maritbet girişmaritbet
Kastamonu Entegre’nin panelleriyle ferah mekânlar

Kastamonu Entegre’nin panelleriyle ferah mekânlar

Ağaç bazlı panel sektörünün global markası Kastamonu Entegre, doğadan aldığı ilhamla ürünlerine yeni özellikler kazandırmaya devam ediyor. 

Pasifik Mavi dekoru ile okyanusun dinginliğini iç mekânlara taşıyan firma, antibakteriyel özellikli yeni akrilik panel serisi ile hijyenik yüzey ihtiyacına etkili bir çözüm sunuyor. Çevre dostu üretimiyle yarım asırdır doğadan hayata uzanan bir köprü olan Kastamonu Entegre, son tasarım trendleri ve yeni ihtiyaçlar doğrultusunda ürün yelpazesini genişletmeyi sürdürüyor.

Akrilik panellere antibakteriyel özellik eklendi

Çizilmez akrilik panel ürün grubunu antibakteriyel özellikli Senosan yüzey ile daha güvenli hale getiren Kastamonu Entegre, pandemi döneminde önemli bir ihtiyaca yanıt veriyor. Çizilme ve darbelere karşı yüksek dayanım gösteren antibakteriyel yüzeyler, hijyenik yaşam alanları için kullanışlılık, sağlamlık ve estetiği bir arada sunuyor.

Doğayı yansıtan detaylarla huzurlu yaşam alanları

Mobilya ve iç mekân tasarımında çok çeşitli uygulamalara olanak tanıyan Kastamonu Entegre panel ürünleri, doğadan ilham alan renk ve desenleriyle mekânların farklılaşmasına katkıda bulunuyor. Markanın GlossMax Pro, MattPlus ve Vision panel serilerine dahil ettiği yeni dekor seçeneği Pasifik Mavi, sade ve şık tasarımıyla yaşam alanlarında huzur ve dinginlik arayanlara hitap ediyor. Okyanusun dinginliği ve gökyüzünün sonsuzluğundan ilhamla geliştirilen yeni dekor, mutfaktan banyoya, salondan çocuk odasına kadar tüm yaşam alanlarında kullanılabiliyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz