maritbet girişmaritbet
Vadistanbul AVM açıldı!

Vadistanbul AVM açıldı!

Vadi İstanbul'un Bulvar etabı içerisinde yer alan AVM bölümü açıldı. Dev proje, Artaş İnşaat&İnvest ortaklığında hayata geçiriliyor.

4. nesil alışveriş deneyimini İstanbullulara sunan Vadistanbul AVM, kapılarını unutulmaz bir Sertab Erener konseriyle açtı. İstanbul'un yeni gözdesi olmaya aday olan Vadistanbul AVM, kapalı alanlarında bile doğanın güzelliklerini kucaklayan, şeffaf ve dışa dönük mimari yapısıyla konforlu alışverişin bütün olanaklarını sunuyor.

İstanbul'un en gözde lezzet mekanları doğayla buluşuyor

İnşaat sektörünün öncü markalarından Artaş Grup ve İnvest Grup tarafından, Evyap'ın Ayazağa'daki arazisi üzerinde konumlanan ve megamall kategorisinde yer alan Vadistanbul AVM, kurulduğu 103.000 m2 alan ile Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri. Dünyanın en gözde markalarıyla İstanbul'un en beğenilen lezzet mekanlarını benzersiz bir doğa manzarasında buluşturan merkez, 760 metre uzunluğunda bir açık hava alışveriş caddesine de sahip.

Vadistanbul AVM, özenle planlanmış yemyeşil peyzaj alanında yer alan; ses, ışık ve suyun muhteşem dansına sahne olan gösteri havuzu ile ziyaretçilerine unutulmaz sürprizler yaşatırken, teknolojinin son olanaklarına sahip sinema kompleksi ve eğlence parkı da alışveriş keyfine hayatın en güzel renklerini taşıyor.

Vadistanbul AVM'yi de kapsayan Vadistanbul projesi 3 etaptan oluşuyor. Projenin ilk 2 etabı tamamlanmış durumda. Son etabı da tamamlandığında 300.000 m2 büyüklüğündeki hacmiyle Türkiye'nin en büyük ofis alanına sahip olacak proje, toplamda 424.000 m2 alan üzerine kurulu. Proje dahilinde 1.915 lüks konut ve 220 odalı, 5 yıldızlı bir otel yer alıyor.

Türkiye'de özel sektör tarafından hayata geçirilen ilk Havaray hattı

Ulaşım olanaklarıyla da fark yaratan Vadistanbul'a TEM bağlantı yollarıyla kolayca erişilebiliyor. Türkiye'de bir ilk ve tek olan, 15 milyon Euro'luk yatırım desteğiyle hayata geçirilen Havaray ile Vadistanbul AVM'ye ulaşmak mümkün.

Vadistanbul AVM Avrupa yakasının en büyük şov havuzuna sahip

Vadistanbul AVM için özel olarak tasarlanan müzikli gösteri havuzu, Avrupa yakasının en büyük ve görkemli şov havuzu olma özelliğini taşıyor. 2000 m2 büyüklüğündeki bu muhteşem havuz, AVM'nin ana girişinin hemen önünde yer alıyor. Gün boyunca AVM ziyaretçilerini daha sakin su gösterileri ile karşılayan havuz, akşam saatlerinin yaklaşıp havanın kararması ile birlikte izleyicilerine tam bir görsel ve işitsel şölen sunuyor. Havuzun tam ortasında dev bir yelpaze gibi açılan su perdesi üzerine yansıtılan görüntüler ile lazer gösterileri ise bayram, yılbaşı gibi özel günler başta olmak üzere diğer tüm günlerde de izleyicilerini kendine hayran bırakmaya aday. Yüksek ses kalitesi ve akustik tasarıma sahip müzik sistemi sayesinde, dünyaca ünlü şarkılar eşliğinde adeta canlı bir dans gösterisi sunan bu muhteşem şov havuzu, Vadistanbul AVM ziyaretçilerine unutamayacakları anlar vadediyor.

Vadistanbul AVM engelleri kaldırıyor

Vadistanbul AVM'nin mimari yapısı engelli erişimi dikkate alınarak tasarlandı. Vadistanbul AVM, görme engellilerin erişimini kolaylaştırma amacıyla hayata geçirilen olan “Hayal Ortağım” mobil uygulaması plartformuna katılmak için gerekli çalışmaları başlattı. Bu kapsamda AVM içerisinde Beacon Bluetooth teknolojisini kullanan “Hayal Ortağım“ uygulaması, kullanıcılarının konumlarını saptayarak istedikleri noktalara ulaşmaları için yönlendiriyor.

Vadistanbul AVM'de eğlence sürecek

Ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatmayı amaç edinen Vadistanbul AVM'de açılış kutlamaları Eylül ayı sonuna kadar sürecek. Vadistanbul AVM'de ünlü isimler, gezici kortejler ve çok daha fazlası ziyaretçilerle buluşuyor. 15 Eylül Cuma günü İskender Paydaş ve Orkestrası, 16 Eylül Cumartesi günü Gökçe imza günü, 17 Eylül Pazar Kolektif İstanbul, 23 Eylül Cumartesi Sattas ve 24 Eylül Pazar Six Pack ile Vadistanbul AVM ziyaretçilerine ücretsiz olarak eğlenceli anlar yaşatacak.

Eylül ayı sonuna kadar vale hizmetsiz ücretsiz

Hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetine verdiği önem ile öne çıkan Vadistanbul AVM, açılışa özel olarak Eylül ayı sonuna kadar vale hizmetini ücretsiz olarak tüm ziyaretçilerinin hizmetine sunuyor. Üstelik İstinye, Kemerburgaz, Zincirlikuyu ve Maslak hattında günde 39 kez ring seferi de düzenleniyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vadistanbul'un reklam çekiminden renkli görüntüler!
  • 25.11.2016 15:41

Vadistanbul'un reklam çekiminden renkli görüntüler!

Reklam çekimlerini Fikirevim Reklam Ajansı'nın gerekleştirdiği Vadistanbul'un ka ...