maritbet girişmaritbet
Somfy Akıllı Termostat ile düşük fatura, yüksek konfor!

Somfy Akıllı Termostat ile düşük fatura, yüksek konfor!

Ülkemiz yavaş yavaş soğuk havanın etkisine giriyor. Giderek serinleyen hava, kışın çok daha soğuk geçecek günlerin habercisi...

Isınma giderleri de şimdiden herkesi düşündürmeye başladı. Birçok kişi, hem kışın yaşam alanlarını ısıtacak hem de doğal gaz faturalarından tasarruf etmelerini sağlayacak bir çözüm arıyor. Bu konudaki en ideal çözümü ise ev otomasyonu ve akıllı ev sistemlerinin öncü markası Somfy sunuyor. Somfy Akıllı Termostat, üstün özellikleri ile hayata konfor katarken doğal gaz faturanızı düşürerek ısınma giderlerinizden tasarruf etmenize de yardımcı oluyor. 

Kombinizi uzaktan kumanda edin… 

Somfy Akıllı Termostat ile kullanıcılar, şimdi ev ya da iş yerlerindeki kombilerini uzaktan kontrol edebiliyor. Birçok kombi markasıyla uyumlu olan akıllı termostat, ayrıca yerden ısıtma sistemleriyle de kullanılabiliyor. Ürünün akıllı telefon uygulaması sayesinde, ekstra bir kontrol ünitesine gerek kalmadan ısı seviyesi istenilen senaryoya göre ayarlanabiliyor.

Sıcaklık ve nem kontrolü ile ideal konfor…

Akıllı termostat, sıcaklık sensörü ve nem sensörü içeriyor ve hissedilen sıcaklığı isteğinize en yakın seviyeye getirmenize yardımcı oluyor. Bu sayede evinizde ya da ofisinizde en iyi konfor seviyesini sağlamanıza yardım ederken, faturalarınızı minimize etmenize de destek oluyor.

Kişiye özel önerilerle faturalarınızı düşürün… 

Evinizin enerji performansını, yaşadığınız bölgenin iklim koşullarını ve alışkanlıklarınızı analiz eden akıllı termostat, kişiye özel öneriler sunarak enerji tüketimini kontrol etmenizi ve tasarruf gerçekleştirmenizi sağlayabiliyor. Evin sıcaklığını hep istediğiniz seviyede tutarken, faturanızı da düşürerek bütçenize destek oluyor. Ayrıca, evinizde açık bir pencere tespit ettiğinde ısıtmayı geçici olarak durdurarak sizi uyarıyor.

Evden uzaklaşırken sıcaklık düşsün, yaklaşırken yükselsin…

Somfy Akıllı Termostat, kendini otomatik olarak sizin günlük programınıza da adapte ediyor. Coğrafi konum özelliği aktifleştirilerek siz evden uzaklaştığınızda sıcaklığın düşmesi ve yaklaştığınızda tekrar yükselmesi sağlanabiliyor. Diğer yandan akıllı termostat, zaman ayarlamasıyla istediğiniz saatlerde otomatik olarak sıcaklığı artırıp azaltabiliyor. Akıllı telefon uygulaması ile de evin sıcaklığı her an istenilen yerden ayarlanabildiği gibi, önceden yapılan programlamaların değiştirilmesi de mümkün oluyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Somfy Akıllı Termostat ile düşük fatura, yüksek konfor!
  • 25.01.2021 15:34

Somfy Akıllı Termostat ile düşük fatura, yüksek konfor!

Ülkemiz yavaş yavaş soğuk havanın etkisine giriyor. Giderek serinleyen hava, kış ...