maritbet girişmaritbet
Mar Yapı Darıca’da yarım kalan projeyi tamamlayacak

Mar Yapı Darıca’da yarım kalan projeyi tamamlayacak

Mar Yapı, Bayramoğlu’nda inşaatı yarım kalan ve vatandaşların mağdur olmasına neden olan Galatown projesini tamamlamak üzere önemli adımlar atıyor

Mar Yapı, Bayramoğlu'nda inşaatı yarım kalan ve vatandaşların mağdur olmasına neden olan Galatown projesini tamamlamak üzere önemli adımlar atıyor. Bu kapsamda Cer Yapı'nın bitiremediği ve hacizle bankaya geçen projeyi satın alan Mar Yapı, ilk iş olarak 96 ailenin mağduriyetini giderirken, şimdi de G Marin projesinin rezidans olarak işletilmesi için Divan ile anlaşma imzaladı.

Anlaşmayla birlikte projenin adı da G Plus at Divan Residence olarak değişirken, projenin rezidans hizmetlerini Divan Grubu üstlendi. G Marin managed by Divan projesinden ev sahibi olanlar concierge, housekeeping gibi hizmetlere Divan'ın otelcilik alanındaki hizmetlerden faydalanabilecek.

G Marin projesinin Koç Müzesi'nde gerçekleştirilen lansman toplantısında konuşan Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, arazi geliştirici bir firma olarak bölgenin potansiyelinin ve gelişiminin kendilerinin etkilediğini belirterek, “Bayramoğlu'nda örnek olabilecek bir projeye imza atmak için kolları sıvadık. Güneşli'de hayata geçirdiğimiz Divan Residence at G Plus projesinde Divan Grubu ile yakaladığımız başarılı işbirliğini G Marin projesine de taşıdık” diye konuştu.

96 aileyi kurtardı

Özkök, “Divan Grubu ile yaptığımız ortaklıkla birlikte projeyi G Marin managed by Divan olarak şekillendirdik. Daire sahipleri isterlerse ayrıcalıklı yönetim hizmetlerini belli bir ücret karşılığında alacaklar” diye konuştu. Bölgede yarım kalmış bir projeyi devralmayı tercih ettiklerini ifade eden Özkök, şunları söyledi:

“Böylelikle hem mağdur edilmiş 96 aileyi evlerine kavuşturduk hem de çeşitli nedenlerle yarım bırakılmış inşaatların sektörde yarattığı ve yaratacağı olumsuz havayı, beraberinde getireceği güven sorununu ortadan kaldırmış olduk.”

‘Kalamış gibi olacak'

Münir Özkök, Bayramoğlu'nun büyük bir gelişme potansiyeli olduğunu belirterek, “Marmaray, marina ve körfez köprüsü projeleri buranın kaderini değiştirecek. Burası Kalamış gibi olacak. Fiyatlar da kısa sürede ikiye katlanacak” dedi. Özkök, İstanbul'daki başka ‘batık' projelerden de teklifler aldıklarını anlatarak, “Ancak şu anda G Marin'i eksiksiz olarak teslim etmek istiyoruz” diye konuştu.

Divan Grubu Ceo'su Marcas Bechit ise Mar Yapı ile işbirliği yapmaktan memnun olduklarını belirterek, bu işbirliğini yeni projelerde de devam ettirmek istediklerini söyledi.

İlk etap ekimde teslim edilecek

Mar Yapı İş Geliştirme Müdürü Robert Varon projenin 35 bin metrekare arazi üzerinde inşa edildiğini belirterek, iki etapta toplamda 556 konuttan oluşan projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks konut seçeneklerinin yer aldığını söyledi.  Projenin metrekare fiyatlarının 1800 ile 2500 lira arasında değiştiğini vurgulayan Varon, ilk etabın anahtar teslimlerinin Ekim 2013'te ikinci etabın ise 2014 yılının sonunda yapılacağını söyledi.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mar Yapı'nın yeni projesi G Marin Pendik Boat Show Fuarı'nda!
  • 24.09.2013 15:14

Mar Yapı'nın yeni projesi G Marin Pendik Boat Show Fuarı'nda!

Mar Yapı ve Divan tarafından hayata geçirilmekte olan G Marin projesi Pendik'te ...

G Marin Bayramoğlu'nda konutların yarısı satıldı
  • 29.10.2013 08:15

G Marin Bayramoğlu'nda konutların yarısı satıldı

Mar Yapı’nın Bayramoğlu’nda devraldığı G Marin managed by Divan projesinde satış ...

Bayramoğlu G Marin Evleri fiyatları!
  • 08.10.2013 13:41

Bayramoğlu G Marin Evleri fiyatları!

Bayramoğlu G Marin projesinde metrekaresi 1800 lira ile 2 bin 300 lira arasında ...

Mar Yapı Darıca’da yarım kalan projeyi tamamlayacak
  • 26.09.2013 08:23

Mar Yapı Darıca’da yarım kalan projeyi tamamlayacak

Mar Yapı, Bayramoğlu’nda inşaatı yarım kalan ve vatandaşların mağdur olmasına ne ...