maritbet girişmaritbet
Sea Pearl Mart ayında Türkiye tanıtımını yapacak

Sea Pearl Mart ayında Türkiye tanıtımını yapacak

Kuzu Grup’un Kat Gayrimenkul ile birlikte Ataköy Sahilinde geliştirdiği Sea Pearl, Dubai’den sonra Fransa’da da yatırımcıların beğenisine sunulacak.

İstanbul'un denize sıfır tek premium projesi Sea Pearl, Dubai'de yaptığı tanıtımdan sonra MIPIM'de de boy gösterecek. Projenin son durağı ise 18 Mart'ta Türkiye'de yapılacak olan lansman toplantısı olacak.

Avrupalılar'ın tercihi söz konusu

Kuzu Grup tarafından Ataköy Sahili'nde yükselen Sea Pearl, Dubai'de düzenlenen Cityscape Global'den sonra şimdi de MIPIM'e katılıyor. Dünyanın önemli emlak fuarlarından biri olan MIPIM 2015'te yabancı yatırımcı ve gayrimenkul devleri tarafından merakla beklenen Kuzu Grup imzalı Sea Pearl projesi,  Körfezli yatırımcılardan sonra Avrupalılar'ın tercihlerine sunulacak.

İstanbul'a değer katıyor

Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen 26. MIPIM Fuarı'na katılan Sea Pearl, İstanbul Ticaret Odası'nın çadırında tanıtılacak. Dev İstanbul Maketinde yer alan Sea Pearl, şehirdeki konumunu, modern çizgilerini ve manzarasını anlatacak.

Alım sırası Avrupalılar'da

Evrenol Architects'ten Yüksek Mimar Mehpare Evrenol, Yüksek Mühendis Mimar Alp Evrenol, Yüksek Mimar Tamer Tunbiş'in imzasını taşıyan proje, İstanbul'un siluetine değer katacak. Projenin Avrupalı yatırımcı ve fonların ilgisini çekeceğini söyleyen Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Cityscape Global'den iyi bir satış grafiği yakaladıklarını ve bunu Avrupalı yatırımcılara anlatmak istediklerini kaydetti. 

Dev yatırım herkesin dikkatini çekecek

Özen Kuzu, merkezlere yakınlığı, kalitesi, park ve yeşil alanları ile İstanbul'un en lüks semtlerinden Ataköy'de projelendirdikleri Sea Pearl'ün 2 milyar 700 milyon dolarlık bir yatırımı ihtiva ettiğine dikkat çekerek, “MIPIM 2015 Fuarı'na, Türkiye'nin gelişen gayrimenkul pazarını tanıtmak ve İstanbul'un imajını yükseltmeye katkı bulunmak için katılıyoruz. Böyle bir kente yaraşır bir proje geliştirdik. Sea Pearl'ü yabancı yatırımcılarla buluşturacağız. Sea Pearl'ün uluslararası platformlarda sergilenecek olması bizler için gurur verici bir tablo. İnşaatına ve satışına tüm hızıyla devam ettiğimiz Sea Pearl için yabancı yatırımcılardan önemli ölçüde ön talep toplayacağımızı düşünüyoruz” diye konuştu.

Sea Pearl'de neler var?

Toplam 127 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde yaklaşık 547 bin metrekare inşaat alanına sahip Sea Pearl'de; yeşil alan, gölet alanı ve yollara 81 bin 357 metrekare alan ayrıldı.  8 residence ve 1 otelden oluşan projede 1401 bağımsız bölüm, 17 ticari ünite ve otele ait 113 oda bulunuyor. Sea Pearl'de metrekare birim fiyatı 7 bin 200 dolar ila 10 bin 550 dolar arasında değişiyor. İnşaatına Mart 2014 tarihinde başlanan projenin Mart 2017 ve Şubat 2018 tarihlerinde 2 etap olarak teslimleri gerçekleştirilecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özen Kuzu: Ülkemizin büyümesine katkı sunmaya devam edeceğiz!
  • 19.12.2022 10:28

Özen Kuzu: Ülkemizin büyümesine katkı sunmaya devam edeceğiz!

Konut kavramına yenilik getiren, farklı mimari tasarımları ile çevre dostu ve ya ...

Türk gayrimenkul yatırımcıları Dubai’de yatırım turuna çıktı
  • 18.01.2022 16:37

Türk gayrimenkul yatırımcıları Dubai’de yatırım turuna çıktı

Türkiye’de yabancı yatırımcılara vatandaşlık hakkı tanındığı gibi, yurt dışında ...

Kuzu Effect AVM, 2. yaşını kutladı
  • 14.12.2021 17:06

Kuzu Effect AVM, 2. yaşını kutladı

2019 yılında görkemli bir açılış ile kapılarını ziyaretçilerine açan Kuzu Effect ...

Dubai'de dünyanın en büyük dönme dolabı
  • 25.08.2021 11:08

Dubai'de dünyanın en büyük dönme dolabı

Dünyanın en büyük dönme dolabı Birleşik Arap Emirlikleri’nin ticaret merkezi Dub ...

Sea Pearl Ataköy'de yaşam başladı!
  • 01.11.2017 16:26

Sea Pearl Ataköy'de yaşam başladı!

Kuzu Grup tarafından Ataköy'de inşa edilen Sea Pearl Ataköy'ün ilk etabında yaşa ...

Özen Kuzu'dan Katar'da önemli açıklamalar!
  • 19.04.2017 15:17

Özen Kuzu'dan Katar'da önemli açıklamalar!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Türkiye ile Katar arasındaki ekonomik ...