maritbet girişmaritbet
Köy İçi Taş Evler’de %0.37 faizle konut!

Köy İçi Taş Evler’de %0.37 faizle konut!

Veryeriler İnşaat tarafından Alaçatı’da inşa edilen 50 adetlik Köy İçi Taş Evler projesinde taş ev almak isteyen müşterilerine yüzde 0.37’den başlayan faiz oranları ile 12-120 ay vadeli konut kredisi sağlıyor

 

 

Veryeriler İnşaat tarafından Alaçatı'da inşa edilen 50 adetlik Köy İçi Taş Evler projesinin yüzde 15'lik bölümünü Finansbank müşterileri satın aldı. Finansbank, taş ev almak isteyen müşterilerine yüzde 0.37'den başlayan faiz oranları ile 12-120 ay vadeli konut kredisi sağlıyor.

Veryeriler İnşaat tarafından Alaçatı'da inşa edilen 50 adetlik Köy İçi Taş Evler projesinin yüzde 15'lik bölümünü Finansbank müşterileri satın aldı. Finansbank, taş ev almak isteyen müşterilerine yüzde 0.37'den başlayan faiz oranları ile 12-120 ay vadeli konut kredisi sağladı.

Veryeriler İnşaat, Alaçatı'da inşaatına başladığı ve finansmanında Finansbank'la çözüm ortağı olduğu 50 adetlik Köy İçi Taş Evler projesinde satışların yüzde 15'lik bölümünü Finansbank müşterilerine gerçekleştirdi.

Alaçatı'nın merkezinde birbirinden güzel ve özel tasarımlarla gerçekleştirilecek Köy İçi Taş Evler projesinden ev almak isteyenler Finansbank'tan 12-120 ay vadeli konut kredisi kullandılar. Faiz oranları ise vade süresine göre değişmekle birlikte yüzde 0.37 ile yüzde 0.85 arasında oldu. Ayrıca, bu projeye özel olarak Finansbank Private Banking müşterilerine de birtakım ayrıcalıklar sunuldu.

Finansbank'la yaptıkları “çok özel koşullara sahip” anlaşmanın halen devam ettiğini açıklayan Veryeriler İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alpan Veryeri “Köy İçi Taş Evleri'nin finansmanında Finansbank'la çözüm ortağı olduğumuzu Temmuz ayında Alaçatı'da gerçekleştirdiğimiz ortak bir toplantı ile duyurmuştuk. Üzerinden çok kısa bir süre geçmesine rağmen olağan üstü güzel bir dönüş oldu. Toplam satışlarımızın yüzde 15'lik ciddi bir bölümünü Finansbank müşterilerine gerçekleştirdik. Hala da yoğun bir şekilde talep geliyor” dedi. 

Alaçatı'da 2002'den beri inşa ettikleri yapılarla büyükşehirde yaşayan insanların hayallerini gerçekleştirdiklerini söyleyen Veryeri, bu amaçla taş ev yapmanın bir adım ötesine geçerek eski köy evi ve mahalle konseptini canlandıran projeleri hayata geçirdiklerini vurguladı. Alpan Veryeri, “Bir anlamda tarihimize kültürümüze sahip çıkıyoruz. Alaçatı'nın eski Rum mimarisini örnek alarak taş, sıva üzeri renkli duvarlar, cumbalar, Fransız balkonlar, üst balkonlarda ve girişlerde keyif pergolaları ve bahçe peyzajı ile huzurlu yaşam alanları oluşturuyoruz” şeklinde konuştu.

Avlulu- avlusuz, değişik bahçe büyüklükleri ve 2 oda bir salon, 3 oda 1 salon, 4 oda bir salon gibi değişik metrekarelerdeki ev seçenekleriyle halen maket üzerinden satışına devam edilen Köy İçi Taş Evler projesinin inşaatına Eylül ayında başlandı ve evler 9 ayda tamamlanacak.

 

Alaçatı Köy İçi Taş Evler iletişim bilgileri
Web: www.veryerilerinsaat.com
 E-posta: [email protected]
Tel: 0 232 464 84 94

  • Etiketler:

Yorum Yaz