maritbet girişmaritbet
Evalpark İstanbul, yatırımcısına yüzde 20 kazandırdı

Evalpark İstanbul, yatırımcısına yüzde 20 kazandırdı

Eval İnşaat tarafından Bahçeşehir’e komşu Esenkent’te inşa edilen Evalpark İstanbul, yatırımcısına kısa sürede yüksek kazanç getirdi.

İstanbul'un her geçen gün değerlenen bölgesi Bahçeşehir'e komşu Esenkent'te 217 milyon TL'lik yatırım bedeli ile hayata geçirilen Evalpark İstanbul, gözde yatırım aracı olarak konut alıcıları tarafından büyük ilgi görüyor.

“Kazandırır” sloganıyla sektörde yerini sağlamlaştıran Eval İnşaat, yoğun bir taleple karşılanan Evalpark projesinde alıcısına kısa bir sürede yüzde 20 kazandırdı.

Evalpark İstanbul'un mega projeler bölgesinde olması ile birlikte temiz havası, ulaşım imkanları, yeşilliği, sosyal tesisleri ile cazibe merkezi haline geliyor. 

Sağladığı yüksek prim avantajı ile konut alıcılarına emsalsiz bir yatırım fırsatı sunan firma, Evalpark İstanbul'u bölgede prestijli bir yaşam projesi olarak konumlandırıyor.

Yakın zamanda açılışı yapılarak hizmete giren Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Havalimanı, muhtemel Kanal İstanbul  ve Metro'nun da bulunduğu avantajlı bir lokasyonda yer alan proje, bünyesindeki ticari üniteleri ve AVM'siyle Esenkent'in yeni yüzünü oluşturuyor.

LÜKS DAİRELER 250.000 TL'DEN BAŞLIYOR

Bahçeşehir'e komşu Esenkent'te konumlandırılan ve yüksek standartlarda bir yaşam sunan Evalpark İstanbul, 43 bin metrekare arsa üzerinde 1190 konut ve 30 ticari üniteden oluşuyor.

Lüks ve konforlu detaylara sahip konut seçeneklerinin sunulduğu projede, 1+1, 2+1 ve 3+1'den oluşan üç tip daire seçeneği sunuluyor.

Kalite ve konfora önem veren ailelerin taleplerine cevap verecek şekilde tasarlanan projede daireler 72 metrekare ile 160 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Evalpark İstanbul'da 36 - 48 aya vade farksız cazip ödeme imkanı sunulurken yatırımcıya nakit ve kredili alımlarda da ödeme kolaylığı sağlanıyor.  

PEYZAJ VE SOSYAL ALANLARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

23 bin metrekaresini sosyal donatı ve peyzaj alanlarına  ayrılan projede; Yüzme havuzu, basketbol sahası, fitness alanı, sauna, tenis kortları, çocuk oyun alanları, bisiklet ve yürüyüş parkuru ile aile öncelikli modern yaşam yatırımcılara sunuluyor.

ULAŞIM AĞLARINA YAKIN BİR BÖLGEDE YER ALIYOR 

Gayrimenkul yatırımcılarının gözde noktaları arasında yer alan Evalpark İstanbul, lokasyonuyla da dikkat çekiyor.

Proje, TEM Otoyoluna yakın bir mesafede yükselirken hizmete giren Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu, Çevreyolu ve bağlantı yolları, Marmaray, Metro hattı, 3. Havaalanı gibi dev projelerin çevrelendiği bir bölgede yer alması, Evalpark İstanbul'u şehrin gözde projesi haline getiriyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İşte Evalpark İstanbul projesinin detayları!
  • 27.05.2016 09:35

İşte Evalpark İstanbul projesinin detayları!

217 milyon liralık yatırım değerine sahip olan Evalpark İstanbul projesi konumu ...

Evalpark İstanbul görücüye çıktı!
  • 27.05.2016 09:34

Evalpark İstanbul görücüye çıktı!

Eval İnşaat imzalı Evalpark İstanbul basına tanıtıldı. Dev projede 1100 daireyle ...

Evalpark İstanbul, yatırımcısına yüzde 20 kazandırdı
  • 28.09.2016 11:21

Evalpark İstanbul, yatırımcısına yüzde 20 kazandırdı

Eval İnşaat tarafından Bahçeşehir’e komşu Esenkent’te inşa edilen Evalpark İstan ...

Bahçeşehir’in gözdesi Evalpark İstanbul
  • 31.08.2016 08:51

Bahçeşehir’in gözdesi Evalpark İstanbul

Aralık 2018’de teslimlerine başlayacak olan Evalpark İstanbul, Bahçeşehir'de 110 ...

Evalpark İstanbul fiyatları 230 bin liradan başlıyor!
  • 26.07.2016 15:10

Evalpark İstanbul fiyatları 230 bin liradan başlıyor!

Eval İnşaat imzalı Eval Park İstanbul, 217 milyon liralık yatırım değerine sahip ...