Arjantinli mimar Martin Marro “Bunker” adını verdiği yeni tasarımında tanker içinde yaşam alanı sunuyor.
Arjantinli mimar Martin Marro “Bunker” adını verdiği yeni tasarımında tanker içinde yaşam alanı sunuyor.
İç mekan tasarımlarında yeni akımlar yalınlığa yöneliyor.
Mimar ve sanatçı Sami Savatlı’nın son projesi Mitte Karaköy ile uluslararası prestije sahip tasarım yayınlarından Wallpaper'da yer aldığı bildirildi.
Renkli kağıtlarla muhteşem ev aksesuarlarınızı kendiniz üretebilirsiniz.
ABD’nin New York şehrinde The Lowline adı verilen dünyanın ilk yer altı parkı yapılıyor. 2018'de tamamlanacak park bağışlarla hayat buluyor.
Tasarımcı Dahlia Mahmood, dünyanın en zengin ailelerinin çocukları için lüks odalar tasarlıyor. Odaların fiyatları 70 bin ile 200 bin dolar arasında.
Miami’nin en pahalı gayrimenkulü The Setai Hotel, müşterilerine ilginç bir hizmet sunuyor. Kaldıkları süiti beğenenler odayı 1.5 milyon dolara alıyor.