maritbet girişmaritbet
Sinpaş, Denizli’ye Maldivler'in kumsalını getiriyor!

Sinpaş, Denizli’ye Maldivler'in kumsalını getiriyor!

Ege Bölgesinin en büyük temalı yaşam projesi AquaCity yükselmeye başlıyor…

İstanbul'dan Ankara'ya, Bursa'dan Gaziantep'e Türkiye'nin dört bir yanında birbirinden farklı temalı yaşam projeleri geliştiren Sinpaş, şimdi de Ege'nin en büyük temalı projesi ile Denizli'de… Doğaya duyduğu saygıyla suya ve yeşile her zaman öncelik veren Sinpaş Yapı, yeni projesi AquaCity'de su yaşamını Denizlililer için yeniden yorumluyor. Ege Bölgesi ve Denizli için birçok ilkler barındıran projede, su ve yeşille iç içe farklı konseptlere sahip 4 ayrı konut etabı ve “street mall” konseptiyle geliştirilen geniş bir alışveriş merkezi yer alıyor. Maldivler bölgesinden gelen bembeyaz kumla oluşturulan kumsalları, yalı konseptiyle geliştirilen konutları, göl ve bahçe keyfini birlikte yaşatan evleri ve tüm manzaraya hakim, Denizli'nin en yüksek ve prestijli residence kuleleri Aqua Towers ile Denizli'nin yeni yaşam projesi AquaCity'de, suyun bambaşka halleri hayat buluyor…

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş, İstanbul, Ankara, Gaziantep ve Bursa'nın ardından 40 yıllık birikimi ve uzmanlığını şimdi de Denizlililere sunuyor. 

Ayrıcalıklı bir ev yaşamıyla birlikte kaliteli sosyal yaşam olanakları geliştiren Sinpaş Yapı'nın AquaCity projesi, sadece Denizli'nin değil Ege Bölgesi'nin en büyük temalı yaşam projesi olarak yükseliyor.  

Batı Ege  Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik bu yıl 40. yaşını kutlayan Sinpaş Grubu'nun  40 yıllık deneyim ve birikimine dikkat çekerek şunları söyledi; “Sinpaş Grubu olarak sektörde 40 yıllık birikimimizle, edindiğimiz uzmanlık ve tecrübemizle, nitelikli konut projeleri ve yaşam alanları geliştirme konusunda öncülüğü üstlendik. Markalı konut projelerinde Sinpaş adı, güvenirliği, liderliği ve yenilikçiliği temsil ediyor.   Bugüne kadar Bursa'dan Gaziantep'e, İstanbul'dan Ankara'ya pek çok ilimizde yer alan projelerimiz büyük beğeni topladı. Bu projelerde ailelerimize ayrıcalıklı bir ev yaşamıyla birlikte, kaliteli sosyal yaşam olanakları sunduk. İstanbul ve Ankara, bu tür projelerde genelde başı çekerken, biz Anadolu'yu da ihmal etmedik. Denizli'deki bu ilk projemiz olan AquaCity ile  birlikte, şehrimiz ve Ege bölgesi için birçok yeniliğe imza atacağız”. 

Sinpaş, Denizli'ye su getiriyor

Maldivler bölgesinden gelen kumu ve suyun bambaşka halleriyle Sinpaş şimdi de Denizli'de.
Köklü tarihi ve hızla büyüyen ekonomisiyle birlikte zengin doğa ve su kaynaklarına sahip Denizli'de, suyla iç içe bir yaşamı yeniden yorumlayan Sinpaş'ın AquaCity projesinde, toplam 210 bin metrekarelik proje alanı içerisinde 4 ayrı yaşam seçeneği yer alıyor.

Suyun huzurlu ve ferahlatıcı dünyasını yansıtan AquaBeach'de Denizlililer kumsal evleriyle tanışıyor. Maldivler bölgesinden gelen özel kumlarla oluşturulacak kumsal ve plaj burada yer alıyor. Kumsalın yanı sıra, palmiyeleri ve tropik ağaçlarıyla tam bir tropik havanın hakim olduğu AquaBeach'de, çocuklar için su kaydırakları ve tüm ailenin birlikte açıkhavada sinema keyfi yaşayabileceği Aqua Cine adlı bir Açıkhava sineması da var. 

Uzun ve titizlikle yapılan çalışmalar sonucu Denizlililerin ihtiyaçları tespit edilerek geliştirilen AquaMansion'da, yalı yaşamı öne çıkıyor. Bu yaşam konseptinde, suya sıfır bir yaşamın ayrıcalığı yalı apartmanları konforuyla buluşuyor. Su kıyısında yürüyüş yollarına, seyir, kıyı teraslarına ve suyun ortasında iki adacığa yer verilen AquaMansion'da, koku bahçelerinden gelen mis gibi çiçek kokuları da evlerin içine kadar uzanıyor. 

AquaHomes&Garden'da ise, göl ve bahçe keyfi bir arada yaşanıyor. Su menekşeleri, nilüferler, su laleleriyle bezeli üç farklı gölü ve lavanta, adaçayı, çilek, böğürtlen gibi birçok ağacı ve bitkiyi barındıran bahçeleri ile mavi ile yeşil bir araya geliyor. Çocuklara ağaç dallarından meyve toplama ve kendi sebzesini yetiştirme olanağı da sunan AquaHomes&Garden'da, bir yakada göller, diğer yakada bahçelerle sessiz ve dingin bir yaşam Denizlilileri bekliyor. Proje alanının hemen yanındaki çam korusuna komşu bulunan bu yaşam seçeneğinde, çam kokuları ve temiz havayla birlikte, su kıyısında bulunan yürüyüş yolları, çim ve su basamakları, amfi tiyatro şeklinde oturma alanı ve su değirmeni de, günün her saati yapılabilecek yürüyüşlere eşlik ediyor. Yine yürüyüş yolu boyunca, minik şelaleler, sazlıklar, su fıskiyeleri ve dinlenme olanağı sunan çardaklar da AquaHomes&Garden'da yer alıyor.

Projenin dördüncü yaşam konsepti olan AquaTowers'da Denizli'nin en yüksek ve en prestijli residence kuleleri yer alacak. Denizli için yeni bir ikon haline gelecek kuleler, her türlü ihtiyacın karşılanabileceği Street Mall'daki mağazalar ile iç içe ve çok sayıda sosyal imkânıyla şehrin yeni zirvesi olarak yükselecek.

Aileler ve çocuklar için sosyal olanaklar 

Sinpaş'ın temalı yaşam projelerinde aileler ve çocuklar için geliştirdiği birbirinden farklı sosyal yaşam olanakları ve özel donatılar, Denizli AquaCity'deki renkli yaşamın da merkezinde yer alıyor. 

Konutların içindeki yaşamla birlikte çevredeki yaşamı da öne çıkaran projede, dileyen sakinler plaj voleybolunun keyfini ve heyecanını yaşarken, dileyenler BeachCafe'nin iskelesinde ya da göl kenarında sakin bir köşede oturup yorgunluğunu atabilecek. Kıyı ve seyir terasları, bungalovlar, göl kenarlarında yürüyüş yolları, çardaklar, açıkhava sineması, dilediğiniz her vakit spor yapabileceğiniz AquaFitness Park, çim teraslarda hamak keyfi ve daha birçok sosyal olanak, AquaCity'deki hayatı renklendiriyor.

AquaCity çocuklar için de tam bir cennet. Kumsalda çocukların oyun oynayabileceği su kaydırakları dahi düşünülmüş durumda. Yine çocuklar için, küçük korsanlar, su kaşifleri gibi temalı parkların yanı sıra ahşap oyun grupları da proje bünyesinde yer alıyor

AquaCity ve Denizlililerin her türlü ihtiyacı AquaMall'da

Toplam 210 bin metrekarelik geniş bir proje alanına sahip AquaCity, farklı tipte konutlarının ve renkli sosyal yaşamının yanı sıra, ticari alanlarıyla da Denizli'nin yeni yaşam merkezi olmaya hazırlanıyor. Proje alanı içerisinde, Denizlilerin yeni buluşma ve alışveriş merkezi olacak AquaMall'un inşasına başlanmış durumda. 

AquaCity bünyesinde ayrı bir alışveriş caddesi geliştirilirken, İzmir yoluna paralel şekilde konumlanan ve “street mall” yaklaşımıyla tasarlanan 25 bin metrekarelik Alışveriş Merkezi'nin yönetimi ve kiralama süreci için perakende sektörünün öncü kuruluşu Metro Properties ile anlaşma da imzalandı.

AquaMall içerisindeki meydan, çevresindeki ticari üniteler ve yine burada inşa edilecek spor tesisi, sadece AquaCity sakinlerinin değil, tüm Denizlililerin yeni buluşma merkezi olacak.

80 aya varan ödeme seçeneği

Sinpaş Holding'in 40. yılına özel olarak hazırlanan ödeme planı alternatifleri ile AquaCity projesinde sıfır peşinat ve şirket bünyesinde 80 aya varan vade farksız ödeme seçenekleri sunuluyor.

Projenin künyesi:

Proje İsmi: AquaCity Denizli 
Firma: Sinpaş Yapı 
Konum: Eski EGS Park-Denizli
Toplam Arazi: 210.721 m2
Toplam İnşaat Alanı: 319.796 m2
Metrekare Aralığı: 72 m2-241 m2
Konut Tipleri: 1+1, 2+1, 3+1, 3,5 +1, 4+1
Fiyat Aralığı: 183.600 - 709.100 TL 
Teslim Tarihi: İlk etap Haziran 2017 
Satış  Ofisi: AquaCity Denizli  http://www.aquacitydenizli.com.tr  444 1974

Yorum Yaz

Benzer Haberler

YHT'ler Kurban Bayramı’nda ek sefer yapacak
  • 29.07.2020 13:38

YHT'ler Kurban Bayramı’nda ek sefer yapacak

Kurban Bayramı dolayısıyla artan yolcu talebini karşılamak için YHT'ler sefer sa ...

Sinpaş projelerinde tarihi kampanya!
  • 05.08.2016 16:16

Sinpaş projelerinde tarihi kampanya!

Sinpaş 14 projesi ile 1-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak bugüne kada ...

AquaCity Denizli'de ev sahipleri reklam için buluştu!
  • 03.08.2015 11:43

AquaCity Denizli'de ev sahipleri reklam için buluştu!

Sinpaş'ın Denizli'deki dev projesi Aquacity'de reklam filmi için ev sahipleri bi ...

Sinpaş AquaCity’de bahara özel yüzde 15 indirim!
  • 30.04.2015 15:51

Sinpaş AquaCity’de bahara özel yüzde 15 indirim!

Sinpaş Yapı, Ege’nin en büyük temalı yeni projesi AquaCity’de bahara özel yüzde ...

AquaCity Denizli’nin yüzde 50’si satıldı
  • 02.12.2014 14:01

AquaCity Denizli’nin yüzde 50’si satıldı

Ege’nin en büyük temalı yaşam projesi şeklinde lanse edilen AquaCity Denizli'nin ...

AquaCity Denizli ile bir hayal gerçek oldu
  • 16.11.2014 11:14

AquaCity Denizli ile bir hayal gerçek oldu

Sinpaş Yapı'nın yeni projesi olan Aquacity Denizli'de 1,800 daire bulunuyor ...