maritbet girişmaritbet
Demir Romance’ın yarısını eski müşterileri satın aldı!

Demir Romance’ın yarısını eski müşterileri satın aldı!

Demir İnşaat’ın Beylikdüzü’ndeki yeni projesi 776 konutluk Demir Romance’ta satış oranı yüzde 50’ye yaklaşırken, bu dairelerin yarısını ise eski müşteriler aldı. Yabancıya da çok sayıda konut satan firma Hadımköy projesi için hazırlık yapıyor

Şimdiye kadar çok sayıda projeyi tamamlayarak sahiplerine teslim eden Demir İnşaat'ın son projesi Demir Romance, alıcılardan tam not aldı. 776 konutluk Demir Romance, kısa süre önce satışa çıkmasına rağmen yüzde 40'ı satıldı.

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir de, projeye olan ilgiden dolayı çok memnun olduklarını belirterek, “Projeye beklediğimiz gibi yoğun bir ilgi geldi. Özellikle bizden daha önce konut alan müşterilerimiz projeyle ilgilendi” dedi.

Hamit Demir, Demir Romance'ta şimdiye kadar satılan dairelerin yüzde 50'sinin eski müşteriler tarafından alındığının altını çizerek, “24 yıl önce daire sattığım kişiler bile torunlarıyla gelip bu projeden daire satın aldı. Projelerimizi zamanında, kaliteli ve eksiksiz bir şekilde teslim ediyoruz. Alanlara kazandırıyoruz. Bu da bizi yeniden tercih etmelerinde etken oluyor” diye konuştu.

Yabancılar da alıyor
Hamit Demir, mütekabiliyetin ardından yabancılara satışların da arttığını vurgulayarak, Orta Doğu ve Arap ülkelerinin yanı sıra İngiliz, Rus ve Alman vatandaşları başta olmak üzere birçok ülkeye konut sattıklarını kaydetti. Konut alacak olan Arapların sıcak ilişkilere ve güvene önem verdiğinin altını çizen Demir, şunları söyledi: “Genelde üst düzeyde insanlar geliyor. Mesela Opet'in Katarlı genel müdürü 3 daire satın aldı. Bunun gibi birçok kişiye satış yaptık. Daire alanlar ve memnun kalanlar buraya çevresindeki insanları da getiriyor. İşte bu çok önemli. Mesela Kuveytlilere bazı firmaların yaptığı satışlar ve sonucunda dairelerin teslim edilememesi nedeniyle ciddi bir mağduriyet oldu. Bu tür olumsuzluklar hepimizi etkiliyor. Burada devletin konut alan hem yabancı hem de Türk vatandaşlarını koruma altına alması gerek. Banka garantörlüğü bunu güvenceye alabilir. Biz ise 6 bankayla aynı anda çalışıyoruz.”

Çocuklar ve kadınları düşündü
Konut sahipleri için her detayın düşünüldüğü projenin sosyal tesisleri içinde ise açık ve kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol sahası, squash, dans eğitim merkezi, SPA merkezi, diyetisyen hizmeti ile birlikte fitness birimleri yer alacak. Ayrıca, terzi, bay-bayan güzellik merkezi, kuru temizleme, sinevizyon, çocuklar için oyun odaları, servis bekleme odası ve kreş de site sakinlerinin hayatını kolaylaştıracak.

Kadınlar için toplantı odasının bulunduğu projede kurban kesme alanı da yer alıyor. Ayrıca 24 saat açık olan doktor odası da proje sakinlerine hizmet verecek.

EVLER AKILLI OLACAK
Beylikdüzü'nde 235 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçirilen Demir Romance'ta konut sahipleri, akıllı ev sistemiyle tek bir tuşla tüm sistemleri kontrol edebilecek.

7 blok üzerinde yükselecek Demir Romance'ta, 1+1'den 4,5+1'e kadar çeşitli büyüklük ve özelliklerde 776 konut, 60 ticari alan ve 28 villa yer alacak. Bloklar arasındaki mesafenin 32 ile 70 metre arasında olduğu proje
15 dönümlük arsada yapılıyor.

‘En az yüzde 50 kazanacak'
Hamit Demir, önceki projelerinde olduğu gibi Demir Romance'ta da konut alanların kazanacağını belirterek, “Demir Romance Beylikdüzü'nün en iyi projesi. Buradan daire alanlar en az yüzde 50 kazanacak. Burada metrekare fiyatları 5 bin liraya kadar çıkabilir” dedi. 

‘Banyodan BİLE deniz görülecek'
Hamit Demir, büyüme planları çerçevesinde yeni projelerini de devreye aldıklarını belirterek, Hadımköy'de 475 daire ve 30 bin metrekarelik ticari alanlardan oluşan yeni projeye başlayacaklarını açıkladı. 42 dönümlük arsadaki projenin cadde tarafında önünde geniş otoparklı mağazalar bulunacağını ifade eden Demir, konutların ise mağazalardan bağımsız bir şekilde deniz ve göl manzaralı olacağını söyledi.

Hadımköy projesinde dairelerin metrekarelerini büyük tuttuklarını dile getiren Demir, “Daire büyüklükleri 60 metrekareden başlıyor, 530 metrekareye kadar çıkıyor. 12-30 metrekarelik balkonlar planladık. Çok güzel bir manzara var. Banyodan bile deniz görülecek” dedi. Hamit Demir, ağustos ayında hafriyata başlayacakları projenin satışlarını ise eylül ayında yapmayı planladıklarını ifade etti.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz