maritbet girişmaritbet
Skyland İstanbul için Cimbomlular sıraya girdi!

Skyland İstanbul için Cimbomlular sıraya girdi!

2012 yılında 10 projeyi satışa çıkaran Eroğlu Gayrimenkul’ün, yeni projesi Skyland İstanbul, Seyrantepe stadının yanı başında konumlanıyor. Karma bir proje olarak yükselen Skyland, şimdiden taraftarların yoğun ilgisini görüyor

Eroğlu Gayrimenkul'un son projesi Skyland İstanbul, Seyrantepe'de Türk Telekom Arena'nın hemen yanında hayata geçiriliyor. Rezidans, AVM, ofis ve uluslararası otel zincirinden oluşan projeye, Galatasaray taraftarları yoğun ilgi gösteriyor.

Skyland İstanbul'un stadın yanı başında yer almasının futbol severlerin ilgisini çektiğini belirten Eroğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, özellikle Galatasaraylılardan Skyland İstanbul'a ciddi bir talep geldiğini vurguladı. Eroğlu, Galatasaraylı futbol severler için projede özel bir çalışma yapabileceklerini de söyledi.


Projenin lokasyonun önemini vurgulayan Eroğlu, “Skyland İstanbul, Türk Telekom Arena'ya komşu olması, bağlantı yollarına yakınlığı ve rezidans, otel, AVM ve ofis üniteleriyle dikkat çekiyor” dedi.


Projenin merkezi lokasyonu ile İstanbul'un en önemli ana ulaşım arterlerinden birinde bulunduğunu belirten Eroğlu, “Proje, TEM otoyolundan tek giriş alarak direkt bağlantı sağlamasıyla trafik sorununa da çözüm buluyor, Büyükdere Caddesi ve Maslak paralelinde merkezi iş alanı üzerinde olması da yatırımcısına avantaj sunuyor” diye konuştu.

Yüzde 20'si satıldı    
Projeyi ‘gece gündüz yaşayan bir yer' olarak tanımlayan Nurettin Eroğlu, “Geleceğin İstanbul'una bugünden kapılarını açan Skyland İstanbul, İstanbul'un yeni gözdesi Seyrantepe'de, 300 oda kapasiteli 5 yıldızlı uluslararası otel, 1000'e yakın rezidansı ve ofis bloğundan oluşuyor. Projenin ön satış döneminde yüzde 20 satış oranı yakaladık” dedi.


Projenin mimarisini Broadway Malyan Urbanism Design'ın tasarladığını dile getiren Eroğlu, projenin farklı yüksekliklerdeki üç kule ve bu kuleleri birleştiren bir meydandan oluştuğunu söyledi. Eroğlu, 2012'de yapımına başlanan Skyland İstanbul'un uzun soluklu bir proje olduğunu vurgulayarak, 2016 yılında teslim edileceğini belirtti.


‘Bu proje hem İstanbul'un hem de bizim gözbebeğimiz olacak' diyen Eroğlu, şunları dile getirdi:
“Türk Telekom Arena'nın bölgeye katkısı ve Cendere bölgesi kentsel dönüşümü ile daha da değerlenecek olan Skyland İstanbul, çok iyi bir yatırım fırsatı sunuyor. Seyrantepe şimdiden şehrin yeni cazibe merkezi ve önümüzdeki yıllarda Skyland İstanbul'un da sayesinde çevredeki hayat daha farklı hale gelecek. Şehrin en büyük hastanelerinden biri olan Şişli Etfal'in, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yeni binalarının, pek çok markalı lüks konut projesinin bu alanda inşa edilmesi de tesadüf değil.”

Açık AVM yapacak
Skyland İstanbul'un üç kulesini birbirine bağlayan meydanı, alışveriş merkezine de ev sahipliği yapıyor. 2 katı açık ve 3 katı kapalı olarak tasarlanan Skyland İstanbul AVM'nin en üst iki katında, açık hava sevenler için restoranlar ve lüks markalar yer alacak. Alt katlarda ise, insanların aileleri ile vakit geçirebileceği ve eğleneceği alanlar, her kesime uygun mağaza karması ve sinemalar bulunacak.

700 milyon dolar yatırım

700 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip Skyland İstanbul'da metrekare fiyatları 3 bin 500 dolardan başlıyor. 1+1'den 4+1'e farklı konut tiplerinin yer aldığı projede konut fiyatları ise 330 bin liradan başlıyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri de 52 ile 322 metrekare arasında değişiyor. Projede ayrıca teras evler ve penthouse dairelere de yer veriliyor.

‘Amerikalılarla görüşüyoruz'

Skyland İstanbul'da yer alacak şehir ve stadyum manzaralı, 300 oda kapasiteli, 5 yıldızlı uluslararası otel için görüşmelerin sürdüğünü belirten Eroğlu, Amerika ve Körfez odaklı iki firmayla görüştüklerini ve birkaç ay içinde sonuçlanacağını söyledi. Eroğlu, otel için büyük, zincir markalar yerine butik ve konsept markalarla görüştüklerini belirtti.

4 proje yolda

Firmanın yeni projelerine de değinen Nurettin Eroğlu, 2013 yılı içinde 4 projeyle lansmana çıkacaklarının belirterek, “2 projemiz İstanbul'da olacak. 2'si ise şehir dışında. Bunlardan ikisi AVM, diğer ikisi de konut projesi olacak” dedi. Eroğlu, önümüzdeki sene içinde halka arzın gerçekleşeceğini de ekledi.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Skyland İstanbul'un yenilenen örnek dairesi!
  • 15.05.2017 09:47

Skyland İstanbul'un yenilenen örnek dairesi!

Eroğlu imzasıyla hayata geçirilen Skyland İstanbul projesinin yenilenen örnek da ...

Tansel Özcan, Skyland İstanbul'u ESD'ye anlattı!
  • 13.05.2017 14:33

Tansel Özcan, Skyland İstanbul'u ESD'ye anlattı!

Eroğlu Gayrimenkul Satış Direktörü Tansel Özcan, Skyland İstanbul projesindeki y ...

Skyland İstanbul'un yeni reklam filmi yayında!
  • 08.05.2017 16:48

Skyland İstanbul'un yeni reklam filmi yayında!

Eroğlu tarafından Seyrantepe bölgesinde hayata geçirilmekte olan Skyland İstanbu ...

Skyland İstanbul'da kişiye özel ödeme fırsatları!
  • 07.12.2016 15:39

Skyland İstanbul'da kişiye özel ödeme fırsatları!

Eroğlu Gayrimenkul imzalı Skyland İstanbul projesinde kişiye özel ödeme seçenekl ...

Eroğlu Skyland projesinin lansmanı yapıldı!
  • 12.04.2013 16:41

Eroğlu Skyland projesinin lansmanı yapıldı!

Seyrantepe'de inşa edilen Skyland İstanbul projesinin lansman videosu emlaktason ...

Skyland İstanbul projesinin reklam filmi yayında!
  • 05.04.2013 14:41

Skyland İstanbul projesinin reklam filmi yayında!

Eroğlu Gayrimenkul'ün Seyrantepe'de TT Arena'nın yanı başında hayata geçirdiği S ...