maritbet girişmaritbet
Myndos Bodrum Evleri’nde oturuma hazır 29 daire

Myndos Bodrum Evleri’nde oturuma hazır 29 daire

Aytek İnşaat tarafından Bodurm merkezde yapılan Myndos Bodrum Evleri’nde inşaatı tamamlanan ve oturuma hazır 6 tipte 29 daire bulunuyor

 

Aytek İnşaat tarafından Bodurm merkezde yapılan Myndos Bodrum Evleri'nde inşaatı tamamlanan ve oturuma hazır 6 tipte 29 daire bulunuyor.
Myndos Bodrum Evleri'nde; mutfaklar Lineadecor, beyaz eşyalar ankastre, banyoların vitrifiyeleri Vitra, armatürler Artema imzasını taşıyor. Panjur ve doğramalar, masif kestane ağacından seçildi ve Bodrum güneşine dayanacak şekilde 3 kat lamine edilerek üretildi. Split klimaların standart olarak sunulduğu evlerde, yer kaplamalarında ithal, ahşap lamine parke kullanılırken, banyo kaplamalarında cam mozaik tercih edildi. Koleksiyon Mobilya'nın üretimi ile mekanlara en iyi şekilde uyan mobilyalar kullanıldı.
 
Bodrum merkezde birçok yere yürüme mesafesinde olan Myndos Bodrum Evleri'nde açık yüzme havuzu, tam donanımlı fıtness merkezi, güneşlenme terasları, jeneratör, peyzajı tamamlanmış 2 bin metrekare bahçe, sürekli sıcak su, tüm binalarda ısı yalıtımı, teraslarda ısı, su ve nem yalıtımı, tüm cephelerde de ısıya karşı mantolama bulunuyor.
Myndos Bodrum Evleri'nde, profesyonel site yönetimi tarafından organize edilen residence hizmetleriyle temizlik, teknik servis, havuz-bahçe bakımı ve güvenlik
sorun olmaktan çıkıyor.
Oasis Alışveriş Merkezi, CarrefourSA Express, Migros, Tarihi Myndos Kapısı, Amfitiyatro, Mausoleum ve taksi durağının çok yakınında Myndos Bodrum Evleri Milta Marina'ya da 800 metre mesafede yer alıyor.
 

İletişim bilgileri
Web: www.myndosbodrumevleri.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 27455 60
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz