maritbet girişmaritbet
Cathay, Nivo projelerinde yüzde 25 indirime gitti

Cathay, Nivo projelerinde yüzde 25 indirime gitti

Nivo, konutta yüzde 20 indirim kampanyasına Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projelerinde ilave yüzde 5 daha indirime giderek destek verdi.

Hükümetin konut sektörünü canlandırmaya yönelik adımlarının memnuniyet verici olduğunu söyleyen Cathay Group Genel Müdürü Okan Süha Yıldırım “Nivo Ataköy ve Nivo İstanbul projelerimizde kampanyanın üzerinde bir orana çıkarak yüzde 25 indirim yapma kararı aldık” dedi.

KONUTDER, GYODER ve İNDER'in başlattığı “Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak” kampanyasına gayrimenkul sektörünün öncülerinden Nivo da destek veriyor. Firma, Nivo Ataköy ve Nivo İstanbul projelerinde kampanya oranına yüzde 5 ilave ederek katıldı. Cathay Group Genel Müdürü Okan Süha Yıldırım “Kampanyaya tam destek veriyoruz. Başta gençler olmak üzere daha geniş kesimlerin ev sahibi olmasını istiyoruz. Bu amaçla Nivo Ataköy ve Nivo İstanbul projelerimizde kampanyada verdiğimiz sözün de üzerine çıkarak ilave yüzde 5 daha fiyatlarımızda indirime gidiyoruz. Toplamda indirimi yüzde 25'e çıkarma kararı aldık” dedi.

Nivo projelerinde kampanya canlılığı başladı 

30 gün sürecek kampanyada Nivo Ataköy ve Nivo İstanbul projesinden konut almak isteyenlerin kampanyadaki tüm taahhütlerden yararlanacağını hatırlatan Yıldırım, “Öncelikle kampanya süresinde fiyatları sabitliyoruz. Her hangi bir fiyat değişimi yapmıyoruz. Toplu basın toplantısında açıklanan indirim oranının üzerine çıkarak tüm peşin alımlarda ve 120 ay vadeli yüzde 0,98 faizli konut kredili satın alımlarda yüzde 25 indirim yapıyoruz. Buna ilave olarak peşinatı yüzde 5'e çekiyoruz” şeklinde konuştu.  Kampanyanın açıklanmasının ardından ön taleplerin, randevu alanların ve görüşmelerin arttığını belirten Yıldırım, “Nivolarda kampanya rüzgarı esmeye başladı. Biz de ilave desteklerle vatandaşımıza yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. 

Nivo İstanbul; Basın Ekspres'in en gözde yerinde

Nivo İstanbul, değeri her yıl yükselen Basın Ekspres Yolu'nda,  42 bin metrekarelik alanda yükselirken toplam yatırım bütçesi 200 milyon dolar. LEED sertifikası adayı Nivo İstanbul'da, 6 blok 1400 bağımsız ünite yer alıyor. Toplam inşaat alanı 200 bin metre kareyi buluyor. 1 bloğunun 10 katında Nivo İstanbul Citadines, 'serviced apartments' hizmeti vermeye hazırlanıyor.  3 bloğu home-ofis ve 2 bloğu ise konut olan projenin semte açık, trafik ve yaya giriş çıkışına açık alışveriş caddesi bulunuyor. Nivo İstanbul, Güneşli E-5, TEM ve sahil yolunu birbirine bağlayan bir kavşak noktasında mükemmel bir lokasyonda bulunuyor. Projenin hemen yanına Fatih metro istasyonu geliyor.  Proje, kongre merkezleri ve fuar alanlarının yanı sıra Starcity, Mall of İstanbul, Metroport gibi alışveriş merkezlerine, bölgedeki pek çok beş yıldızlı otele, Atatürk Havalimanı ve yapım çalışmaları devam eden 3'üncü Havalimanı'na çok yakın olması gibi avantajlara da sahip… Nivo İstanbul projesinde yer alan dairelerin fiyatları 444 bin liradan başlıyor. 

Nivo Ataköy; kentin merkezinde huzur dolu bir yaşam

Modern şehir hayatının simgesi, huzurlu semt Ataköy'de yükselen ve 175 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Nivo Ataköy projesi, 12 bin 689 metrekare arsa üzerinde 17 katlı iki bloktan oluşuyor. Projede toplam 314 konut bulunuyor.  Blokların alt katlarında 3 kat ticari alan, üst katlarda ise 16 kat home/ofis rezidans katları bulunuyor. 55 ile 160 metrekare arası değişen 1+1 ve 2+1 konut seçenekleri sunuluyor. Konut ünitelerinin fiyatları 720 bin TL'den başlıyor.

Nivo Ataköy, sadece konumuyla değil kalitesi ve çağdaş yapısıyla da benzer projelerden ayrılıyor. 3 bin 500 metrekaresi yeşil alan olmak üzere ve toplamda 5 bin metrekarelik etkinlik alanıyla sakinlerine huzurlu bir kapı açan Nivo Ataköy'ün içinde yürüyüş parkuru, amfi tiyatro, açık alan fitness, dinlenme ve çocuk oyun alanını içeren peyzaj düzenlemesi yapılıyor. Proje, Gold LEED Sertifikası'na da aday…

Yorum Yaz

Benzer Haberler

"Kampanya olarak oldukça cazip bir fırsat"
  • 28.08.2018 15:49

"Kampanya olarak oldukça cazip bir fırsat"

NEF İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası ile il ...

"Tüm projelerimizle kampanyaya katılıyoruz"
  • 28.08.2018 15:32

"Tüm projelerimizle kampanyaya katılıyoruz"

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, tüm projelerinde T ...

Yetkin: Türkiye ekonomisi kazançlı çıkacak
  • 28.08.2018 15:23

Yetkin: Türkiye ekonomisi kazançlı çıkacak

GYODER Başkanı Feyzullah Yetkin, Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası ile ilgili ...

Durbakayım: Tüm Türkiye'yi kapsayan bir kampanya
  • 28.08.2018 14:12

Durbakayım: Tüm Türkiye'yi kapsayan bir kampanya

İnder Başkanı Nazmi Durbakayım Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası ile ilgili a ...

LG DualCool klimalarla hızlı soğutma!
  • 10.06.2021 11:35

LG DualCool klimalarla hızlı soğutma!

LG’nin 2021 Klima serisinde yer alan yeni DualCool Klimalar, daha hızlı soğutmas ...

Atakule’nin kulesi ne zaman açılacak, son durum ne?
  • 20.05.2021 11:52

Atakule’nin kulesi ne zaman açılacak, son durum ne?

Atakule GYO, Ankara Atakule AVM'nin Kule kısmıyla ilgili faaliyet sürecine geçiş ...