maritbet girişmaritbet
İş GYO'nun Kısıklı'daki otopazarı tarlasının fiyatı ne kadar

İş GYO'nun Kısıklı'daki otopazarı tarlasının fiyatı ne kadar

Şu anda oto pazarı olarak kullanılan arsada imarlaşma yapıldığı takdirde İş GYO'nun hissesine 23 milyon 258 bin 500 lira düşecek

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Üsküdar Burhaniye Mahallesi'nde yarı hissesine sahip olduğu 32 bin 81 metrekarelik tarlanın gayrimenkul değerleme raporunu hazırlattı. İş GYO tarafından değerlemesi yaptırılan taşınmaz İstanbul Üsküdar Burhaniye Mahallesi Eski Kısıklı Caddesi ile Kanuni Sultan Süleyman Sokak arasında kalıyor. Parsel, İETT Altunizade Otobüs Durakları bitişiğinde bulunan açık oto pazarı olarak kullanılıyor. Parselin hali hazırda üzerinde yapılaşma boş durumda olup, çevresinde Altunizade Otobüs Durağı, Bp Benzin İstasyonu, Millet Parkı, Üniversal Çamlıca Hastanesi, Heliport, Kısıklı Polis Karakolu, Altunizade Kavşağı, Capitol Alışveriş Merkezi, Metrobüs Durağı, Şehrizar Konakları, Çam Konakları bulunuyor. 725 ada 18 parselde kain tarla 32.081,00 metrekare alanlı tarlanın Kısıklı Caddesi tarafında yer alan bölümde (6.560 m²) yer altında kat otoparkı yapılması, otobüs peronu düzenlenmesi yapılacağı, parsel üzerinde proje geliştirme yapılması durumunda ise projeye izin alınması ile eş zamanlı olarak; 6.136 m² lik alanın okul alanı, 3.921 m² lik alanın yol olarak terki ve İBB ye imal edilen alan üzerinde 1.083 m² lik alanın dini tesis alanı olarak bırakılacağı öngörülüyor. 

Değerleme konusu taşınmaz; Üsküdar İlçesinde, Burhaniye Mahallesi'nde, Eski Kısıklı Caddesi üzerinde yer alan yamuk şeklini andıran parseldir. Parsel halihazırda İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı İstanbul Polis Hizmetleri ve Destekleme Derneği İktisadi İşletmesi tarafındanacık oto pazarı olarak kullanılmaktadır. Parselin çevresi tel örgülerle çevrilmiş olup, üzeri genel olarak asfaltdır. Parsel içerisinde kiracı tarafından kullanılan büfe ve kafeterya bulunmaktadır. Bölge genel olarak cadde üzeri olan kısımda oto satış yerleri, Benzin İstasyonu ve hastane bulunmaktadır. Cadde kısmı dışında kalan yerler genel olarak konut olarak gelişme göstermiştir. Eski apartman tarzında yapılan 5-6 katlı apartmanlar bulunmaktadır. Yakınında 2-3 katlı Çam Konakları, NP12 Evleri, Ağaoğlu My Dream Sitesi, Sarı Konaklar, Şehrizar Konakları bulunmaktadır.

Ayrıntılı rapor için tıklayın

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İŞ GYO'nun kredi notu ne durumda?
  • 26.08.2022 11:54

İŞ GYO'nun kredi notu ne durumda?

İş GYO, güncel kredi notuyla ilgili açıklamada bulundu. ...

İş GYO, Anadolu Hayat Emeklilik’in Beşiktaş’taki binasını aldı!
  • 23.08.2022 09:26

İş GYO, Anadolu Hayat Emeklilik’in Beşiktaş’taki binasını aldı!

İş GYO, Anadolu Hayat Emeklilik'in Beşkitaş Dikilitaş'taki binasını yeni proje h ...

Manzara Adalar'ın satış ofisi işte böyle hazırlandı!
  • 04.03.2017 15:20

Manzara Adalar'ın satış ofisi işte böyle hazırlandı!

İş GYO'nn Kartal'daki projesi Manzara Adalar'ın satış ofisi 10 gün gibi kısa bir ...

Ev almadan Manzara Adalar'a uğrayın!
  • 02.03.2017 09:10

Ev almadan Manzara Adalar'a uğrayın!

İŞ GYO tarafından Kartal'da inşa edilen Manzara Adalar projesinin '3+1 diye aldı ...

Turgay Tanes, sektörü değerlendiriyor!
  • 17.04.2015 10:21

Turgay Tanes, sektörü değerlendiriyor!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, Manzara Adalar projesiyle birlikte sektörün so ...

Turgay Tanes'in gözünden Manzara Adalar!
  • 25.09.2014 15:35

Turgay Tanes'in gözünden Manzara Adalar!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, Manzara Adalar projesinin detaylarını anlattı. ...