maritbet girişmaritbet
Estetik yaptıran villada dinlenecek

Estetik yaptıran villada dinlenecek

Günlük kiralama yaparak hem mülk sahibi olan yabancıların, villalarını kullanmadığı zaman kira geliri elde etmesini sağlayan şirket, hem de 4 kişinin günlük 65 euro gibi ekonomik fiyatlarla villada tatil keyfi yaşamasını sağlıyor

 

 

Türkiye'nin güney sahillerinde villaların otel gibi günlük kiraya verilmesine aracılık eden Villa Turizm, sağlık turizmine el atıyor. Günlük kiralama yaparak  hem mülk sahibi olan yabancıların, villalarını kullanmadığı zaman kira geliri elde etmesini sağlayan şirket, hem de 4 kişinin günlük 65 euro gibi ekonomik fiyatlarla villada tatil keyfi yaşamasını sağlıyor.
 
Villa Turizm Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Köksal, Milas'ta İzan Hastanesi'yle ortak olarak estetik tesisi kuracaklarını belirterek "Tesiste operasyon geçiren hastaların istirahatını villalarda yapmalarını sağlayacağız" dedi.

İspanya'da otellerin doluluğu nedeniyle villaların kiralanmaya başlanmasıyla bunu Türkiye'de uygulamaya karar veren şirket, 7 yıl önce ilk yılında Bodrum'da 100 evi kiralamaya başladı. Şirket, bugün Artev Global'in satışta olan 4 projesi dahil 2 bin 500 evi günlük kiralıyor.
 
Bütün tur operatörleriyle çalışan ve 300'e yakın acentesi bulunan şirket, projelerden ev sahibi olan kişiler için ise olmadıkları dönem boyunca evlerine kiracı bulma garantisi veriyor, kira gelirlerini onlara gönderiyor, evlerinin bakımını da yapıyor. Hatta eşya yoksa onu alıyor, siteye borcunu ödüyor. Bunları hesap ederek mülk sahibine bildiriyor.
 
60 BİN KİŞİ KONAKLAYACAK
Kiralama ile 2009'da 45 bin gece konaklamaya ulaştıklarını söyleyen Ümit Köksal, "Evde tatil keyfi bir başka sloganıyla uygulamaya koyduğumuz sistem ile bu yılı 60 bin, 2011'i ise 100 bin kişi konaklamasıyla kapatmayı planlıyoruz. Artev Global projelerinde 4 kişi 1+1 bir villayı günlük 65 eurodan, 8 kişi ise 4+1 özel havuzlu villayı günlük 125 eurodan kiralayabiliyor.
 
Bu, düşük sezonda günlük 20 euro ile 85 euro arasında değişebiliyor. Dolayısıyla kalabalık gelindiğinde, 1 kişinin ödediği pay, çok cüzi olduğu için, otele kıyasla çok büyük avantaj getiriyor"  dedi. Yılda 6 ay kiralanabilen yazlıklar için, 3-3.5 ay kira garantisi veriliyor. Bütün aidatlar ve masraflar çıktıktan sonra, daire sahipleri yılda minimum 5-6 bin lira kira elde edebiliyor. Bu sistemle yapılan yazlık yatırımı 15-20 yıl arasında kendini amorti ediyor.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz