maritbet girişmaritbet
3.Köprü Fiyatları Uçurdu

3.Köprü Fiyatları Uçurdu

3. Köprünün inşası bölgede atıl durumda bulunan arsalara değer kattı. 3. köprü güzergahındaki yatırımlık arsalar ve fiyatları ise dudak uçuklatıyor.

İstanbul'un iki yakasını birbirine bağlayan 3. Köprünün inşası bölgede atıl durumda bulunan arsalara değer kattı. 3. köprü güzergahındaki yatırımlık arsalar ve fiyatları ise dudak uçuklatıyor.

İstanbul gayrimenkul değerleri ulaşım projelerine her geçen gün yenileri eklenerek hayata geçirilmesiyle değerlerinin yükselmesine sahne oluyor. Yaşanan gelişmelerle birlikte 3. köprü güzergahındaki yatırımlık arsalarda budurumdan payını aldı. 3. köprü güzergahındaki yatırımlık arsaların proje öncesi ve proje sonrasında ciddi bir fiyat yükselme grafiği içerisine girdiği görülüyor. Kamu yatırımlarıyla arsa ve arazilerin fiyatları 6 yıl gibi çok kısa bir süre içerisinde neredeyse yirmi kat yükseldi. Bu durumda 3. köprü güzergahındaki yatırımlık arsalarsahiplerine büyük kazançlar sağladı ve ilerleyen yıllarda çok daha fazla gelir sağlayacak gibi duruyor.

GÜZERGAH ÜZERİNDE ARSASI OLANLAR MEMNUN

İstanbul boğazında açılışı yapılan 3. köprü güzergahındaki arsalar yatırımlık değerler arasına girdi. 3. Köprü güzergahı ve bağlantı yolları üzerinde arsası bulunan arsa sahiplerinin yüzü gülerken, köprünün inşası sırasında güzergah üzerinden arsa ve tarla satın alanlar da şimdiden köşeyi döndü. Köprünün açılışının gerçekleşmesi ise 3. köprü güzergahındaki yatırımlık arsaların bu günden sonra çok daha fazla değerleneceği anlamına geliyor.

KÖPRÜ İLE YENİ YERLEŞİM ALANLARI OLUŞACAK

İstanbul'a yapılan her iki köprü projesi sonrasında, on yıl gibi kısa bir zaman dilimi içerisinde köprü hattında yer alan bölgeler kendilerine ait yaşam alanları yaratmayı başardı. Garipçe-Poyrazköy arasında bulunan 3. köprü güzergahındaki yatırımlık arsaların yeni yaşam alanları için biçilmiş kaftan olduğu, geçmiş yıllardaki ulaşım projeleri sonrasında yaşanan gelişmelerle kanıtlanır nitelikte diyebiliriz.  3. köprü güzergahındaki yatırımlık arsaların gelişimini hep birlikte takip etmeyi sürdüreceğiz.

3. KÖPRÜ İNŞASIYLA EN ÇOK ARTIŞ NERELERDE OLDU?

3. köprü güzergahındaki yatırımlık arsalaryükselmeeğilimi göstermeyi sürdürürken Kınalı, Ispartakule, Tayakadın, Uskumruköy, Riva, Polonezköy, Alemdağ, Sancaktepe, Kurtköy, Pelitli ve Kartepe'nin değerlerine değer katması kaçınılmaz gibi görünüyor. Sizin de bu 11 bölge içerisinde arsa, arazi ya da tarlanız varsa gayrimenkulünüz “3. köprü güzergahındaki yatırımlık arsalar” arasında bulunuyor demek oluyor.3. köprü güzergahındaki yatırımlık arsalara 10 yıl sonra ise değer biçilemiyor.

GÜZERGAHTAKİ ARSALAR NASIL DEĞERLENDİRİLECEK

3. köprü güzergahındaki yatırımlık arsaların birkaç yıl içerisinde öncelikle yerleşim ve konut ağırlıklı olarak değerlendirilmesini düşündürürken, ilerleyen yıllarda ise yeni iş merkezleri ve sanayi gibi yatırımlara ev sahipliği yapacağı ifade ediliyor. 3. köprü güzergahındaki yatırımlık arsalaröncelikle yerleşim alanlarına sahne olacağından konut edinmek isteyenlere yeni fırsatlar olarak geri dönecek.

BÖLGEDE KONUTLARDAKİ SON DURUM!

3. köprü güzergahındaki yatırımlık arsaların yanı sıra bölgede bulunan konut ve konut projeleri de prim yaptı. Bu gün söz konusu alanlarda yerleşim ve yapılaşma çok az olsa da ilk beş yıl içerisinde bölgede kayda değer bir ilerleme yaşanması, hatta 2023 yılına kadar ayrı bir kent şekline dönüşmesi bekleniyor.3. köprü güzergahındaki yatırımlık arsalarla Ispartakule ve İkitelli'nin öne çıkması beklenirken, 3. köprü güzergahındaki yatırımlık arsalarla Göktürk ve Zekeriyaköy'ünde eskisi gibi olmayacağı öngörülüyor.

3. KÖPRÜ HATTI BOYUNCA YAŞANACAK DİĞER GELİŞMELER

3. köprü güzergahındaki yatırımlık arsalarilerleyen yıllarda yeni iş merkezleri yeni iş alanları olarak değerlendirilecek. Yatırımcıların gözünün üstünde olduğu 3. köprü güzergahındaki yatırımlık arsalarbinlerce kişiye yeni bir iş kapısı da açacak. AVM, otel, hastane, üniversite, ofis ve taşıma hizmetleri şeklinde değerlendirilebilecek konumda bulunan 3. köprü güzergahındaki yatırımlık arsalaryatırımcılara şimdiden göz kırpıyor ve yeni sahiplerini bekliyor.

3. köprü güzergahındaki yatırımlık arsalarve fiyatlarını net olarak öğrenmek isteyenlerin zaman kaybetmeden bölgeye giderek bölgeyi baştan sona keşfetmesi fırsatları avantaja döndürmesi gerekiyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yavuz Sultan Selim Köprüsü sisler içinde!
  • 25.04.2017 15:15

Yavuz Sultan Selim Köprüsü sisler içinde!

İstanbul'un iki yakasını 3. kez birleştiren Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün sisle ...

Ünlülerden, 3. Köprü'ye özel klip!
  • 26.08.2016 19:51

Ünlülerden, 3. Köprü'ye özel klip!

Sanat dünyasının ünlü isimleri, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılışını özel bi ...

Binali Yıldırım'ın 3. Köprü açılışında yaptığı konuşma!
  • 26.08.2016 19:19

Binali Yıldırım'ın 3. Köprü açılışında yaptığı konuşma!

Başbakan Yıldırım, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılış töreninde yaptığı konuş ...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü açıldı!
  • 26.08.2016 17:41

Yavuz Sultan Selim Köprüsü açıldı!

İstanbul Boğazı'na inşa edilen dünyanın en geniş köprüsü Yavuz Sultan Selim Köpr ...

3. Köprü'de çalışmaların sonuna geliniyor!
  • 12.07.2016 10:31

3. Köprü'de çalışmaların sonuna geliniyor!

Tabliye birleştirme işlemlerinin tamamlanmasının ardından Yavuz Sultan Selim Köp ...