium AVM sonbaharda açılacak

200 milyon dolarlık Torium AVM sonbaharda açılacak

Türkiye’nin AVM sektöründeki en büyük yerli yatırımcısı Torunlar GYO’nun, 200 milyon dolar yatırımla Haramidere’de inşaa ettiği ve “Torium” ismi verilen alışveriş merkezi sonbaharda ziyaretçilerine kapılarını açacak

 

Türkiye'nin AVM sektöründeki en büyük yerli yatırımcısı Torunlar GYO'nun, 200 milyon dolar yatırımla Haramidere'de inşaa ettiği ve “Torium” ismi verilen alışveriş merkezi sonbaharda ziyaretçilerine kapılarını açacak. İç dekorasyon çalışmaları süren projenin şimdiden yüzde 70'i büyük markalar tarafından kiralandı. Torium, Türkiye'nin en büyük kapalı eğlence alanı, botanik bahçesi, açık alışveriş sokağı ve Türkiye'de bir ilk olan Snowpark ile misafirlerine farklı keyif alanları yaratmayı amaçlıyor.


90 bin metrekare kiralanabilir alanı ile Torium Alışveriş Merkezi, barındırdığı birçok “ilk” ve “en” ile “Alışveriş ve Yaşama Dair Her Şeyi” aynı çatı altında buluşturacak. İç dekorasyon çalışmaları süren Torium Alışveriş Merkezi sonbaharda ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak.


İlk Snowpark ve en büyük kapalı eğlence merkezi Torium'da!
Alışveriş kadar eğlence konsepti ile ön plana çıkan Torium, Türkiye'nin en büyük kapalı eğlence merkezine de ev sahipliği yapacak. Alışveriş merkezlerine lunaparkları entegre eden ilk şirket olan Starpark, Torium'da Türkiye'nin en büyük kapalı eğlence merkezini hizmete açmaya hazırlanıyor. 5 milyon Euro yatırım ile 4. 300 metrekare alana kurulacak eğlence merkezinde dünyada son yıllarda en çok tercih edilen lunapark oyuncakları yer alacak. 27 metrelik döner kule, 360 derece döner dev uçan sandalye, farklı yönlere hareket edebilen alabora ve dans eden tepsi gibi bir çok lunapark oyuncağı Torium ile ilk kez Türkiye'ye giriş yapacak. Torium içinde yer alan Türiye'nin ilk kar eğlence merkezi Snowpark'ta ziyaretçiler dört mevsim kış sporlarının ve kar eğlencesinin keyfini yaşayabilecek. Torium içinde yer alan Snowpark'ta kızaklı tüp kaydırak, 70 metre uzunluğunda 3 sıçrama rampalı snowboard parkuru, çift ahşap kızak rampası, halatlı dağ tırmanışı, kayak eğitim parkuru ve kar oyunları alanı yer alacak.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz