maritbet girişmaritbet
Çatalca, gayrimenkul yatırımcısının radarında!

Çatalca, gayrimenkul yatırımcısının radarında!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, Çatalca'nın son dönemde gayrimenkul yatırımı bakımından ilgi gördüğünü belirtti.

İstanbul'a oldukça yakında yer alan Çatalca, yüzölçümü bakımından İstanbul'un en büyük ilçesi. İstanbul'un batı sınırında kurulmuş bir kent merkezi olan Çatalca son dönemde gayrimenkul yatırımcılarının da radarında. Çatalca'da 2017 yılında yapılan tapu işlemlerinde ise geçen seneye göre yaklaşık %22,6 artış yaşanıyor. 

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı “İstanbul'un arka bahçesi olan Çatalca, Güneyde Büyükçekmece'ye, batıda ise Silivri'ye ve Tekirdağ iline komşu. Yatırımcılarımızın da son dönemde tercih ettiği bölgelerden biri. Biz de bölgedeki yatırım fırsatlarını Altın Emlak Yatırımcı Günleri kapsamında 1-2 Aralık tarihlerinde Çatalca ofisimizde planladık. Yatırım günlerinde, Çatalca bölgesindeki yatırıma uygun portföyleri müşterilerimiz ile paylaşacağız” dedi. 

Yolların Kesişimi Çatalca

Çatalca'nın artık önemli bir ulaşım aksı olduğunu belirten Altın Emlak Çatalca Temsilcisi Tansu Ergün “Kuzey Marmara otoyolu projesinin Çatalca'da üç ayrı çıkışı bulunuyor. Artık Çatalca 3. Havaalanı ve köprüye bağlanan çevre yolunun yapılması ile önemli bir kavşak haline geldi. İstanbul Trakya serbest bölgesinin ilçemizde olması, Muratbey gümrüğü ve lojistik köy projeleri ilçemizi lojiktik merkez haline getirdi. Bu yatırımlar hızlı tren projesi ile de değerini katlayacak” dedi. 

İmar Planları Düzenleniyor

Bölgedeki imar çalışmaları hakkında da bilgi veren Altın Emlak Çatalca Temsilcisi Tansu Ergün “Çatalca'da birçok bölgede 1/5000'lik planlar yapıldı. Şu anda 1/1000 ölçekli uygulama imar planı çalışmaları devam ediyor. Bölgemizde yatırım amaçlı arsa nitelikli taşınmazlarda m2'si 70-TL'den başlayan fiyatlar ile yatırımcılarımıza yerler sunabiliyoruz. Bölgemizde başta Kiptaş olmak üzere birçok da konut projesi inşaatı devam ediyor. Çatalca'ya şimdiden yatırım yapanlar, kazanacaklar” dedi. 

Yatırım Günleri Sektörde Bir İlk

Yatırım Günleri hakkında bilgi veren Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı “Yatırım günleri sektörümüzde bir ilk. Temsilcilerimizin bölgelerindeki fırsat niteliğindeki portföyleri yatırımcılar ile buluşturuyoruz. Cuma ve Cumartesi günleri planladığımız bu günlerde, diğer temsilcilerimiz de yatırımcılarını buraya getiriyorlar. Sunum dosyaları, bölge tanıtımları ve portföy gezintileri ile yatırımcılara detaylı bilgiler veriyoruz. Biz de Çatalca hakkında bilgi sahibi olmak isteyen tüm yatırımcıları Çatalca Kaymakamlığı yanındaki Altın Emlak temsilciliğimize davet ediyoruz” dedi. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Arzum Okka Grandio Duo'ya "Sehr Gut" notu!
  • 08.07.2021 16:11

Arzum Okka Grandio Duo'ya "Sehr Gut" notu!

Arzum Okka Grandio Duo, Haus & Garten testinde "çok iyi" notu aldı. ...

Kärcher’den derin hijyen ve temizliğin yeni yolu!
  • 06.07.2021 10:56

Kärcher’den derin hijyen ve temizliğin yeni yolu!

Kärcher evinin her köşesinde güvenilir ve hijyenik temizlik isteyenlerin gözdesi ...

Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın yüzde 20'si tamamlandı
  • 05.07.2021 11:33

Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın yüzde 20'si tamamlandı

2022'nin 3'üncü çeyreğinde ilk iki etabının hizmete alınması hedeflenen Çukurova ...

AFAD ile OSBÜK arasında iş birliği protokolü imzalandı
  • 24.06.2021 16:20

AFAD ile OSBÜK arasında iş birliği protokolü imzalandı

AFAD'da düzenlenen protokol törenine AFAD Başkan Vekili Hamza Taşdelen, OSBÜK Ba ...

Mitsubishi Electric Klima'dan yaza özel kampanya!
  • 15.06.2021 09:39

Mitsubishi Electric Klima'dan yaza özel kampanya!

Mitsubishi Electric klimalar, “Bambaşka Bir Hava!” temalı yaz kampanyasıyla 30 H ...