maritbet girişmaritbet
Aydoğan İnşaat, Aydoğan Park Tuzla'yı görücüye çıkardı

Aydoğan İnşaat, Aydoğan Park Tuzla'yı görücüye çıkardı

İstanbul Anadolu yakasının lüks semtlerinde çok sayıda konut yapan Aydoğan İnşaat, yeni projesi Aydoğanpark için 840 yat kapasiteli marinayla atağa geçmesi beklenen Tuzla’yı seçti

Aydoğan İnşaat, 840 yat kapasiteli marina projesi ile atağa geçmesi beklenen Tuzla'daki yeni projesi Aydoğanpak Tuzla'yı görücüye çıkardı. Projenin 2015'te tamamlanacak olan marinaya yetiştirilmesi planlanıyor. Basın toplantısında projeyi tanıtan Aydoğan Group Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, Caddebostan, Ataşehir, Erenköy, Suadiye, Moda gibi İstanbul Anadolu yakasının önemli semtlerinde yaptıkları A plus butik projelerden sonra, Aydoğanpark ile Avrupa yakasına geçtiklerini söyledi. İstanbul'un ulaşımı kolay noktalarından biri haline gelecek Tuzla'da, AydoğanPark Tuzla projesiyle yer almaktan büyük bir heyecan duyduklarını belirten Aydoğan, “Diğer tüm inşaatlarımızda olduğu gibi Tuzla'da da Aydoğan İnşaat farkını ortaya çıkaracağız” dedi. Aydoğan, “Tuzla, İstanbul'un en büyük 7 projesinden biri olarak gösterilen marinasıyla artık İstanbul'un en merkezi noktalarından biri haline geliyor. Marinanın 2015'te tamamlanması planlanıyor. Biz de projede erken teslimi düşünüyoruz. Bu tarihe yetiştirmeyi planlıyoruz” dedi. Projenin Tuzla'nın en popüler lokasyonlarından biri olan İstasyon Caddesinde 19 bin 810 metrekarelik inşaat alanında, 2 parsel üzerine inşa edildiğini belirten Aydoğan, “Projede toplamda 6 blok ve 118 daire bulunuyor. Mahalle hayatının sıcaklığını bozmamak adına, az bloklu ve sınırlı daire sayısının ön plana çıktığı Aydoğanpark Tuzla'da, daireler en geç 18 ay sonra teslim edilecek” diye konuştu.

Katar'da ortaklık kuruyor
İrfan Aydoğan, 2022 Dünya Kupası için Katar'a gideceklerini belirterek, “Katarlı Lotus firması ile ortaklık planlıyoruz. Dünya Kupası için yapılacak binalarda yer almak istiyoruz” dedi.

‘5 bin m2'lik yeşil alan'
Aydoğanpark projesinde yeşile ayırdıkları 4 bin 600 metrekarelik alanla doğal yaşam kültürüne çok önem verdiklerini ifade eden İrfan Aydoğan, “Aydoğanpark Tuzla projemizle Tuzla'nın o huzurlu havasına sadık kalmak istedik. Metro, Marmaray ile İstanbul'un yeni cazibe merkezi haline gelen Tuzla'da artık biz de projelerimizle varız” şeklinde konuştu.

Lansmana özel fiyat
Fitness, sauna, park, kapalı otopark, spor sahası ve yüzme  havuzunun yer aldığı Aydoğanpark'ta, dairelerin brüt metrekareleri 65-230 metrekare arasında değişiyor. 2+1, 3+1, 3+2 ve 4+2 tipindeki daireler, birinci sınıf malzemeleriylme dikkat çekiyor. Projede lansmana özel brüt metrekare fiyatı 2 bin 750 lira olarak belirlendi.

Arsa yatırımı sürüyor
Farklı bölgelerde arsa arayışlarına devam ettiklerini söyleyen İrfan Aydoğan, “İstanbul'da Beykoz ve Kurtköy'de arsalarımız var. Ayrıca Zonguldak'ta da arsamız var. Bunların dışında Tuzla'da da yeni arsalar için görüşmelerimiz sürüyor” dedi.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İrfan Aydoğan, AYİD'i anlatıyor!
  • 04.02.2015 09:36

İrfan Aydoğan, AYİD'i anlatıyor!

AYİD, geniş katılımlı bir toplantıyla yeni yaşamına başladı. AYİD Yönetim Kurulu ...

'Kadıköy'deki yapıların yüzde 75'i yenilenmeli'
  • 14.01.2015 16:35

'Kadıköy'deki yapıların yüzde 75'i yenilenmeli'

Aydoğan Group Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, 3. İnşaat ve Konut Konferans ...

İrfan Aydoğan, Cadde Park Erenköy'ü anlatıyor
  • 20.06.2014 15:17

İrfan Aydoğan, Cadde Park Erenköy'ü anlatıyor

Aydoğan Group Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, Cadde Park Erenköy projesini ...

Aydoğan Park Tuzla'nın maket videosu yayında
  • 12.12.2013 16:04

Aydoğan Park Tuzla'nın maket videosu yayında

Aydoğan Park Tuzla projesinin maket videosu emlaktasondakika.com farkıyla yayınd ...

İrfan Aydoğan Tuzla Park projesini anlatıyor
  • 12.12.2013 12:08

İrfan Aydoğan Tuzla Park projesini anlatıyor

Aydoğan Group Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan projenin detaylarını emlaktas ...

Aydoğan Park Tuzla'nın basın lansmanı yayında
  • 12.12.2013 10:33

Aydoğan Park Tuzla'nın basın lansmanı yayında

Aydoğan İnşaat Aydoğan Park Tuzla projesi görücüye çıktı. Projenin lansmanı emla ...