maritbet girişmaritbet
Bulvar İstanbul'da 20 günde 550 konut satıldı

Bulvar İstanbul'da 20 günde 550 konut satıldı

İstanbul’da kurulacak ‘Yeni Şehir’ bölgesinin içinde yer alan Başakşehir’de konut satışları hız kazandı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ‘Yeni Şehir' olarak gösterilen Başakşehir, hızlı gelişimine devam ediyor. Konut fiyatlarının arttığı bölgede, yeni projeler yükselirken, konut satışları da hız kazanıyor. Bölgedeki yüksek ölçekli konut projelerinden biri olan Bulvar İstanbul da bu satışlardan nasibini alıyor. Yoğun ilgi ile karşılaşan projede 20 gün içerisinde 550 daire satıldı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Şubat 2013'te yapılan Başakşehir-Ayazma'daki 3. Etap ihalesini kazanan Özülke ve Özkar Ortak Girişimi'nin gerçekleştirdiği Bulvar İstanbul, iki etap 15 bloktan oluşuyor. 1500 dairenin yer aldığı projede 82 metrekareden 277 metrekareye kadar farklı büyüklüklerdeki daireler, metrekaresi ortalama 2 bin 400 liradan satışa sunuluyor.

Sağlık Kent'e komşu
İsmini iki etabın arasında bulunan ve pek çok mağaza, restoran ve kafenin bulunduğu,  ağaçlıklı bölgenin arasında yer alan yürüyüş bulvarından alan Bulvar İstanbul, önümüzdeki günlerde inşasına başlanacak olan 2 bin 600 yatak kapasiteli 11 ihtisas hastanesinin bulunduğu Sağlık Kent projesinin yanında yer alıyor.

Ayrıca yapımı süren Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yolu, metro ve Atatürk Olimpiyat Stadı ile aynı lokasyonda yer alan projenin, TEM Otoyolu'na yakınlığı da projeye değer katıyor. 110 bin metrekarelik arazi üzerine kurulan Bulvar İstanbul'un 2016 yılı ikinci çeyreğinde teslim edilmesi hedefleniyor.

Proje, göletlerin, şelalelerin, kamelyaların, lavanta ve gül bahçelerinin bulunduğu geniş peyzaj alanlarının yanı sıra renkli sosyal yaşamı ile de dikkat çekiyor.

Özel sinema salonu
Kültür merkezinde bulunacak özel sinema salonunda rezervasyon yaptırarak ailece veya komşularla film izleme imkânından kütüphaneye, kalabalık misafirlerin ağırlanabileceği veya davetlerin organize edilebileceği salon – lounge alanlarına kadar düşünülen pek çok detay, projeye ayrı bir değer katıyor.

‘En iddialı bölgelerden biri oldu'

Başakşehir bölgesinin gelişimi ile ilgili değerlendirmede bulunan Özülke Özkar Ortak Girişimi Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan, “Başakşehir altyapı ve ulaşım imkânları olarak Şehir ve Bölge planlama açısından değerlendirildiğinde tüm İstanbul'da en iddialı bölgelerden biri” dedi. Özülke Özkar Ortak Girişimi Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Özcan ise, Başakşehir-Ayazma'nın yakın zamanda şehrin en iyi prim getirisi sağlayacak yeri olduğunu belirterek, taşıdığı lokasyon değeri, ana arterlere bağlanan önemli bağlantı yolları, bölgede geliştirilen SağlıkKent, Olimpiyat stadı, 3.köprü ve Kanal İstanbul projeleri ile konut yatırımcısının büyük ilgisini çektiğini söyledi.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Göcek Körfezi, 6 etaplı projeyle korunacak!
  • 17.03.2022 09:24

Göcek Körfezi, 6 etaplı projeyle korunacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Göcek Körfezi’ni koruyacak 6 e ...

Türkiye ve Angola şehircilik alanında iş birliği yapacak!
  • 11.03.2022 10:06

Türkiye ve Angola şehircilik alanında iş birliği yapacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Angola Bayındırlık ...

Yerli üretim, Hazine taşınmazları ile destekleniyor!
  • 15.02.2022 13:39

Yerli üretim, Hazine taşınmazları ile destekleniyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, ilaç ve kozmetik sektöründe yo ...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın ismi resmen değişti!
  • 29.10.2021 09:22

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın ismi resmen değişti!

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Çevre ve Şehircilik ...