maritbet girişmaritbet
Türk müteahhitleri Kazakistan'ı yeniden inşa ediyor

Türk müteahhitleri Kazakistan'ı yeniden inşa ediyor

Türk müteahhitleri, Kazakistan'ın Almatı şehrinde 5 yıldızlı sanatoryum inşa etti. Daha önce de Astana'nın simgesi olan ve Sembol İnşaat tarafından inşa edilen Han Çadırı açılmıştı

 


Türk müteahhitleri, Kazakistan'ın Almatı şehrinde 5 yıldızlı sanatoryum inşa etti. TA Grup'a bağlı A-Ta Stroy tarafından Kazakistan'ın Almatı şehrinde inşa edilen 5 yıldızlı sanatoryumda yok, yok. Sanatoryumda kalacak yaşlılar ve hastalar, kapalı ve açık yüzme havuzları, solaryum hizmeti, tenis kortları, açık ve kapalı spor salonları ile diskotekleri de dahil olmak üzere 5 yıldızlı otellerde bulunan tüm olanaklardan yararlanacak. Daha önce de Astana'nın simgesi olan ve Sembol İnşaat tarafından inşa edilen Han Çadırı, Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev'in doğum gününde törenle açılmıştı. TA Group Yönetim Kurulu Başkanı Taha Altaylı, 'Burası artık dört dörtlük yapısı ile hizmet vermeye hazır hale gelmiştir' diye konuştu.

TÜRK İŞLETMECİ ÇALIŞTIRACAK

Altaylı, 'Beni sevindiren ve mutlu eden en önemli konulardan birisi de buranın yine bir Türk işletmeci tarafından çalıştırılacak olmasıdır' dedi. Sanatoryum, Başkent Astana'da Yeşil Otel ve Almatı'da İntercontinental Otel'i işleten Ahsel Grup tarafından yönetilecek.

  • Etiketler:

Yorum Yaz