maritbet girişmaritbet
2B’ler seçimden önce geliyor

2B’ler seçimden önce geliyor

Bakan Babacan, çalışmayı en kısa sürede tamamlayıp, Meclis’e sunacaklarını bildirdi. Bakan Babacan, 2B’yle ilgili düzenlemeyi seçimden sonraya bırakmamayı düşünmediklerinin altını çizdi

 

 

Devlet Bakanı Ali Babacan 2B'lerle ilgili çalışmanın belli bir noktaya geldiğini söyledi. Bakan Babacan, çalışmayı en kısa sürede tamamlayıp, Meclis'e sunacaklarını bildirdi. Bakan Babacan, 2B'yle ilgili düzenlemeyi seçimden sonraya bırakmamayı düşünmediklerinin altını çizdi.

Bakan Babacan, 2B'lerin takviminin ne olacağı sorusuna da cevap verdi. 2B'nin hassas bir konu olduğunu belirten Babacan, bu konu üzerinde çalışan pek çok bakanlık olduğunun altını çizdi. Çalışmaları en kısa sürede tamamlayıp, Meclis'e sunmak istediklerini ifade eden Babacan, "Önümüzde seçim takvimi var ama biz bunu tamamlayıp, meclise sunmak istiyoruz. Çalışma belli bir noktaya geldi. Ama konu hassas bir konu. Bir miktarda karmaşık. Çok eski tarihi var bu işin. Bugün yapacağımız işin, atacağımız adımların da adil olması lazım. Buradaki adalet kavramını gözetip, ona göre adımlar atmamız gerekiyor. Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, Çevre Bakanlığı ve Maliye Bakanlığı çalışıyor. Başbakan Bu konuda koordinasyon görevini bana verdi. Dolayısıyla en kısa zamanda bitsin istiyoruz. En kısa sürede bitirip, seçimden sonraya bırakmamak istiyoruz" dedi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz