maritbet girişmaritbet
KONYA’NIN DEVİ SEHA YAPI

KONYA’NIN DEVİ SEHA YAPI

Konya’nın en büyük iş hacmine sahip inşaat şirketlerinden biri olarak nitelendirilen Seha Yapı’nın Genel Müdürü Hüdaverdi Dursun, bugüne kadar toplam 2 milyon metrekarenin üzerinde inşaat yaptıklarını kaydederek, İstanbul’da konut projesi için arazi arayışlarının devam ettiğine işaret etti.

Konya'nın en büyük iş hacmine sahip inşaat şirketlerinden biri olarak nitelendirilen Seha Yapı'nın Genel Müdürü Hüdaverdi Dursun, bugüne kadar toplam 2 milyon metrekarenin üzerinde inşaat yaptıklarını kaydederek, İstanbul'da konut projesi için arazi arayışlarının devam ettiğine işaret etti. Dursun, “Anadolu yakasında Pendik, Kartal ve Ümraniye bölgeleri üzerinde uygun lokasyon araştırıyoruz. Öncelikli olarak Anadolu yakasını hedefliyoruz ancak Avrupa'da da elverişli lokasyonlar olursa değerlendireceğiz” dedi.

Hedef kitle, orta gelir ve üzeri

İstanbul'da geliştirecekleri projelerin ilk aşamada orta ve üzeri gelir grubuna hitap edeceğini vurgulayan Dursun, İstanbul'daki rekabet ortamında başarılı bir giriş yapabilmek için doğru lokasyonda doğru zamanlama ile başlangıç yapmaya dikkat edeceklerinin altını çizdi. Sadece 2011'de toplam beş projede 800 civarında konut inşaatı gerçekleştirdiklerini belirten Dursun, 2012'de 1.200 konut inşa edeceklerini kaydetti.

Yavuz Karaman

 

Yorum Yaz