maritbet girişmaritbet
Sur Yapı Tempo City Kağıthane fiyat listesi!

Sur Yapı Tempo City Kağıthane fiyat listesi!

Kağıthane'de Axis AVM'nin yanında Suryapı imzasıyla inşa edilen Tempo City'de fiyat listesi 581 bin lira ile 1 milyon 349 bin lira arasında değişiyor.

Sur Yapı'nın Kağıthane'deki Axis AVM'nin yan parselinde inşa etmekte olduğu Tempo City projesinde satışlar devam ediyor. Suryapı'nın 0 peşinat, 0 faiz, 1 konut sistemiyle tanıttığı “Olur, Olur, Bal gibi Olur” mottolu reklamı kapsamında dahil olan projede fiyatlar 581 bin liradan başlıyor.

Teslim tarihi Temmuz 2019 olarak belirlenen Tempo City Kağıthane Evleri, mimari konsepti ve eşsiz lokasyonuyla dikkat çekiyor. Yine Sur Yapı imzası taşıyan Axis Kağıthane AVM'nin yanında yükselen proje, konsept olarak tüm ihtiyaçlara cevap verecek şekilde tasarlandı.

Sur Yapı Tempo City Fiyat Listesi

Daire TipiFiyat Listesi
70 metrekarelik 1+1 Daireler581 bin TL ile 606 bin TL arasında
112 metrekarelik 2+1 Daireler898 bin TL'den başlıyor
134 metrekarelik 2+1 Daireler1 milyon 108 bin TL'den başlıyor
173 metrekarelik 3+1 Daireler1 milyon 349 bin TL'den başlıyor

Konut ve ticari hayatın yeni merkezi olarak gösterilen Kağıthane'de inşa edilmekte olan Tempo City kout projesi, önümüzdeki dönemde yatırımcılarına önemli kazançlar sağlayacak. İçerisinde otopark, yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, spor alanları gibi birçok seçeneğin yer aldığı Tempo City'de satışlar, cazip avantajlarla devam ediyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sur Yapı Tempo City Kağıthane fiyat listesi!
  • 01.03.2017 16:03

Sur Yapı Tempo City Kağıthane fiyat listesi!

Kağıthane'de Axis AVM'nin yanında Suryapı imzasıyla inşa edilen Tempo City'de fi ...