maritbet girişmaritbet
2 bin kişiye iş verecek golf arabasıyla taşıyacak

2 bin kişiye iş verecek golf arabasıyla taşıyacak

İstanbul'un en lüks konut projelerinden Ataköy Konakları'nın yanına inşa edilen Ataköy Plus Alışveriş Merkezi, 2 bin kişiye iş kapısı olacak


10 MİLYON EURO YATIRIM
Delta Proje tarafından 110 milyon euro'ya inşa edilen Ataköy Plus Alışveriş Merkezi (AVM) bugün açılıyor. Ataköy 6'ncı Kısım'da bulunan ve 1-1.5 milyon dolara ulaşan fiyatlarıyla İstanbul'un en lüks konutları arasında yer alan Ataköy Konakları'nın yanında bulunan Ataköy Plus AVM, 2 bin kişiye de istihdam sağlayacak.
Ataköy Plus'ın tanıtımında konuşan Delta Proje Başkanı Nihat Delibalta, Ataköy Konakları'nda oturan ziyaretçilerin dairelerinden golf arabalarıyla alınarak AVM'ye taşınacağını söyledi.


MARRİOTT'UN EN LÜKSÜ
Nihat Delibalta, AVM'ye ayda 650 bin, yılda 8 milyon ziyaretçi beklediklerini söyledi.
AVM'nin Bakırköy, Ataköy, Yeşilköy ve Florya'nın çekim merkezi olacağını belirten Delibalta, “Ataköy Plus, Ataköy Konakları'nın inşası sırasında projelendirildi. Birkaç yıl içinde bölgede bu büyüklükte bir AVM yapılmaz” dedi. Dünyaca ünlü otel zinciri Marriott'un en lüks otelini Zeytinburnu'nda açacaklarını kaydeden Nihat Delibalta, 110 milyon dolara malolacak oteli 2012'de hizmete sunacaklarını açıkladı.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz