maritbet girişmaritbet
Future Park Esenyurt’ta metrekaresi 1800 liraya!

Future Park Esenyurt’ta metrekaresi 1800 liraya!

Haramidere’de inşasına devam edilen Future Park projesinin satış ve pazarlamasından sorumlu Temeltaş Proje Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş, projenin yüksek oranda prim yapacağını iddia etti. Şu anda metrekare satış fiyatlarının 1800 liradan başladığını ifade eden Temeltaş, projenin teslim tarihi olan 2015’te bu rakamın 3 bin liraya seviyelerini göreceğini söyledi

Haramidere'de inşasına devam edilen Future Park projesinin satış ve pazarlamasından sorumlu Temeltaş Proje Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş, projenin yüksek oranda prim yapacağını iddia etti. Şu anda metrekare satış fiyatlarının 1800 liradan başladığını ifade eden Temeltaş, projenin teslim tarihi olan 2015'te bu rakamın 3 bin liraya seviyelerini göreceğini söyledi.

Ahmet Temeltaş,  Future Park İstanbul projesinin Esenyurt-Haramidere Parklar bölgesinde inşaatının devam ettiği bilgisini vererek, projenin hemen önünde 400 bin metrekarelik Gaziler ve Şehitler parkının yer alacağını söyledi. Temeltaş,  İstanbul'un gelişme potansiyeli yüksek bölgelerinden Esenyurt'un Future Park İstanbul ile birlikte değerinin daha da artacağına vurgu yaparak, Future Park projesinde yatırımcılara kazançlı bir gayrimenkul yatırımı vadettiklerini söyledi.

Kısa süreli kiralama

Ahmet Temeltaş, toplam 9 bloktan oluşan Future Park İstanbul'un 4 bloğunun satışının tamamlandığını belirterek, residans bloğundaki 1+0 ve 1+1 ile alçak katlı bloklardaki 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin satışına devam ettiklerini kaydetti. Temeltaş, residans bloğunun işletmesinin hemen yanında yer alacak oteli işletecek grup tarafından yapılacağına değinerek, istenildiği taktirde yatırımcıların bu bloktaki daireleri için otel işletmesinin kısa dönemli kiralama hizmeti verebileceğini kaydetti.

Yüzde 40 tasarruflu

Hiper Gayrimenkul, Haramidere Parklar Mevkiinde inşaatına devam ettiği 1.600'ü konut, toplam 2 bin bağımsız bölümden oluşan Future Park projesinde 101 bin liradan başlayan fiyatlar ve 48 aya kadar vadelerde sıfır faiz imkanıyla satılıyor.

Future Park İstanbul projesinde akıllı ev otomasyon sistemleri kullanıldığına dikkat çeken Ahmet Temeltaş, projede yaşayanların akıllı ev sistemleri sayesinde yüzde 40 enerji tasarrufu yapacaklarını ifade etti.

40 bin m2'lik ticari alan

Projenin 35 bin metrekare arsa üzerinde inşa edileceğini belirten Temeltaş, şunları söyledi:

“Proje içerisinde alışveriş merkezi, otel, residans ve ofisler yer alıyor. 40 bin metrekarelik satılabilir ve kiralanabilir ticari alanın bulunacağı Future Park İstanbul'un çarşı bölümüne 3 farklı noktadan giriş var. Projenin 3 bin metrekarelik bölümü sosyal tesislere, 20 bin metrekarelik bölümü ise yeşil alana ayrıldı.”

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Future Park İstanbul projesinin lansmanı yayında!
  • 14.05.2013 16:54

Future Park İstanbul projesinin lansmanı yayında!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Future Park projesinin lansmanı yapıldı. Hiper Gayr ...

Esenyurt Future Park örnek dairesi
  • 03.01.2014 15:18

Esenyurt Future Park örnek dairesi

Esenyurt'da inşa edilen Future Park projesi örnek dairesinden kareler ...

Future Park İstanbul'da son durum ne?
  • 01.07.2013 14:06

Future Park İstanbul'da son durum ne?

Hiper Gayrimenkul Geliştirme tarafından hayata geçirilen Future Park projesinin ...

Future Park İstanbul'un görselleri yayında!
  • 14.05.2013 12:29

Future Park İstanbul'un görselleri yayında!

Future Park projesinin genel görselleri emlaktasondakika.com farkıyla yayında ...

Future Park’ta daire fiyatları 262 bin liradan başlıyor
  • 27.08.2016 15:21

Future Park’ta daire fiyatları 262 bin liradan başlıyor

Hiper Gayrimenkul Geliştirme’nin ilk projesi olan Future Park, Esenyurt’ta inşa ...