maritbet girişmaritbet
Aquacity, örnek daireleriyle büyük ilgi görüyor

Aquacity, örnek daireleriyle büyük ilgi görüyor

Denizli’nin değil Ege Bölgesi’nin de en dikkat çeken projesi Aquacity Denizli, Sinpaş Yapı güvencesiyle hızla yükselmeye devam ediyor.

Aquacity yaşamını yansıtan örnek daireleriyle büyük ilgi gören projede daire teslimleri Haziran 2017'de başlayacak. 1.500 TL'den başlayan taksitlerle 48 ay vade farkı ödemeden ev sahibi olma fırsatı sunan Aquacity'den ev sahibi olacaklar, Denizli'de benzeri görülmemiş sosyal donatılardan yararlanmanın yanı sıra evlerinin altındaki Aquamall alışveriş merkezi ile de yepyeni bir yaşam konseptiyle tanışacak.

Sunduğu benzersiz sosyal olanaklar ve yaşam alanlarıyla da Denizli'yi yepyeni bir konut konseptiyle tanıştıracak olan Aquacity Denizli, güvenliği, birbirinden ünlü markaların yer alacağı alışveriş merkezi, hemen yanı başındaki Çam Korusu'nun huzurlu manzarası, yatırım ve yaşam değeriyle Denizlilere ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralayacak. Haziran 2017'de teslimleri başlayacak olan proje, Denizlililerden büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Örnek dairelere büyük ilgi

Aquacity Denizli'de konforlu bir yaşam için her detayın düşünüldüğü; modern ve samimi tarzda dekore edilen örnek daireler, evini kendi dekore etmek isteyenlere de ilham veriyor. Farklı konseptlerde hazırlanan örnek dairelere, konut alan ya da almak isteyen Denizlililerin ilgisi ise hayli büyük. Su ve yeşil temalı projenin 1+1 örnek dairesi “denizci” konseptiyle tasarlandı. Deniz yaşamına ilgi duyanların zevkine göre dekora edilen evde iç mekân malzemeleri seçilirken de konsepti destekleyen açık renkler ve doğal dokular tercih edildi. Aquacity Denizli konut projesinin 121m2 kullanım alanlı 3+1 örnek dairesinin konsepti içinse “doğa”dan ilham alındı. Bir ailenin tüm ihtiyaçlarına göre dekore edilen evde, iç mekân malzemeleri doğanın ton ve dokularını yansıtıyor.

Dünyanın en ünlü markaları AquaMall'la Denizli'ye geliyor

Aquacity Denizli'nin içinde yer alan ve 2016'nın ikinci çeyreğinde faaliyete geçecek olan alışveriş merkezi AquaMall, dünyaca ünlü moda ve yeme-içme markalarını ilk kez Denizlilerle buluşturacak. Proje sakinlerine evden çıkıp birbirinden ünlü markalarlara ulaşma konforunu sunacak olan AquaMall, herkesin ihtiyaçlarını karşılayabileceği ve sosyalleşebileceği alanlarıyla şehrin yeni cazibe merkezi haline gelecek. AquaMall üzerinde bulunan sosyal tesis profesyonel işletmesi ile Aquacity sakinlerine kaliteli bir sosyal yaşam imkanı sağlayacak. Bu alanda yüzme havuzları, fitnes center, yürüyüş parkurları, basketbol sahaları ve tenis kortları ile hizmet verilecek.

Aquacity Denizli, sunduğu sosyal olanaklarla göz kamaştırıyor

Projelerinde doğaya duyduğu saygıyla suya ve yeşile öncelik veren, oluşturduğu nitelikli yaşam alanlarında çevreyle uyumlu olmaya özen gösteren ve bulunduğu bölgeye değer katan Sinpaş, Aquacity ile de suyun birbirinden farklı hâllerini kullanarak Denizli'de daha önce bir benzeri görülmemiş bir yaşam sunuyor. Göl ve bahçe evleri, kumsal evleri, yalı evleri ve ikiz gökdelenleriyle su ve yeşilin iç içe geçtiği dört farklı yaşam seçeneği sunan Aquacity'de Denizlilileri plaj hayatı, açık hava sineması gibi eğlenceli aktivitelerle tanıştıracak. Projede yer alan geniş kapsamlı ve profesyonel fitness ve spor tesisi de Aquacity Denizli yaşamının önemli ayrıcalıklarından biri olarak öne çıkıyor.

Yanı başında bulunan oksijen deposu Çam Korusu, Maldivler bölgesinden getirilen özel kumdan yapılan plajı, su ve yeşilin iç içe geçtiği gölü, palmiyeler, tropik ve dört mevsim meyve toplanabilen ağaçları ile projeden ev sahibi olmak isteyenlere bambaşka bir yaşamın kapılarını aralayan Aquacity Denizli, çocuklar için de tam bir oyun cenneti olacak. Kumsalında çocukların oyun oynayabileceği su kaydırakları, küçük korsanlar ve su kâşifleri gibi temalı parkları bulunan Aquacity'de, ahşap oyun grupları da bulunuyor.

Denizli'nin Yeni Zirveleri

Tatil tadında yaşam sunan Aquacity Denizli'nin en prestijli etaplarından biri de AquaTowers. Denizli'nin en yüksek kuleleri olan AquaTowers, rezidans konforunda ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. AquaTowers, Denizli'nin yeni alışveriş ve yaşam merkezi AquaMall'un hemen üzerinde yükseliyor. Denizli'nin yeni ikonları olacak AquaTowers, her biri 30 katlı iki kuleden oluşuyor. 1+1 dairelerin çoğunlukta olduğu kuleler, hayatı zirvelerde yaşamak ve tüm şehrin manzarasına hâkim olmak isteyenlerin tercihi olacak.

Dört farklı yaşam seçeneği ile kendi Aquacity Denizli deneyiminizi yaşayacaksınız

Toplam 210 bin metrekarelik alan içerisinde yer alan Aquacity Denizli'de su ve yeşilin iç içe geçtiği 4 farklı yaşam seçeneği sunuyor. Aqua Beach'de kumsal evleriyle tanışacak olan Denizlililer, suya sıfır konumdaki Aqua Maisonile de yalı apartmanlarının konforunu yaşama olanağı bulacak. Aqua Homes&Gardens'da Denizlilere göl ve bahçe keyfi bir arada sunacak olan proje, Denizli için yeni bir ikon haline gelecek Aqua Towers residence kuleleriyle de tüm şehre tepeden bakma fırsatı sunacak. Denizlilileri plaj hayatı, açık hava sineması gibi eğlenceli aktivitelerle de tanıştıracak olan projede yer alan geniş kapsamlı ve profesyonel fitness ve spor tesisi de Aquacity Denizli yaşamının önemli ayrıcalıklarından biri olarak öne çıkıyor. Hemen yanı başında yer alan Çam Korusu ile evlere mis gibi çam kokusu da taşıyacak olan proje, Denizli'de ilk olacak sosyal yaşam olanakları, güvenliği, yatırım ve yaşam değeri ile öne çıkıyor.

Aquacity, şehrin gelişen batı aksının çehresini değiştiriyor

Şehrin otellerini, ticaret borsasını, fuar ve park alanlarını içine alan ve her geçen gün daha da gelişen batı aksında yer almasıyla da Denizlilere büyük avantaj sağlayacak Aquacity Denizli, İzmir anayolu üzerinde, merkeze yakın bir konumda bulunuyor. Aquacity ile beraber giderek değerlenen bölgede planlanan bazı projeler arasında üniversite, ticaret borsası ve büyük otel zincirleri gösteriliyor.

Satışlar Sinpaş güvencesiyle devam ediyor

Sinpaş'ın 42 yıllık güvencesiyle, konut satış fiyatının %70'i ve üzeri oranda yapılan peşin ödemelerde % 12 indirim ya da 48 aya kadar vade farksız ödeme imkânı sunan Aquacity Denizli'de 1.500 TL'den başlayan taksitlerle ev almak mümkün.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

40.yılını kutlayan dev şirket yeni projesini tanıttı!
  • 22.10.2014 11:51

40.yılını kutlayan dev şirket yeni projesini tanıttı!

Sinpaş Yapı, Denizl'deki Aqua City projesini görücüye çıkardı. Projenin basın la ...

Türkiye'de yenilenebilir enerjide hedef 2040!
  • 23.11.2020 14:36

Türkiye'de yenilenebilir enerjide hedef 2040!

Türkiye'nin elektrik üretiminde yenilebilir ve nükleer enerjinin payının 2040'ta ...

Sinpaş Aqua City Denizli’de teslim zamanı!
  • 10.07.2017 09:26

Sinpaş Aqua City Denizli’de teslim zamanı!

Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Denizli ve Ege Bölgesi’nin temalı en bü ...

Aqua City Denizli’de teslim heyecanı başladı
  • 15.06.2017 14:49

Aqua City Denizli’de teslim heyecanı başladı

Hayata keyif katan yaşam seçenekleri ile ve sosyal donatılarla hayata geçirilen ...

Aquacity, örnek daireleriyle büyük ilgi görüyor
  • 30.03.2016 09:39

Aquacity, örnek daireleriyle büyük ilgi görüyor

Denizli’nin değil Ege Bölgesi’nin de en dikkat çeken projesi Aquacity Denizli, S ...

AquaCity Denizli'nin örnek daireleri ilham verecek
  • 28.07.2015 14:24

AquaCity Denizli'nin örnek daireleri ilham verecek

Ege Bölgesi’nin en büyük temalı yaşam projesi olarak yükselen Sinpaş AquaCity pr ...