maritbet girişmaritbet
Vekon, Galataport'un işçi yatakhane binalarını üretiyor

Vekon, Galataport'un işçi yatakhane binalarını üretiyor

Vekon, Tükiye’nin prestij sembolü projelerinden biri olan Galataport Liman ve Kentsel Dönüşüm projesinin işçi yatakhane binalarını hayata geçiriyor.

Vekon'un üretimi olan, her biri 3'er katlı toplam 270 adet birleşimli modüler konteynerden oluşan 5 blokluk işçi yatakhane binalarının 3 bloğu, bir ay gibi kısa bir sürede teslim edildi. Kalan 2 bloğun üretimi ise, Vefa'nın Dilovası'ndaki Vekon üretim tesisinde devam ediyor.

Ar- Ge ve inovasyon çalışmalarıyla ‘Değer üretim merkezi' olarak en yeni teknolojileri sektöre kazandıran Vefa Group, Vekon markasıyla ön üretimli yapı sektörüne yönelik çok özel projeler geliştirmeyi sürdürüyor. Prefabrike yapı, yaşam konteyneri, hafif çelik yapı ve yapısal çelik binaların tasarım, üretim ve uygulama süreçlerini anahtar teslim hizmet modeliyle tek başına üstlenen Vekon, Türkiye'nin dev projelerinden biri olan Galataport Liman ve Kentsel Dönüşüm projesinin işçi yatakhane binalarının yapımını üstlendi.

Turan Koçyiğit :

“Vekon ile dünya ülkelerine farklı yapılar kazandırdık”

İçinde barındırdığı liman ve kentsel dönüşüm projeleriyle Türkiye'nin devleri arasında gösterilen Galataport Liman ve Kentsel Dönüşüm projesine Vekon markasıyla Vefa Group imzasını attıklarını vurgulayan   Vefa Group İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit,  Vekon ile bugüne kadar Türkiye ve dünya ülkelerine çok sayıda şantiye, ticari, kamu, kamp ve toplu konut yapıları kazandırdıklarını hatırlattı.

“İmzamızı taşıyan her proje yeni işbirlikleri sağlıyor”

Koçyiğit, Vekon markasıyla imza attıkları projeler hakkında şunları söyledi:

 “Türkiye'den Katar'a, Rusya'dan Malezya'ya kadar farklı dünya ülkelerinin kültürel değerlerine ve iklim koşullarına uygun olarak ürettiğimiz projelerle ön üretimli yapı sektöründeki başarımızı taçlandırdık. Galataport projesine özel ürettiğimiz işçi yatakhane binalarını daha önce dünyanın farklı ülkelerindeki prestijli projeler için de üretmiştik. Bu, bizim için çok büyük bir referans oldu. Bu alandaki başarımız, Galataport projesinde yer almamızı olanaklı kıldı. İmzamızı taşıyan her proje, yeni proje ve işbirliklerini beraberinde getiriyor”

  • Etiketler:

Yorum Yaz