maritbet girişmaritbet
Saklı Bahçe Evleri'nde 150 bin liraya!

Saklı Bahçe Evleri'nde 150 bin liraya!

Bodrum Göltürkbükü koyunda gerçekleştirilen Saklı Bahçe Evleri projesi, 150 bin liradan başlayan fiyatlarla, Bodrum’da ev sahibi olma fırsatı sunuyor


 
 
300 ağaç yer alıyor
 Bodrum Göltürkbükü koyunda Yelken İnşaat tarafından gerçekleştirilen Saklı Bahçe Evleri, 150 bin liradan başlayan fiyatlarla, ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Mandalina, portakal ve limon ağaçlarının arasında konumlanan konutlar, adeta ağaçların arasında saklanarak dinginlik, huzur ve mutluluk vadediyor. 10 dönüm arazi üzerine kurulan projede 300 civarında ağaç yer alıyor. Yani mandalinayı, portakalı ve limonu bahçeden koparıp yemek mümkün. Proje denize 300 metre mesafede yer alıyor.
 
Bakımı profesyonel ekipten

Projede iki katlı 9 blok yer alıyor. 85 metrekarelik dört dairenin oluşturduğu her blok için 1 dönüm arazi ayrıldı. 2 artı 1'ler geniş birer terasa sahip. Ayrıca projede bir de 170 metrekare 4 artı 1'den oluşan bir konak yer alıyor. Dubleks olan konağın, 30 meyve ağacının yer aldığı kendine özel bir de bahçesi var. Kalabalık aileler için planlanan konağın, iki katta da geniş birer terası bulunuyor. Otoparkı ve güvenliği bulunan sitede bahçelerin bakımı profesyonel ekipce yapılıyor.
 
 
 


 
Saklı Bahçe Evleri iletişim bilgileri
Tel:  0 532 296 64 89
 
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz