maritbet girişmaritbet
Nidapark Küçükyalı daireleri Gönye Proje Tasarım imzası taşıyor

Nidapark Küçükyalı daireleri Gönye Proje Tasarım imzası taşıyor

Gönye Proje Tasarım,Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinin örnek daire ve satış ofislerini tasarladı.

İnşaat ve gayrimenkul yatırım şirketleriyle çözüm ortaklığı yaparak, Türkiye'nin en önemli rezidans, toplu konut ve ofis projelerinin iç mimari tasarımlarına imza atan Gönye Proje Tasarım, Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinin örnek daire ve satış ofislerini tasarladı.

Tahincioğlu yatırımıyla Anadolu yakasının en prestijli bölgelerinden biri olan Küçükyalı'da hayata geçirilecek olan Nidapark Küçükyalı projesinin satış ofisi ve örnek daireleri Gönye Proje Tasarım tarafından tasarlandı. Gönye Proje Tasarım ekibi, ticaret ve konut alanları ile birlikte okul, meydan ve park alanlarından oluşan Nidapark Küçükyalı projesinin yoğun bir anayol üzerinde konumlanan satış ofisinde, kullanıcıları beton görüntüden ve trafik gürültüsünden tamamen uzaklaştıran ve nefes almalarını sağlayan, yeşille iç içe, ferah bir tasarıma imza attı.

İki cepheden de güneş ışığı alan Nidapark Küçükyalı Satış Ofisi'nde oluşturulan peyzaj alanlarıyla birlikte malzemelerde doğal dokulara yer vermeye özen gösteren mimarlar, zeminde açık renk mermer görünümlü seramikler kullanırken duvarlarda dokulu boya ve açık toprak tonlarında duvar kağıtlarını tercih etmiş.

Satış birimlerine ayrı görüşme alanları oluştururken aralarında bölücü paneller yerine yüksek bitkiler kullanan Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, böylelikle müşterilerin ağırlandığı alanları üç tarafından bitkilerle çevreleyerek dış atmosferden uzak, botanik ve samimi mekanlar oluşturmuş. Tavanlarda ise her satış birimine özel olarak, neredeyse mekan büyüklüğünde aydınlatma şapkaları tasarlayan mimarlar, tavandan sarkıtılan bu ürünlerle ikonik ve vurucu bir etki yaratmayı başarmış.

Şık detaylarla zenginleşen, modern örnek daireler…

Nidapark Küçükyalı projesinin örnek dairelerini de tasarlayan Gönye Proje Tasarım, görsel tasarım zenginliği ile birlikte fonksiyonları da öncelikli tutarak, modern bir tasarım çizgisini malzeme seçimi ve ince detaylarla zenginleştirmiş.

Banyo, mutfak ve vestiyer alanlarındaki dolap sayılarının ve depolama alanlarının özel olarak kurgulandığı örnek dairenin zeminlerinde, giriş alanından oda içlerine dağılarak devam edecek şekilde parke kullanımına yer vererek sıcak bir ev hissinin daha ilk adımdan itibaren algılanmasını hedeflemiş. Banyo zemin ve duvarlarda doğal taş görünümlü seramiklerle duvar kağıtlarını dengeli bir şekilde kullanarak sıcak etkiyi ıslak hacimlerde de sürdüren Gönye Proje Tasarım, mobilyalarda ahşap görünümlü kapaklar kullanmış; banyo aynalarını ise dolaplı tasarlayarak depolama alanları arttırmış.

Yaşama alanlarında kanepelerde yer alan şık deri detaylar, üzerinde kullanılan özel tasarlanmış deri detaylı yastıklarla tamamlanmış. Zeminde kullanılan halılar, mobilya renklerinden yola çıkarak özel olarak tasarlanıp, üretilmiş. TV paneli ve yemek masasında ise doğal mermer tercih edilmiş.

Örnek dairenin yaşam alanlarındaki modern ve şık çizgi yatak odalarına da taşınmış. Ebeveyn yatak odasının giyinme bölümü, füme cam seperatörle ayrılarak bu bölümde doğal ışıktan yararlanılmış. Yatak başında, geniş ahşap paneller içerisinde zarif bronz metal detaylara yer verilmiş.

Nidapark Küçükyalı projesinin örnek dairelerinde kullanılan tüm yağlı boya tablolar Ressam Esra Sayın tarafından bu projeye özel olarak hazırlanmış.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nidapark Küçükyalı şantiyesinden görüntüler
  • 13.11.2020 10:07

Nidapark Küçükyalı şantiyesinden görüntüler

Emlak Konut GYO ve Tahincioğlu tarafından geliştirilen Nidapark Küçükyalı projes ...

DemirDöküm, 2021 yılı hedeflerini ‘Liderler Zirvesi’nde belirledi
  • 09.03.2021 11:15

DemirDöküm, 2021 yılı hedeflerini ‘Liderler Zirvesi’nde belirledi

DemirDöküm’ün yetkili satıcıları ve satış noktaları için geleneksel olarak düzen ...

İstanbul Havalimanı'nda kar temizleme çalışmaları sürüyor
  • 15.02.2021 11:45

İstanbul Havalimanı'nda kar temizleme çalışmaları sürüyor

İstanbul Havalimanı'nda yolcuların seyahat planlarının aksamaması için kar temiz ...

Avrupa Konutları Çamlıvadi satışa sunuldu
  • 20.10.2020 12:22

Avrupa Konutları Çamlıvadi satışa sunuldu

Artaş İnşaat’ın merakla beklenen projesi Avrupa Konutları Çamlıvadi, son yıllard ...

Tahincioğlu’ndan gayrimenkul sektöründe bir ilk: Multi Evler
  • 02.10.2020 12:15

Tahincioğlu’ndan gayrimenkul sektöründe bir ilk: Multi Evler

Tahincioğlu'nun yeni keşfi “Multi Evler” ilk olarak Nidapark Küçükyalı projesind ...

Çamlıca Kulesi'nde test yayınlarda başarı sağlandı
  • 12.09.2020 15:46

Çamlıca Kulesi'nde test yayınlarda başarı sağlandı

Küçük Çamlıca Kulesi’nde yapılan ikinci yayın testleri tam başarıyla tamamlandı. ...