maritbet girişmaritbet
Vadistanbul'un Bulvar etabı satışa çıktı

Vadistanbul'un Bulvar etabı satışa çıktı

Maslak’ta hayata geçirilen 2 milyar liralık Vadistanbul projesinin Bulvar etabı satışa sunuldu. Projenin ikinci etabı olan Bulvar’da alışveriş merkezi, ofisler, otel ve mağazalar yer alacak

Artaş, Aydınlı, Invest Ortak Girişimi adına konuşan Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Vadistanbul'un gerçek anlamda dünyaya Türk inşaat sektörünün geldiği noktayı sembolize eden bir proje olduğunu belirtti. Çetinsaya, “2012'nin aralık ayında lanse ettiğimiz projemizin ‘Bulvar' etabında da Türkiye'de birçok ilke imza atacağız” dedi. Bulvar etabında, modern ofis blokları, alışveriş caddesi, AVM ve otelin birbiri içinde entegre bir şekilde geliştirildiğini vurgulayan Çetinsaya, “Vadistanbul Bulvar, donatılarıyla karma proje konseptinin ötesinde bir yapıya sahip. Vadistanbul projemizi toplam 2 milyar TL'lik yatırımla hayata geçiriyoruz. Ayazağa'da İstanbul'a yeni bir yaşam merkezi kazandıracak projemizin Bulvar etabının yatırım maliyeti ise 1 milyar TL” dedi.

Projeyi lanse ettikleri ilk günden bugüne yoğun bir ilgi gördüklerini ifade eden Çetinsaya, “Bunun önemli kısmını da yabancı yatırımcılar oluşturmakta. Özellikle Vadistanbul Bulvar'da yer almak için uluslararası alanda faaliyet gösteren firmalardan talep alıyoruz” diye konuştu. Çetinsaya, “Projenin yatırım potansiyeli burada önemli bir etken. Henüz inşa çalışmaları devam eden ilk etabımızda şimdiden tüketicimiz % 25 prim yapmış durumda. Bu rakamın teslimler sonrasında daha da yükseleceğini söyleyebilirim” dedi.

Lansmana özel fiyat

Bulvar etabı bünyesindeki ofisler, lansman dönemine özel olarak metrekaresi 3.400 dolar'dan başladığını belirten Çetinsaya, “Yurtdışından birçok yatırımcının talebini alan Vadistanbul Bulvar'ın satış ve pazarlamasını uluslararası alanda Jones Lang LaSalle (JLL) yürütüyor” dedi. Çetinsaya, Bulvar etabının Mayıs 2016'da teslim edileceğini söyledi.

Türkiye'nin ilk özel metrosu

Proje dahilinde Türkiye'nin ilk özel metrosu da Artaş Grubu, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat'ın yatırımıyla Vadistanbul'un içinden geçecek ve şehrin metro ağına bağlanacak.

Doğayla iç içe bir noktada projelendirilen Vadistanbul, İstanbul Boğazı'nın temiz sularını taşıyan ve projeyi boydan boya kat eden, Sadabad Deresi'yle de dikkat çekiyor.

İlk etap yüzde 25 prim yaptı

Projenin konutlardan oluşan ve erken teslimle temmuz ayında teslim edilecek ilk etabı olan Vadistanbul Teras'ta ise 507.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. 8 blokta 1.111 konuttan oluşan etapta, daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks seçeneklerinden oluşuyor. Kaba inşaatın tamamlandığı ilk etapta dairelerin % 70'i sahiplerini buldu. Lanse edildiği günden bugüne dek yoğun ilgi gören Vadistanbul'un konutlardan oluşan ilk etabı şimdiden % 25 prim yaptı.

2 milyarlık yatırım...

Vadistanbul, arsa hariç 2 milyar TL'lik dev bir yatırımla hayata geçiriliyor. Vadistanbul, Türkiye'nin ödüllü mimarlık ofisi İki Design ve dünyaca ünlü projelere imza atmış mimarlık ofisi SOM Architecture tarafından tasarlandı. 3 parselde, toplam 424 bin metrekarelik arsada geliştirilen Vadistanbul, 3 farklı etaptan meydana geliyor. Bulvar etabında, 760 metrelik alışveriş caddesi, 70.000 metrekarelik alışveriş merkezi, toplam 9 blokta 180.000 metrekarelik ofisler, 5 yıldızlı lüks otel, mağaza ve restoranlara yer veriliyor.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Artaş Holding, 6 projesini 2024'de teslim ediyor
  • 14.03.2024 14:10

Artaş Holding, 6 projesini 2024'de teslim ediyor

Kurulduğu günden itibaren kalite odaklı projeler üreten ve faaliyet gösterdiği s ...

Süleyman Çetinsaya, sosyal konut kampanyasını değerlendirdi!
  • 14.09.2022 10:23

Süleyman Çetinsaya, sosyal konut kampanyasını değerlendirdi!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ...

Artaş Grubu, Milpa Pendik arsasını 99 milyon dolara satın aldı!
  • 02.09.2022 13:29

Artaş Grubu, Milpa Pendik arsasını 99 milyon dolara satın aldı!

Pendik’teki MİLPA Arazisi 99 milyon 893 bin 084 ABD Doları karşılığında (KDV har ...

Artaş İnşaat, yeni reklam filmiyle iki projesini tanıttı!
  • 01.07.2022 10:30

Artaş İnşaat, yeni reklam filmiyle iki projesini tanıttı!

1977’den beri tamamlanan ve yapımı devam eden projeleriyle 35 bin konuta imzasın ...

"2022 yılı yeni projelere odaklanacağımız bir yıl olacak"
  • 24.12.2021 15:21

"2022 yılı yeni projelere odaklanacağımız bir yıl olacak"

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, 2021 yılını değerlendird ...