maritbet girişmaritbet
İsrailli müteahhit İzmir'e konut yapacak

İsrailli müteahhit İzmir'e konut yapacak

İsrailli müteahhit "Türkiye’nin son dönemdeki sıkıntı verici tutumunu by pass ederek" Türkiye’de orta gelirlere yönelik konutlar ile bir ilke imza atacakmış

İsrail basını, Türk hükümetinin İsraillilerin mülk almalarını yasaklayacak yasal düzenlemeleri hazırladığını iddia etti,  "Emlak Kralı" olarak adlandırılan İsrailli müteahhit Yossi Avrahami'nin, "Türkiye'nin son dönemdeki sıkıntı verici tutumunu by pass ederek" Türkiye'de orta gelirlere yönelik konutlar ile bir ilke imza atacağını duyurdu.
 
İsrail'in önde gelen gazetelerinden Yedioth Ahronoth'un internet sitesi Ynet'de yer alan haber "İsrailli, Türkiye'nin orta sınıfı için konut yapacak" başlığıyla verildi.
 
Haberde Türk medyasına atfen Türk hükümetinin İsraillilerin Türkiye'de arazi almasını yasaklarken Suriye, İran, Suudi Arabistan ve diğer Körfez ülkelerine arazi satışlarını teşvik eden bir yasa hazırlıklarını yaptığı öne sürüldü.
İsrailli müteahhit Yossi Avrahami'nin, Fransız-Amerikan ortağı ile İzmir'de bin 700 daireli büyük bir proje gerçekleştireceği belirtilirken, İsrailli işadamının 'Türkiye'nin son dönemde İsrailli müteahhitlere karşı gösterdiği sıkıntı verici tutumu by pass ederek Türk orta sınıfı için konut pazarlayacak olan ilk İsrailli olacağı' iddia edildi.
 
Avrahami, 80 bin dolar civarında satılacak daireler için '5 bin dolar getiren, bir anahtar alır' dedi.
Ynet internet sitesinde Avrahami için 'yabancı girişimlerinin en önemlisi, Fransız-Amerikan ortağı ile birlikte orta sınıf alıcılarını hedefleyecek İzmir'deki konut projesi olacak' ifadesi kullanıldı.
  • Etiketler:

Yorum Yaz