maritbet girişmaritbet
Bakırköy City ile "Beyaz" bir sayfa açılıyor!

Bakırköy City ile "Beyaz" bir sayfa açılıyor!

Beyaz İnşaat ile Göktaşlar ortaklığında inşa edilen Bakırköy City projesinde metrekare fiyatları 12 bin liradan başlıyor.

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe 2016 yılının ilk lansmanı Çırağan Sarayı'nda yapıldı. 87 metrekare ile 217 metrekare arasında değişen konutların yer aldığı projede teslimler Haziran 2017'de gerçekleştirilecek. 43 bin metrekarelik inşaat büyüklüğüne sahip projede 163 ev ve 33 dükkan bulunmakta. Bakırköy City'de 36 ay sıfır faizle birlikte banka kredisi kullanarak ev sahibi olmak mümkün.

Beyaz İnşaat ile Göktaşlar ortaklığında hayata geçirilen Bakırköy City projesi konumuyla dikkat çekiyor. Eski Derby fabrikasının bulunduğu arsada inşa edilen projenin arsası geçtiğimiz yıllarda TMSF'den satın alındı.

Prim yapacak

Mimari tasarımı ve aile konseptiyle öne çıkan Bakırköy City projesinde metrekare fiyatları 12 bin lira ile 16 bin lira arasında değişiyor. Projenin tamamlandığı tarihte bu rakamların 17-20 bin lira seviyelerinde olması bekleniyor.

200 milyon liralık dev yatırım

Toplantı esnasında önemli açıklamalarda bulunan Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muzaffer Beyaz “Proje için 200 milyon liralık yatırım yapacağız. Bakırköy City'de 2+1 ve 3+1 konutların yüzde 70'i yüzde 1 KDV ile satılacak. Lansman öncesinde 1000 talep aldık” diye konuştu.

Bakırköy City 2 geliyor

Projede aile konseptini öne çıkardıkları için ufak konutlara yer vermediklerini belirten Beyaz “Bu arsanın hemen yanında Bakırköy City 2'yi inşa edeceğiz, detayları Mart ayında belli olacak. Yine Narin Tekstil'in arsasında bir proje üreteceğiz. Orada 1+1 konutlara yer vereceğiz” dedi.

Aynı bölgede devam

Bölge kapsamında çalışmalara devam ettiklerini dile getiren Muzaffer Beyaz “Kentsel dönüşüm zaman alan bir iş. Bölgede fabrika arazileri aramaya devam ediyoruz. Toplam 20 bin metrekarelik arsamız var. İnşaata Avrupa Yakası'nda devam etmeyi düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Dükkanların metrekaresi 30 bin lira olacak

Projedeki ticari alanların metrekaresi 30 bin lira civarından satışa açılacağını belirten Muzaffer Beyaz “Burada bizden başka hak sahibi yok. Projenin yüzde 75'i Beyaz İnşaat'a, yüzde 25'i ise Göktaşlar'a ait” açıklamasında bulundu.

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bakırköy City yatırımcılara avantajlar sunuyor
  • 06.01.2016 10:05

Bakırköy City yatırımcılara avantajlar sunuyor

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muzaffer Beyaz, Emlaktasondakika.c ...

Bakırköy City basına tanıtıldı!
  • 06.01.2016 09:53

Bakırköy City basına tanıtıldı!

İstanbul'un en değerli nokatalarından Bakırköy'de inşa edilen Bakırköy City 5 Ni ...

Bakırköy City'nin tanıtım filmi yayında!
  • 05.01.2016 16:07

Bakırköy City'nin tanıtım filmi yayında!

İstanbul'un en değerli noktalarından Bakırköy'de hayata geçirilen 163 konutluk p ...

Bakırköy’ün altın projesi ‘Bakırköy City
  • 05.01.2016 09:45

Bakırköy’ün altın projesi ‘Bakırköy City

Beyaz İnşaat - Göktaşlar Ortak Girişimi ile Bakırköy’de, 200 milyon TL’lik yatır ...

Bakırköy City, Beyaz İnşaat tarafından inşa edilecek!
  • 08.01.2015 16:04

Bakırköy City, Beyaz İnşaat tarafından inşa edilecek!

Bakırköy'deki Derby arsasında yükselecek olan Bakırköy City projesi konut ve tic ...