maritbet girişmaritbet
M1 Kartal AVM, Anpa Gross Market'e kiralandı!

M1 Kartal AVM, Anpa Gross Market'e kiralandı!

FİBA, M1 Kartal AVM'yi Anpa Gross Market'e kiraladı. Dev market, 33 bin metrekarelik alanda hizmet verecek.

FİBA Commercial Properties ve METRO PROPERTIES Türkiye ortak yatırımı olan M1 Kartal AVM, 2021 itibarıyla 30 yıllık sektör tecrübesi ile perakendenin parlayan yıldızlarından Anpa Gross Market'e ev sahipliği yapmaya başladı. AVM, Anpa Gross Toptan ve Perakende Market ismi ile 1 Şubat 2021 itibariyle ‘Kazançlı Alışverişin Adresi' sloganıyla ziyaretçilerine kapılarını açtı.

20 yıldan bu yana Kartal ve tüm bölge halkı için farklı beğeni ve ihtiyaçlara cevap vermiş perakende parkı ve alışveriş merkezi olma özelliği taşıyan M1 Kartal AVM, pandemi döneminde başarılı bir kiralamanın ardından Anpa Gross Market adı altında yepyeni bir konsept ve isim ile ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. . 

METRO PROPERTIES Türkiye ve FİBA Commercial Properties, dönemin olağanüstü koşulları içerisinde gerçekleşen bir iş birliğiyle yeni bir başarıya daha imza atarak, İstanbul Kartal'daki mülkleri olan 33 bin m²'lik M1 Kartal AVM'yi, Anpa Gross Market'e kiraladı. 

30 yıllık sektör tecrübesi ile faaliyetlerini sürdüren Anpa Gross Market, AVM'de 30 binden fazla ürün çeşidi ve 3 bin araçlık otoparkı ile Kartal ve çevre halkına hizmet edecek. İlk üç günde 65 bin ziyaretçiyi ağırlayan Anpa, şimdiden bölgede kazançlı alışverişin adresi oldu.

Bu gelişmenin yanı sıra bölgenin yaşam merkezine dönüşmesine büyük katkı sağlayacak, Anpa Gross Market'in hemen yanı başında yer alan ve şimdiden yatırımcıların yoğun ilgisini çeken 60 bin m²'lik rezidans projesinin hazırlıkları, FİBA Commercial Properties ve METRO PROPERTIES Türkiye tarafından sürdürülüyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

M1 Kartal AVM, Anpa Gross Market'e kiralandı!
  • 09.02.2021 11:32

M1 Kartal AVM, Anpa Gross Market'e kiralandı!

FİBA, M1 Kartal AVM'yi Anpa Gross Market'e kiraladı. Dev market, 33 bin metrekar ...